Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

d520866j0g0.jpg

James White and the contortions - Buy

Αυτός λοιπόν είναι ένας δίσκος που τον "ζαχάρωνα" καιρό τώρα έχοντας δει και το σχετικό αφιέρωμα που έχει γίνει εδώ απο τον Λύμπε ,απο τον οποίο και τελικά το δανείστηκα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=501&highlight=CONTORTIONS

Στην εποχή της λογικά θα έπρεπε η δουλειά αυτή να είναι σοκ!"Καταπληκτικός" δίσκος δεν ξέρω αν είναι.Προφανώς και ο ίδιος ο δημιουργός δεν θα τον αντιλαμβανόταν ως έτσι.Ο James Brown πυροβολημένος με σφαίρες στο στήθος λίγο πριν το "αντίο" και μουσικά η απογύμνωση της disco και punk κουλτούρας

Μάλλον πρέπει να περάσει απο "χέρι σε χέρι" πριν επιστρέψει στο σπίτι του.
Τον υποψιάζομαι για δίσκο εξάρτησης διδύμου Μανωλάκου - Μουκ, Πολυχρονίδη, πιτσιρικά Στέργιου.

Απάντηση: Now playing...

51BTy6d4ZUL._SS400_.jpg

Συνήθως, όταν οι δισκογραφικές εταιρίες πουλάνε Σπάνια και Ακυκλοφόρητα, κατά κανόνα ξύνουν τον πάτο του βαρελιού: πάντα σου δημιουργούν την εντύπωση πως τα Ακυκλοφόρητα, δεν έμειναν τυχαία έξω από τις επίσημες κυκλοφορίες και οι δίσκοι απευθύνονται κύρια σε φανατικούς. Σαν την αφεντιά μου καλή ώρα, που θα αγόραζα ακόμα και αυτά που οι Fleetwood Mac σιγοτραγουδούσαν στο μπάνιο τους κάθε πρωί, την εποχή που ηχογραφούσαν το Tusk για παράδειγμα.
Εδώ είναι η φωτεινή εξαίρεση του κανόνα: διπλό άλμπουμ της Rhino, από την εποχή που η τίγρη βρισκόταν στο ζενίθ της, όταν μεταπήδησε στην Atlantic και την ανέλαβε ο Jerry Wexler. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία αλλά εδώ, οι ποντικοί των αρχείων είναι γνώστες και, πάνω απ όλα, fans: έχουν ξεθάψει 35 διαμάντια, στην πλειοψηφία τους demos και δοκιμές που σου κόβουν την ανάσα και σε κάνουν να αναρωτιέσαι Πως και δεν κυκλοφόρησαν τότε. Το My Way πάει στο κατηχητικό και …γίνεται gospel. Το The Fool On The Hill που της δώρησε ο McCartney παίρνει εδώ μνημειακές διαστάσεις, στο The Letter απλά δεν πιστεύεις στα αυτιά σου.
Η έμφαση είναι στις ρίζες: gospel και jazz και R&B, έτσι όπως δεν το έχεις ξανα ακούσει ποτέ από τότε, πύρινο, άλλοτε μπαλάντες γεμάτες φωτιά που σιγοκαίει κι άλλοτε γαλαξιακή λάβα που σε παρασύρει.
Μνημειώδες.

**** ½

Απάντηση: Re: Now playing...

d520866j0g0.jpg

James White and the contortions - Buy

Μάλλον πρέπει να περάσει απο "χέρι σε χέρι" πριν επιστρέψει στο σπίτι του.
Τον υποψιάζομαι για δίσκο εξάρτησης διδύμου Μανωλάκου - Μουκ, Πολυχρονίδη, πιτσιρικά Στέργιου.

Σας συνιστώ να τον σκίσετε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, όλοι σας. Μόνο να μου τον προσέξετε, γιατί είναι σπάνιος...:grandpa:

Σαν την αφεντιά μου καλή ώρα, που θα αγόραζα ακόμα και αυτά που οι Fleetwood Mac σιγοτραγουδούσαν στο μπάνιο τους κάθε πρωί, την εποχή που ηχογραφούσαν το Tusk

ε καλά αυτά βγήκαν ήδη στο φως..

ε καλά αυτά βγήκαν ήδη στο φως..

Ναί αλλά εξακολουθεί να μη μου αρέσει το Mirage.
Δουλειά του ποδαριού: 2 καλά κομμάτια πλαισιωμένα από άλλα, μέτρια έως κακά. Και τσιμπάω πολλές -μα πάρα πολλές-...ουσίες ;). Η χημεία χάλασε και απορυθμίστηκαν ανεπανόρθωτα μετά το Tusk.

Depeche Mode - Remixes 81-04

419A4KFKH3L._AA240_.jpg

Box Set 6 LP. Το είχα πετύχει στο public και δε μπόρεσα να αντισταθώ...

Πως μοιάζουμε τα "νιάτα" ώρες ώρες !:flipout::firstprize:

Και εγώ το έχω αλλά σε τριπλό-συλλεκτικό cd box.:2thumb22sup:

Ketil Bjornstad & David Darling - Epigraphs

Τωρα στο γραφειο
Δεν εχω Νορβηγικα να γραψω το ονομα του Ketil οπως πρεπει

Σπουδαίος δίσκος..Τόν έχω από τό 2001 και τόν ακούω πολύ συχνά..
Εχει και εξαιρετικές διασκευές από προκλασσικούς σάν τον Byrd και τον Gibbons.:grinning-smiley-043

Σπουδαίος δίσκος..Τόν έχω από τό 2001 και τόν ακούω πολύ συχνά..
Εχει και εξαιρετικές διασκευές από προκλασσικούς σάν τον Byrd και τον Gibbons.:grinning-smiley-043

Τι έγινε Σπυράκο ?
Τέτοια ώρα online ?:operator:

περαστικα Σπυρο!

Πολυ καλος δισκος αληθεια οπως και το The River του 1996 που ακουω τωρα.
Ειναι η μερα του Ketil σημερα. Την μελαγχολια μου μεσα...