Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Παιδιά προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να αρχίσω να παρακολουθώ πάλι τις εξελίξεις στην σύγχρονη dance σκηνή.Δυστυχώς δεν ενθουσιάζομαι πάντα προφανώς λόγω της ήδη διαμορφωμένης στερεότυπης αντίληψης που έχω για την χορευτική μουσική

Δεν υπαρχει εμπνευση πλεον. Η μουσικη των κλαμπς βρισκεται σε αδιεξοδο

Απάντηση: Now playing...

s137491.jpg

ARVO
PART
TABULA RASA

GIDON KREMER violin
KEITH JARRET piano

.

Θα σου πρότεινα Γιωργάκη το "Best του Paul Oaekenfold"
(2 cd's mixed ή 3 cd's unmixed) που θα σου έρθει και εύπεπτο και αλέγκρο και θα παίζει συνεχώς στο repeat.Αν και παρέδωσε πρόσφατα τα όπλα.οι παλαιότερες δουλειές του έχουν αφήσει ιστορία.Εχει μιξάρει από radiohead & Muse μέχρι U2 & Madonna.

Αν θες μπορώ να σου δώσω "κατι" να ακούσεις.
Μετά πάμε σε πιο εξτρήμ καταστάσεις όπως η σειρά της Global Underground με τους μεγαλύτερους DJ's σε gigs ανά την υφήλιο.Πολλά είναι διαμάντια .Μερικά έχουν τόσο κακό ήχο που..τα χάρισα.

Σε πιο "μαύρο" Θα σ αρέσει το "B-Day : Deluxe Edition" της Beyonce (:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043) και φυσικά το "Good Girl gone Bad" της Rihanna.

Σε trance, τα απόλυτα dance κομμάτια τα έχει ο Ferry Corsten.Ακου το remix που έχει κάνει στο "What does my heart feel so bad" του Moby κα αν καθήσεις πάνω από 22 δευτερόλεπτα αμέτοχος εγώ το βουλώνω.
Απροπό υπάρχει στο "Go : The very best of MOBY remixed edition" Πολύ καλό cdάκι..

Επίσης παρήγγειλα από το play μια συλλογή από τους soulwax και τα remixes τους.Εχει γνωστά dance anthems δωσμένα με τον δικό τους τρόπο.

Σε αναμονή λοιπόν..

Re: Now playing...

Jacques Loussier Trio - Bach / Goldberg Variations

Μια διαφορετική (jazzy) προσέγγιση των παραλλαγών Goldberg η οποία μπορεί να θεωρηθεί ιερόσυλη από κάποιους αλλά το σίγουρο είναι ότι η Μουσική του Μεγάλου Κάντορα είναι εκεί παρούσα και σφύζουσα.

fr6vz.jpg

Re: Απάντηση: Now playing...

Θα σου πρότεινα Γιωργάκη το "Best του Paul Oaekenfold"
(2 cd's mixed ή 3 cd's unmixed) που θα σου έρθει και εύπεπτο και αλέγκρο και θα παίζει συνεχώς στο repeat.Αν και παρέδωσε πρόσφατα τα όπλα.οι παλαιότερες δουλειές του έχουν αφήσει ιστορία.Εχει μιξάρει από radiohead & Muse μέχρι U2 & Madonna.

Αν θες μπορώ να σου δώσω "κατι" να ακούσεις.
Μετά πάμε σε πιο εξτρήμ καταστάσεις όπως η σειρά της Global Underground με τους μεγαλύτερους DJ's σε gigs ανά την υφήλιο.Πολλά είναι διαμάντια .Μερικά έχουν τόσο κακό ήχο που..τα χάρισα.

Σε πιο "μαύρο" Θα σ αρέσει το "B-Day : Deluxe Edition" της Beyonce (:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043) και φυσικά το "Good Girl gone Bad" της Rihanna.

Σε trance, τα απόλυτα dance κομμάτια τα έχει ο Ferry Corsten.Ακου το remix που έχει κάνει στο "What does my heart feel so bad" του Moby κα αν καθήσεις πάνω από 22 δευτερόλεπτα αμέτοχος εγώ το βουλώνω.
Απροπό υπάρχει στο "Go : The very best of MOBY remixed edition" Πολύ καλό cdάκι..

Επίσης παρήγγειλα από το play μια συλλογή από τους soulwax και τα remixes τους.Εχει γνωστά dance anthems δωσμένα με τον δικό τους τρόπο.

Σε αναμονή λοιπόν..

Δημήτρη ευχαριστώ για τις προτάσεις.Θα πρέπει μάλλον να αρχίσω να ψάγνομαι λίγο περισσότερο :music-smiley-004:

...τα αφεντικά δίνουν το ΟΚ κάνοντας την πάπια, η σικέ απεργία προσυμφωνημένη μεταξύ ομοσπονδιών και υπουργείων όσον αφορά την διάρκεια, τα αιτήματα και την θετική έκβαση! Και οι εργάτες ως συνήθως μουγκοί και άβουλοι τρίβουν την ουρά τους στο μπατζάκι του προϊστάμενου....

Ο αγώνας τραβάει την κατηφόρα..
Ούτε μια σικέ απεργία δεν είναι ικανοί να στήσουν, πήγαν και παρέδωσαν το πνεύμα για ψίχουλα. Τι τα θές, τι τα μιλάς.. οι πιστωτικές νά'ναι καλά.. θα το ρίξω λοιπόν και 'γώ στο σορολόπ. ΟΚ, βουγιουκλάκη not now playing, αλλά ένας Μπουγάς είναι ότι μας πρέπει.
Και επειδή μας ακούνε και παραέξω..
.. από τους Αντικατοπτρισμούς του ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ (1993)

Πέντε σκύλοι πεινασμένοι μια ζωή βασανισμένοι
μέσα σε βρισιές και γιούχα βάλανε καινούργια ρούχα
και με γιορτινή φορεσιά
βγήκαν να πάνε βόλτα στου παράδεισου την πόρτα
πίσω από την παλιά εκκλησιά

μέσα στην ζωή ποτέ μη ζητάς να βρεις ποίος είναι ο δικαστής
να περπατάς και πάντα να κοιτάς που θα πας να κρυφτείς

μεσ στην ερημιά του κόσμου ένα χέρι γράφει εντός μου
του Νίκου Γκάτσου :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Παιδιά προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να αρχίσω να παρακολουθώ πάλι τις εξελίξεις στην σύγχρονη dance σκηνή.Δυστυχώς δεν ενθουσιάζομαι πάντα προφανώς λόγω της ήδη διαμορφωμένης στερεότυπης αντίληψης που έχω για την χορευτική μουσική ή επειδή δεν υπάρχει και καποιος για να μου υποδείξει τον "σωστό δρόμο".Μετά απο μια αποτυχημένη απόπειρα που έκανα με τους Justice άρχισα να βρίσκω και πάλι το κέφι μου για την σύγχρονη χορευτική σκηνή εξαιτίας των Chicken Lips που έμαθα προσπαθώντας να μαζέψω πληροφορίες για την Crazy girl .

Εχω λοιπόν λιώσει την τελευταία εβδομάδα οτι έχω βρει απο αυτούς αλλά βασικά και αυτή την συλλογή που περιλαμβάνει ένα κομμάτι τους αλλά και άλλα παρόμοιου ύφους groups

product-6227137.jpg

αααα φιλαράκι, εγώ που δεν τα βρίσκω και τα θέλω?
Ψήσε ψήσε!!!-bye-

8110977.gif

Oι 'βιαστικοί´αγοράστε το από τό i-tunes οι υπόλοιποι από οποιοδήποτε δισκοπωλείο...
Τιμή γύρο στά 6 ευρώ..
Πραγματικός θησαυρός ..Τρία από τά σπουδαιότερα ρομαντικά κοντσέρτα γιά βιολί σέ ένα c.d. από τήν Naxos Historical,μέ τόν Milstein έναν από τού μεγαλύτερους σολίστ βιολιού τού 20ού αιώνα..Ισως ο βιολονίστας μέ τήν καθαρότερη μουσική ´άρθρωση´.Οι όποιες μικρές δυσχέρειες στόν ήχο καλύπτονται από τήν μεγάλη τέχνη.

Re: Now playing...

Radio Swiss Classic
joseph haydn - sinfonie No94 G-Dur " Mit dem Paukenschlag"

να είναι καλά ο κ.Σούρλας !!! Απο την ώρα που είδα το νήμα για τα σημεία στο διαδίκτυο σχετικά με την κλασσική έχει κλειδώσει το media player εκει !