Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

αχ και να είχε το oceansize καλύτερη παραγωγή....χάνεται ο "μισός" δίσκος στην παραγωγη

Τι να κάνουμε, οι περισσότερες "άγνωστες" μπάντες δυστυχώς έχουν τα ίδια προβλήματα. Εδώ έχουν αυτά τα προβλήματα μεγάλα ονόματα... το είπαμε και το λέμε χρόνια τώρα, η συμπίεση και τα δυναμικά έχουν χαθεί εδώ και καιρό από τους ανίδεους μηχανικούς και την μαζικότητα της "μουσικής" τους!

Re: Now playing...

602517349827.jpg

Haakon Kornstad -Single engine

Solo σαξοφωνο απο την Νορβηγια (οοοχχχι δεν ειναι ο Garbarek)
Ενας απο τους πρωταγωνιστες της νεας Νορβηγικης σχολης της Jazz
Πολυ καλη δουλεια!-bye-

Απάντηση: Now playing...

Λέω..... μήπως να γίνει και ένα συγκεντρωτικό με αυτά που έχουν εμφανιστεί εδώ ;;;; Με χρονολογική σειρά ;;;

Kαι στον τίτλο του αντίστοιχου Index...αντί για Now playing....θα έχουμε Played till now....

Θα χρειαστεί να το ψάξουμε λίγο και θα επανέλθω.

Re: Απάντηση: Now playing...

51p7-NfMxCL._SS500_.jpg

Οποτε ακουω καποιο απο τα γνωστα "unplugged" (δεν εχω και πολλα) αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να μην κυκλοφωρησε ποτε σε CD το αντιστοιχο των Pearl Jam που ειχαν ηχογραφισει μετα το πρωτο τους αλμπουμ. Eιχαν παιξει και το State of love and trust, αν θυμαμαι καλα. Οποιος το εχει δει στο MTV, θα συμφωνει, φανταζομαι, πως ηταν απο τα καλυτερα, αν οχι το καλυτερο, "unplugged". Περιεργο...

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο για το unplugged των Pearl Jam.
+1000

p.s. των Nirvana δεν μου αρέσει καθόλου...

Last edited:
Απάντηση: Re: Now playing...

Αυτό εξελίσσεται σε δίσκο εξάρτησης...

Το πήρα δανεικό από τον Ντόκ, αλλά δεν μου είπε και πολλά :nounder:

Το μόνο που θα μπορούσα να πώ γιά τον δίσκο είναι πως μου θυμίζει συνεχώς το Paris-Texas (στην ηλεκτρική του version, αν ποτέ φτιαχνόταν κάτι τέτοιο) και από τα δύο ασφαλώς θα προτιμούσα το κινηματογραφικό! :ernaehrung004:

Ε καλά, αυτό είναι και θέμα γούστου.
Εγώ το θεωρώ υπνοτιστικό, με μαγνητίζει...

Αν όχι μες στην εβδομάδα, την επόμενη θα σου έρθω, παρέα με το στροβοσκόπιο.

Ε καλά, αυτό είναι και θέμα γούστου.
Εγώ το θεωρώ υπνοτιστικό, με μαγνητίζει...

Αν όχι μες στην εβδομάδα, την επόμενη θα σου έρθω, παρέα με το στροβοσκόπιο.

Το μανίκι γιά 'μένα είναι πως ο δίσκος δεν έχει έκβαση, αποφόρτηση. Σε εποχές που ο χρόνος ήταν περίσιος αυτό ήταν θεμιτό γιατί μπορούσα να μπώ στην διαδικασία (τρυπάκι) να φορτώσω ερωτήματα που σκαλίζοντάςτα με έβγαζε κάπου, αλλά τώρα πιά... :BDGBGDB55:

Γιά επίσκεψη-ακρόαση πρώτα χτύπα τηλ γιατί μου ήρθαν τα υλικά γιά ανακροσοβέριασμα των tempo και μπορεί να είναι ανοιχτά και χύμα -bye-

ΟΚ, αλλιώς θα τα πούμε στην πίτα αναλυτικά.

Δεν κάνεις καμιά ιστορία με ενεργό κρος μια και τα έσφαξες που τα έσφαξες;

ΟΚ, αλλιώς θα τα πούμε στην πίτα αναλυτικά.

Δεν κάνεις καμιά ιστορία με ενεργό κρος μια και τα έσφαξες που τα έσφαξες;

ΟΚ!

Επειδή είμαστε εκτός θέματος, όταν (...και άμα...) πετύχει, θα ανεβάσω αναλυτικό γιά "συμπάσχοντες" :grinning-smiley-043

Και γιά να επιστρέψουμε στο θέμα:

41wgiUEBz8L._SS400_.jpg

E.S.T - Live in Hamburg
Κανονικό ταξίδι!!!

Αυτό εξελίσσεται σε δίσκο εξάρτησης...

51RFVqmppAL._AA280_.jpg

Περισσότερα εδώ.

Εξάρτηση δεν λες τίποτα!
Μέσα σε μια βδομάδα τον έχω ακούσει πάνω από 10 φορές και συνεχίζω να θέλω. Έρχονται σπίτι φίλοι και πριν τους ρωτήσω αν θέλουν καφέ τους τον βάζω...:2thumb22sup: