Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Now playing...

το έχει ο chief αυτό; να του το κάνουμε δώρο για τα γενέθλιά του. είναι το remaster της Rhino. Σκίζει μιλάμε: διπλό με πρόσθετα live tracks, ένθετα κλπ

41WM75GKB3L._SS500_.jpg

κι εγώ το έχω ( σε βινύλιο ) . Αλλά δεν κατάφερα να το χωνέψω και δεν ξέρω γιατί . