Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Κουιζακι:

Ποια ειναι η 75χρονη που μεσα στο 2007 εχει παει 3 φορες στο #1 του billboard dance chart?

AΠΙΣΤΕΥΤΟ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

"To sum up, she’s a larger than life Asian female who’s made it in a white man’s world and is easily the most famous Japanese woman/artist/musician of all time".

Σε λάθος κατηγορία το πόσταρες . Η ορθή είναι "Το ανέκδοτο της ημέρας" :flipout:

Re: Απάντηση: Now playing...

Το Στυλ, είναι το πάν στις μέρες μας :2thumb22sup:

yes it is:
YokoOno-02-big.jpg

Μου φαίνεται θα κατεβάσω τα δύσκολά της, είμαι περίεργος πέρα από τη πλάκα.:smile:

Re: Now playing...

Μουκ, με κατατρόμαξες!
Τι φωτογραφία είναι αυτή βρε παιδί μου, πρωί πρωί;

Σαν το Μάικλ Τζάκσον με βυζά είναι! :flipout::flipout:

Απάντηση: Now playing...

Lauryn Hill-The Miseducation Of Lauryn Hill
61XJEVhG%2BWL._SS500_.jpg
.

H δισκοθηκη του γραφειου ειναι σωτηρια πολλες φορες!

Ειχα καιρο να το ακουσω:worshippy:

Re: Απάντηση: Now playing...

Lauryn Hill-The Miseducation Of Lauryn Hill
61XJEVhG%2BWL._SS500_.jpg
.

H δισκοθηκη του γραφειου ειναι σωτηρια πολλες φορες!

Ειχα καιρο να το ακουσω:worshippy:

Μου θύμισες τώρα εκείνο το ωραίο clip του everything is everything που στο τέλος η πόλη γινόταν ένα τεράστιο βινίλιο που περιστρεφόταν.Αυτό δεν ήταν?

Πως "ξεφούσκωσε" έτσι και αυτή?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Μου θύμισες τώρα εκείνο το ωραίο clip του everything is everything που στο τέλος η πόλη γινόταν ένα τεράστιο βινίλιο που περιστρεφόταν.Αυτό δεν ήταν?

Πως "ξεφούσκωσε" έτσι και αυτή?

Νομιζω πως αυτο ηταν. Eιναι περιεργη τυπισα. Στα 23 της ειχε κανει παρα πολλα πραγματα (οικογενεια, λεφτα, επιτυχια, αναγνωριση, ιδρυμα κ.α.) και καπου εχασε το τοπι. Τελευταια φορα την ειδα στο Dave Chappelle's Block Party.

Ζητώ την κατανόηση των φίλων συμφορουμιτών αν τους ξενιίζει (:confused:)η μουσική που ...now playing αλλά τη στιγμή αυτή είμαι δέσμιος των επιθυμιών των δύο 6χρονων κορών μου ...
Όσοι έχουν μικρά παιδιά με καταλαβαίνουν.
:D

82143191ew0.jpg

Paul Bley, Gary Peacock, Tony Oxley, John Surman -
In the Evenings Out There

έχοντας ακούσει μόνο 2 δουλειές του κυρίου Bley που με δυσκόλεψαν αρκετά το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πολύ.Ίσως και η ώρα που το άκουσα να ήταν η κατάλληλη.

Πριν λίγο ετοιμάζοντας το πρωϊνό των τέκνων (συνηθίζουμε να παίρνουμε πρωϊνό ...μετά μουσικής).

Bach - Orchestral suites
Sir Neville Marriner - Academy of St. Martin in the fields

Ζωντανή , απολαυστική εκτέλεση.

Bach%20orchestral%20suites.jpg

Πριν λίγο καιρό αγόρασα τις σουΐτες σε διεύθυνση Karl Munchinger.
Απογοήτευση.
Πολύ άνευρη και υποτονική εκτέλεση (του Munchinger) , μιλάμε για σουΐτες χορών σε τελική ανάλυση!
Αντίθετα στην Τέχνη της Φούγκας προτιμώ την εκτέλεση του Munchinger σε σχέση με αυτήν του Marriner ( με βάση πρώϊμα και όχι εξαντλητικά ακούσματα και από τις δυο).
Άβυσσος...

Last edited: