Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

pete-ham-7-park-avenue.jpg

ενας Μπητλικος κλωνος

πηγε και αυτος στην μπαντα του ουρανου

.:worshippy::2thumb22sup::grandpa:

Μιας και το εφερε η κουβεντα ακουω παλι το Nebraska. Αν σε πιασει με τη σωστη διαθεση αυτο το αλμπουμ ισως ειναι και 10αρι. Αρκει να γουσταρεις να ακουσεις κατι τετοιο εκεινη την ωρα!

Re: Now playing...

TELSTAR PONIES-voices from the new music

πίσω στο 1996 με 1997 όπου ο εγκέφαλος μου είχε αφεθεί στους περίπλοκους κιθαριστικους πειραματισμούς ήρθε και έσκασε σαν βόμβα μέσα μου η δύναμη της απλότητας.....

αν και στο μάτι λατρεύω τον μινιμαλισμό σαν εικόνα,,,ο εγκέφαλος μου θέλει άλλα πράγματα για να νιώσει ευτυχία....όταν δε το μάτι ταυτιστεί απόλυτα με τον εγκέφαλο τότε ο οργασμός δεν περιγράφεται....

έτσι και έγινε και αυτόν τον δίσκο....τον λάτρεψα γιατί μου έδωσε αυτούσια και χωρίς κανένα φίλτρο πράγματα που γουστάρω σ αυτή την ζωή.....

τον μινιμαλισμό και τον περίπλοκο τρόπο που σκεφτόμαστε καμιά φορά....

ακούστε τον αν είναι ο δρόμος σας από κει:ernaehrung004:

To voices from the new music των Telstar Ponies ήταν το ξεκίνημα του σημερινού post rock.
Παγωμένο όσο και απλό, με τους Joy Division σε κόντρα με την βρετανική underground folk του '70 και τα φαντάσματα του Μεσαίωνα.

Συγλονιστκός δίσκος, μόνο για το Last Outpost αξίζει να ζεις. Τα είχαμε πει και παλιότερα για τους Σκωτσέζους.

Dabrutal έγραψες-bye-

To voices from the new music των Telstar Ponies ήταν το ξεκίνημα του σημερινού post rock.
Παγωμένο όσο και απλό, με τους Joy Division σε κόντρα με την βρετανική underground folk του '70 και τα φαντάσματα του Μεσαίωνα.

Συγλονιστκός δίσκος, μόνο για το Last Outpost αξίζει να ζεις. Τα είχαμε πει και παλιότερα για τους Σκωτσέζους.

Dabrutal έγραψες-bye-

sorry δεν είδα ότι είχε ξανά-αναφερθεί το συγκεκριμένο.....απλά το άκουγα χθες και είπα να γράψω δυο λογία,,,όντως για το last outpost αξίζει να ζεις...

Μα και να έχει αναφερθεί στο παρελθόν, δεν τίθεται θέμα, ειδικά στο συγκεκριμένο thread. Γράφεις τι ακούς εκίνη την ώρα κι αν θες, λες δυο λόγια.

Enter Shikari-Take To The Skies(2007)
41d%2B-oLWlWL._SS400_.jpg

Δεν καταλαβαινω τον τοοοοοσο ενθουσιασμο μερικων για αυτο το αλμπουμ. Εχει καλες ιδεες αλλα αμαν πια με αυτα τα φωνητικα! Τι προσφερουν, ποτε δεν καταλαβα.

περασα απο το δισκοπωλειο μετα την δουλεια και ειδα τυχαια το νεο του
ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ-πότε θα φτάσουμε εδώ....

δεν ήξερα καν ότι είχε κυκλοφορήσει.....μόλις το είδα το τσίμπησα

πρώτες εντυπώσεις αργότερα

περασα απο το δισκοπωλειο μετα την δουλεια και ειδα τυχαια το νεο του
ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ-πότε θα φτάσουμε εδώ....

