Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Πολύ ωραίο όντως.
Κανα δυο άλλα των Camel που έπεσαν στα χέρια μου μετά απ'αυτό δεν μου φάνηκαν καθόλου αντάξια του. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.
Οπότε για μένα Camel = Mirage.

μάλλον είναι και απ τα πιο εμπορικά τους,,,δεν το έχω ψάξει σε τέτοιο επίπεδο...

το δικό μου αγαπημένο είναι μάλλον το Moonmadness

Απάντηση: Re: Now playing...

Πολύ ωραίο όντως.
Κανα δυο άλλα των Camel που έπεσαν στα χέρια μου μετά απ'αυτό δεν μου φάνηκαν καθόλου αντάξια του. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.
Οπότε για μένα Camel = Mirage.

Διονύση εμένα προσωπικά μου αρέσουν σχεδόν όλα τα παλιά Camel.
Είχαν όμως και αυτοί μια εποχή που παρήκμασαν όπως όλες οι μπάντες... μήπως τα υπόλοιπα ήταν από αυτήν την εποχή;
Camel = Camel, Mirage, The Snow Goose, Moonmadness (1973-1976) αλλά και Harbour of Tears, Rajaz (1996-present)

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Είχαν όμως και αυτοί μια εποχή που παρήκμασαν όπως όλες οι μπάντες... μήπως τα υπόλοιπα ήταν από αυτήν την εποχή;
Camel = Camel, Mirage, The Snow Goose, Moonmadness (1973-1976) αλλά και Harbour of Tears, Rajaz (1996-present)

Δυστυχώς δεν θυμάμαι τίτλους , σίγουρα όμως ήταν δουλειές πριν το 1980.

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

όλες οι μπάντες μπορεί....οι KING CRIMSON όχι:drummer:

για καλημέρα, μουσική που ευφραίνει καρδίαν...

J.S. Bach - Brandenburg Concerto no 6
Benjamin Britten - English Chamber Orchestra

02cebde1660e68d70ad5d320d8494805_full.jpg

Απάντηση: Now playing...

Κύριοι επειδή το πιο πιθανό είναι η φοράδα να τα έκανε στο αλώνι ,με το να βάζουμε μόνο το εξώφυλλο , πιθανότατα αν συνεχίσουμε έτσι να πάθει αφυδάτωση.

Δεν θα ήταν καλύτερα να γράφαμε και δύο σειρούλες για το τι μας έκανε η ακρόαση, τι μας θύμισε, τα συναισθήματα μας κ.τ.λ;

Έχω την αίσθηση ότι κάνουμε διαγωνισμό εξωφύλλων.
Ας δώσουμε λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα στο thread.
Kαλημέρα.

IntheCourtoftheCrimsonKing.jpg

In the Court of the Crimson King

Ο τρίτος δίσκος που ολοκληρωμένα έχω ακούσει απο Crimson μετά το Red και το lizard (συνεχίζω να θεωρώ το lizard καλύτερο), κατόπιν προτροπής σας.Δεν ξέρω κατα πόσο ο δίσκος θεωρείται "αδικημένος" με την έννοια του συνεχόμενου air play του epitaph και κατά πόσο το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα το να μην γνωρίζουν πολλοί συνολικά το δίσκο(εγώ σίγουρα ανήκα σε αυτούς), αλλά νομίζω οτι μιλάμε για εξαιρετική δουλειά.

41A6F7HW1NL._AA240_.jpg

The Jesus and Mary Chain - Barbed Wire Kisses

Ένεκα αφιερώματος είπα να θυμηθώ κάποια πράγματα.
Είχα ξεχάσει τα κρυμμένα διαμάντια της συλλογής, κυρίως το φοβερό Sidewalking.

Κύριοι επειδή το πιο πιθανό είναι η φοράδα να τα έκανε στο αλώνι ,με το να βάζουμε μόνο το εξώφυλλο , πιθανότατα αν συνεχίσουμε έτσι να πάθει αφυδάτωση.

Δεν θα ήταν καλύτερα να γράφαμε και δύο σειρούλες για το τι μας έκανε η ακρόαση, τι μας θύμισε, τα συναισθήματα μας κ.τ.λ;

Έχω την αίσθηση ότι κάνουμε διαγωνισμό εξωφύλλων.
Ας δώσουμε λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα στο thread.
Kαλημέρα.

Το χα πεί παλαιότερα και εγώ.
Και όχι μόνο εξωφύλλων αλλά ποιός την έχει μεγαλύτερη (την συλλογή !:firstprize:),ποιός ακούει τα περισσότερα κλπ..

Εξ ού και οι συμμετοχές μου στο παρόν θρεντ είναι αμελητέες..:grandpa:

DCR73comp.jpg

Various artists - Death Before Distemper

"Επίσημα" μιλάμε για μια electronica συλλογή της εταιρείας DC Recordings αλλά εδώ συμβαίνουν και πολλά άλλα....Ακουστε το are you anywhere? - Padded Cell για να καταλάβετε μερικά...
Θα ετοιμάσω μια μικρή παρουσίαση κάποια στιγμή...

http://www.dcrecordings.com/

"Dead Can Dance:Within the Realm of A Dying Sun"

Υπέροχα μαγευτικό,σκοτεινό όσο χρειάζεται για να φωτίσει κρυμμένα συναισθήματα και μια παραγωγή που βάζει κάτω καιτην πιό τέλεια απ τις καινούριες.

Ευγενής χορηγία για ξεστράβωμα του Γιώργου Πολυχρονίδη προς την αφεντιά μου !:grinning-smiley-043

Radio Swiss Classic που αυτή τη στιγμή παίζει Chopin.

Από τότε που τον πρότεινε ο Σπύρος, ο σταθμός έγινε καταφύγιο ηρεμίας στη δουλειά...:ears: