Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

SJP211.jpg

ENRICO PIERANUNZI- New Lands

info

:ears:-bye-

Attachments

• Bach - Das Kantatenwerk Vol.1 - Harnoncourt, Leonhardt. CD FRONT.jpg
    Bach - Das Kantatenwerk Vol.1 - Harnoncourt, Leonhardt. CD FRONT.jpg
    39.2 KB · Views: 14

The Jesus and Mary Chain - Automatic
To πρώτο που ακούω από το συγκρότημα και μάλιστα σε βινύλιο!Με βλέπω να ξεπαραδιάζομαι πάλι...

Ίσως το αγαπημένο μου από JAMC.

Έχω όλη τη δισκογραφία. Επιφυλάσσομαι για αφιέρωμα...

Απάντηση: Now playing...

thespirit.jpg

Και κάτι από την γειτονιά μας:
The Spirit Of Bulgaria

Το folk χορωδιακό σχήμα Cosmic Voices το γνώρισα από κοντά στη Σόφια το καλοκαίρι, όταν έκανα μια ηχογράφηση για λογαριασμό της ιταλικής egea. Συστάσεις δεν χρειάζονται αφού είναι παγκοσμίως γνωστό και καταξιωμένο, να πώ όμως πως όταν ο Kenji Kawai έψαχνε επί δύο χρόνια ανάλογο χορωδιακό ανά την υφήλιο για να ντύσει με soundtrack την ταινία Ghost in the Shell 2: Innocence, τελικά σε αυτό κατέληξε.

Στον παραπάνω δίσκο μαζί με το καβάλ του Θεοδώσι Σπάσωβ, απλώς δίνω τα ρέστα μου για αυτό το εικοσαμελές (..συνήθως) σχήμα που με τις φωνητικές του και μόνο χορδές μπορεί να μας ταξιδέψει θέτοντας σε αχρηστία μουσικά όργανα συνθετητές και κουμπάκια. (5/5)

51KoMX0Z3nL._SS500_.jpg

In Concert Easter Sunday, 1967 [LIVE]
Mahalia Jackson

During the last 20 years of her life, when Jackson recorded for Columbia, her voice was the defining sound of gospel.

Slightly more ornate orchestrations accompany Jackson for some of the Easter concert, but her performance is subdued, perhaps due to the heart trouble that sidelined her for the previous three years and eventually killed her in 1972.