δεν ήξερα καν ότι είχε κυκλοφορήσει.....μόλις το είδα το τσίμπησα

πρώτες εντυπώσεις αργότερα

λοιπον εδω και παλι-bye-

ο δίσκος ακούστηκε αλλά ο ακροατής (εγώ-bye- ) δεν έβγαλε τα καλύτερα συμπεράσματα....

μια απίστευτη μεταμόρφωση του καλλιτέχνη στα ηλεκτρονικά μοτίβα σύνθεσης (διορθώστε με αν κάνω λάθος),,,μεταμόρφωση που θα απαιτούσε απ τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ μια μεγαλύτερη επαφή με το monitor (αν ήταν σε συναυλία)...

τι θέλω να πω...στα περισσότερα κομμάτια τα φωνητικά έπνιγαν το υπόλοιπο σύνολο με γραμμές που έψαχναν στον ορίζοντα να κάνουν κάτι καλό αλλά στο τέλος πάθαιναν black out....(σε κάποια στιγμή είπα ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν instrumental ο δίσκος

σε αυτό μπορεί να μην φταίει απόλυτα ο Γιάννης γιατί μια τέτοια μετάβαση στο να τραγουδάς (έστω με τον τρόπο σου) σε ένα παζλ από πρωτότυπα κατά τα άλλα,,μουσικά κολάζ,,είναι κάτι που απαιτεί και μια εξοικείωση με το είδος....

anyway....

ο παρών δίσκος δεν φτάνει με κανέναν τρόπο το ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ....

όχι πως δεν υπάρχουν ιδέες...το αντίθετο...πολλά εδώ μέσα μπορούν να κοντράρουν το οτιδήποτε....

το ζητούμενο είναι όμως αυτές οι ιδέες να βγουν προς τα έξω με τον σωστό τρόπο για να ακουστούν και όχι να βγουν με την δύναμη της συνήθειας...

2 φορές το άκουσα,,,άνθρωποι είμαστε,, λάθη κάνουμε....

άποψη εξέφρασα ,,,ακούω και τις δικές σας

-bye-:BDBDG54:

Last edited:

41R095P0P4L._SS500_.jpg

WIEN MODERN II: HOMMAGE A ANDREI TARKOVSKY - Claudio Abbado/Ensemble Anton Webern/Arnold Schoenberg Chor (DG CD)

Caminante, no hay caminos. Hay que caminar
"Διαβάτη Δεν υπάρχει μονοπάτι. Αλλά πρέπει να συνεχίσεις"
επιγραφή γραμμένη σε τοίχο, σ ένα μοναστήρι του Τολέδο.
Τα λόγια ενέπνευσαν τον Luigi Nono να συνθέσει αυτό το εκπληκτικό κομμάτι, αφιέρωμα στην διαρκή δημιουργική ανησυχία, φόρο τιμής στον Μεγάλο Ρομαντικό.
Ενα Αριστούργημα της Σύγχρονης Μουσικής που σε αποσβολώνει.

Last edited:

Σε πεισμα των φιλων που τους θεωρουν κατάπτυστους ακουω απο αυτο που το ξεθαψα "εξ επιτουτου", το "Help" των Μπιτλς σε μια σκοτεινη , βαρια και ερεβωδη διασκευη.

Attachments

• mark.jpg
    mark.jpg
    13.5 KB · Views: 3

Bach - Keyboard concertos

Δεν μπορώ με τίποτα να ακούσω αυτά τα έργα με τσέμπαλο.
Όχι ότι έχω προσπαθήσει ιδιαίτερα εδώ που τα λέμε...
Ομοίως και τα έργα για σολο πληκτροφόρο , του Κάντορα, τα προτιμώ με πιάνο.
Το στεγνό,καχεκτικό ηχόχρωμα του τσέμπαλου δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό του πιάνου.

Bach%20-%20Keyboard%20concertos.jpg