Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

411KTKCN8BL._AA240_.jpg

Hawkwind - in search of space

Που τους θυμήθηκα, καιρό έχω να το ακούσω. Πάντως το απολαμβάνω πολύ...

Και στο καπάκι αυτό : Abert Collins - Cold Snap

Απίστευτος τύπος...

1973 (αν θυμάμαι καλά) Παλαί στη Θεσσαλονίκη μαζί με Koko Taylor....
Ο Albert με ένα καλώδιο κάπου 30 μέτρα φεύγει από το πάλκο και ανεβαίνει στις κερκίδες σολάροντας.
Από πίσω τρέχοντας δυό ...όργανα (άτιμη 7ετία...:damnyou:) και το κοινό να παραληρεί......:award:

va-shut-up-and-dance.jpg

Various Artists: Shut Up And Dance (Ostgut Ton CD - 2007)

Είτε σας αρέσει το Techno, είτε όχι, Να εδώ ένα Αριστούργημα με το Α κεφαλαίο που υπερβαίνει ιδιώματα και σύνορα. Τρομαχτικός δίσκος - 5άρι με τα όλα του.
Ignore at your peril :grandpa:

Απάντηση: Re: Now playing...

Steve Reich - Reich Remixed 1999

info

d68010c0goy.jpg

Θεωρώ εν γένει τα ρεμίξ , άλλη μία από τις σύγχρονες βλακείες - μάστιγες της μουσικής . Κάθε ένας τυχάρπαστος παίρνει το έργο ενός συνθέτη και το κάνει συνήθως μπάχαλο .

Το συγκεκριμένο όμως είναι μιά από τις σπάνιες εξαιρέσεις , όπου αφ' ενός μεν τα ρημίξ είναι ευφάνταστα , αφ' ετέρου δε αποδεικνύεται ότι η μουσική του Ράιχ είναι πραγματικά πρωτοποριακή και οι απόηχοι της βρίσκονται παντού μέσα στο σήμερα .

Ευγε νέε μου ( αν και είσαι πολύ πολυσυλλεκτικός για τα δικά μου γούστα -bye-)

Re: Απάντηση: Now playing...

Βach:The keyboard concertos (διπλό c.d.).
Piano:Angela Hewitt.Aπό Hyperion.
Εδώ υπάρχει ´θέμα´μέ τήν ερμηνεία τής Hewitt.
Ισως η καλύτερη σύγχρονη εκδοχή....

Δεν συμφωνώ: της Hewitt είναι υπερεκτιμημένη. Κάτι της λείπει στην αναπνοή των θεμάτων όπως αρθρώνονται και εξελίσσονται παράλληλα μέσα στις πολυφωνίες. Εκανε πολύ καλόν Rameau και πολύ καλόν Couperin. Εδώ όμως κάτι της λείπει.
Η καλύτερη σύχρονη βερσιόν είναι, μακράν, αυτή του Perahia.

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Θεωρώ εν γένει τα ρεμίξ , άλλη μία από τις σύγχρονες βλακείες - μάστιγες της μουσικής . Κάθε ένας τυχάρπαστος παίρνει το έργο ενός συνθέτη και το κάνει συνήθως μπάχαλο .

Το συγκεκριμένο όμως είναι μιά από τις σπάνιες εξαιρέσεις , όπου αφ' ενός μεν τα ρημίξ είναι ευφάνταστα , αφ' ετέρου δε αποδεικνύεται ότι η μουσική του Ράιχ είναι πραγματικά πρωτοποριακή και οι απόηχοι της βρίσκονται παντού μέσα στο σήμερα .

Ευγε νέε μου ( αν και είσαι πολύ πολυσυλλεκτικός για τα δικά μου γούστα -bye-)

Πολλυσυλεκτικός ε.... ότι μου κάθεται καλά στο αυτί και έχει κάτι να μου πεί το ακούω, υπάρχουν βέβαια πολλά που απλά δεν αντέχω να τα ακούω, αλλά γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα και με το διαδίκτυο έχω αυτήν την ευκολία.

Last edited:

Διάβασα "Chicago..." και για μιά στιγμή πάγωσα: σκέφτηκα Chicago Transit Authority, ωχ :bang:: κρίμα το παιδί! κόλλησε κι αυτό την κατάρα :speechless-smiley-0 :tdown:
Μετά, διάβασα και τη συνέχεια και ...ήρθε η ψυχή μου στη θέση της :D