Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

το soup μακράν πρώτο.

Για μένα το καλύτερο κομμάτι του δίσκου, ένα από τα καλύτερα που έγραψαν ποτέ κι ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια που έχω ακούσει. Αξίζει από μόνο του την αγορά του δίσκου.
Δεύτερο θεωρώ το Vitamin C.

Re: Now playing...

51HCAMQT19L._AA240_.jpg

Hermano - dare i say
Περιμένοντας τη συναυλία τους (12/11) ακούω το δίσκο που αγόρασα από το προηγούμε live τους στο ΑΝ. Θεωρώ τη φωνή του Garcia μια από τις καλύτερες rock φωνές των τελευταίων ετών.
Θα πάει κανένας από εδώ;

Απάντηση: Now playing...

Ηλία έχουν βγάλει καινούργιο. Συμφωνούμε για Garcia. Yπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει support η μπάντα του αδελφού μου (HEADQUAKE).

Σίγουρα οι φίλοι του stoner θα πρέπει να είναι εκεί να δουν αυτόν τον μεγάλο τραγουδιστή. Ελπίζω να μην είναι φουλ στα μανιτάρια.
Θα οργανωθούμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

φυσικά και το θυμάμαι. ξεχνιέται το "If" ;
το free cinema δεν πέθανε. ελπίζω να είδες το 24-Hour Party People πριν λίγα χρόνια.

το 'IF' ηταν η τελευταια ταινια του Αγγλικου free cinema που αρχισε γυρω στα 1953

το Φιλος μου κι εγω ,του Ρομπινσον
το Ωραιο μου πλυντηριο του Φριαρς
και το Ειντζελ του Νιλ Τζορνταν,εγιναν μετα και θυμισαν εντονα τις μεγαλες
στιγμες του Αγγλικου free κινηματογραφου.

.

gg1004.jpg

Robert Lewis Jones aka Nyles Jones aka Guitar Gabriel

Volume 1

blind.gif

[SIZE=-1]- Here Comes The Devil
- Blues For Dorothy
- Old Man Rivers
- You Got To Watch Yourself
- Old Fashioned Love
- Leave My Goat Alone
- Let's Talk It Over
- Dr. Buzzard
- Let It Roll
- Here Comes Grandma
- Hospital Blues
- Back In The Western Days
- Two Brothers [/SIZE]
[SIZE=-1]
+ Tim Duffy on guitar, Michael Parrish on piano, Mark Levinson on flugel-horn and upright bass and Ardie Deans on drums

icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif

obit.jpg

more

ΥΓ:Και για όσους ενδιαφέρονται για την ηχογράφηση (δεν με απασχολεί καθόλου όταν ακούω μουσική), η ηχογράφηση έχει γίνει με δύο μόνο μικρόφωνα στο living room της Lucy Duffy.
[/SIZE]

Brahms : "Ein Deutsches Requiem"
Με τον Klemperer

(τι εμμονές μπορούν να σου δημιουργήσουν οι Φίλοι σου της Κατηγορίας :grandpa:..Αύριο θα το ακούσω με τον Τζιουλίνι !-bye-:grinning-smiley-043)

Εύγε τέκνον μου.Αξιε μαθητά .!!!:grandpa::grinning-smiley-043

Μπορώ να πώ οτι απλά ΜΑΓΕΥΤΗΚΑ !!

Οντως καμμία σχέση με τα συνήθη "επικήδεια" έργα.

Οσα περιέγραψε ο Σπύρος στο "ρεπορτάζ" του (:grinning-smiley-043) και με το παραπάνω,το βίωσα.

Λάθος μου που σνόμπαρα τον Μπραμς τόσα χρόνια,παίζοντάς το αντιρομαντικός.Φυσικά γηράσκω αεί διδασκόμενος (το πρώτο πονάει βέβαια).Και έχω πολλά ακόμα να αναθεωρήσω και φυσικά να ανακαλύψω.
Ούτως η άλλως στη μέχρι τώρα ζωή μου , ότι αρνιόμουν,σνομπάριζα ή ξόρκιζα το λουζόμουν στο τέλος.
Αντε καλή αρχή αλλά θα μου πάρει καιρό να διαφοροποιήσω τις δύο εκτελέσεις μεταξύ τους . (να ταν το Ρεκβιεμ του Μότσαρτ,να σου έβρισκα διαφορά και στο κόμα.)

Τελικά όντως ένα σημαντικό έργο που χάρη στους Σπύρο και ΣΙΑ το βίωσα και το αγάπησα κυριολεκτικά από το πουθενά.

Θενκς γκάις !!:operator:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

...είναι και πολύ ωραίο, το ρημάδι
πέρα για πέρα εθιστικό
καλά, Πού κοιμόμουν τόσα χρόνια; :blink:

Έχεις μέλλον... :afro:

νάου πλέϊνγκ:
37023.jpg

East of Eden - Mercator Projected

Καλημέρες !​

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

41144N09T5L._SS500_.jpg

είναι και πολύ ωραίο, το ρημάδι
πέρα για πέρα εθιστικό
καλά, Πού κοιμόμουν τόσα χρόνια; :blink:

Είδομεν το φως το αληθινόν,
ελάβομεν Πνεύμα επουράνιον,
εύρομεν πίστιν αληθή,
[την μεγάλη μουσική ]προσκυνούντες´ -bye-:SFGSFGSF::worshippy:

Αντε , ανέβα πάνω να δεις τι σούχω

Crash course in prog rock

για μας τους νεοεισερχομενους προς αναζητηση φωτος του αληθινου και επειδη η αναβασις προς Θεσσαλονικηη αργει μπορουμε να εχουμε τα στοιχεια του δισκου ? το Yes το πιασα τα υπολοιπα δεν μου βγαινουν....

3046080m.jpg

Απίστευτη συλλογή με tracks ονομάτων όπως Sharon Jones & The Dap Kings, Speedometer, Soul Survivors κλπ κλπ... από τους καυαλόγους της cult Daptone Records αλλά και της Βρετανικής Acid Jazz Records.

Όσα λέει ο τίτλος..

12711.jpg

Coming Home - Nouvelle Vague

Συλλογή του Marc Collin απο 60ς και 70ς soundtracks..Legrand,Gato Barbieri,Nino Rota,Sakamoto,Gainsbourg,Goraguer,Piero Umiliani,Lalo Shifrin κλπ.Εκπληξη του cd το L'Héritier του Michel Colombier.....το "creep" των radiohead υπήρξε απο τα 70ς