Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Πάντως , τώρα στο ραδιόφωνο , ακούω μιά φοβερή διασκευή του Eye of the tiger με κιθάρα , πιάνο , έγχορδα και τρομπέτα σόλο . Φοβερή . Τελικά όλα είναι θέμα ενορχήστρωσης .

Κι όλο το απόγεμα χθες μέχρι τις 11.30
Royal Fireworks
Water music
Concerti grossi
από τον Γιώργο Φρειδερίκο Χέντελ ( με όργανα εποχής , πάντα για το μπαρόκ ) . Πςςςςςςςςςςςςςς

9:07 κι έχει ήδη τελειώσει ο Sakamoto ; Τι ώρα ξυπνάς βρε αφιονισμένε Κυριακάτικα ;:flipout:

Παιζεις με τον πονο μου? Στις 7 τ απογευμα γυρισα απο τη δουλεια και στις 11 κοιμηθηκα, Σαββατιατικα!

Ξυπνησα κατα τις 8 σημερα:frusty: Πολυ νεανικη ζωη κανω, ε?:angry:

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Eίχα αγοράσει το Gulag Orkestar,μέ προσμονή,αλλά δέν μέ ενθουσίασε.
Δεν ´κόλλησα´ στόν δίσκο.
Ενδιαφέρουσες μείξεις από μουσικές,αλλά το τελικό αποτέλεσμα κατώτερο απ´όσα είχα διαβάσει γι´αυτό.
Τί γνώμη έχεις??

Kαλημέρα κιόλας από Athens!!!!!!!!!!!

Kalimera kai se sena Spyro.
Egw tous gnwrisa poly prosfata (2 mines peripou) kai moy aresoyn poly. Me taxideuvoun kai mou einai poly ma poly sumpatheis. Den tha to elega aristourgima alla ena poly kalo disko. Sorry gia tous xaraktires pali alla sto spiti den exw ellinika-sorry
-bye-

Re: Now playing...

17013g.jpg

Ρεσιτάλ από το 1977, δύο ιερά τέρατα, Dietrich Fischer Dieskau - Sviatoslav Richter.
Τα πιο ακριβά αρώματα, μπαίνουν πάντα σε μικρά μπουκάλια. Τα Lieder του Franz Schubert είναι περισσότερα από 600. Καθένα τους κι ένας ολόκληρος κόσμος από μόνο του. Ο συνθέτης είναι, εδώ, στο απόγειό του: η μικρή φόρμα δεν συγχωρεί. Τα περισσότερα απ αυτά τα Lieder, σε λιγότερο ικανά χέρια θα ήταν από μέτρια έως ανυπόφορα. Στον Schubert, καθένα τους είναι ένα διαμάντι. Αν με ρωτάτε, δεν πετάω τίποτα.
Ακούω από το πρωί το "Fischerweise", D.881, ένα απλό ψαράδικο τραγούδι.
Είναι ένα πολύ Γερμανικό τραγούδι, γεμάτο Δύναμη και μαζί, μια απίστευτη γλύκα. Ο τραγουδιστής είναι σκέτο...μεταπτυχιακό πάνω στο Πως τραγουδά κανείς ένα Lieder. Ο πιανίστας σπέρνει θύελλες και θερίζει καταιγίδες.

Re: Απάντηση: Now playing...

Πάντως , τώρα στο ραδιόφωνο , ακούω μιά φοβερή διασκευή του Eye of the tiger με κιθάρα , πιάνο , έγχορδα και τρομπέτα σόλο . Φοβερή . Τελικά όλα είναι θέμα ενορχήστρωσης .

Δυστυχώς, όμως, ό,τι ενορχήστρωση και να 'χει το Eye of the Tiger, θα μου θυμίζει τη φάτσα του Σταλόνε-Ρόκυ και θα χαλιέμαι...

Λέω να βάλω το Who's Next. Έτσι, για να ξυπνήσω.

GaGaGaGaGa-731189.jpg

Eυχαριστη, κιθαριστικη ποπ απο το Οστιν του Τεξας. Ειναι το 6ο αλμπουμ των Spoon με τιτλο Ga Ga Ga Ga Ga.

Μια χαρα...

Last edited:

leg-ntali-sta.jpg

τα περισσοτερα αγνωστα, περιθωριακα, ατοφια λαικα

απο μια ασχημη βαρια ακατεργαστη φωνη.......

αχ...αυτες οι φωνες της καρδιας

.

now playing

Γιωργος Ζαμπετας ορχηστικό Θεοδωρακη-Ξαρχακο

βρε ..Larry εδω ειναι πολυ προχωρημενο forum ...

νομιζεις οτι μπορει να γραφουμε για Ζαμπετες και Νταλη ?

μηπως δεν πρεπει να τα λεμε αυτα ?

:cool4:

εγω θα συνεχισω να γραφω τι ακουω και καμια ντροπη δεν νιωθω ουτε ενιωσα ποτε αβολα οτι ακουσμα και να εχω υποστηριξει στο εδω φορουμ

δηλαδη η Νταλη ...παριστανει την λαικη εκ του ασφαλους.. ?

.

Kαλά μωρέ Στέλιο αφού έχεις κάνει quote το μήνυμά μου.Είπα τέτοιο πράγμα.??
Δεν αναφέρθηκα στην Ντάλη .Αυτή είναι λαϊκή φωνή.Αναφέρθηκα στούς ´έντεχνους´πού τήν ´ανακάλυψαν´..........................................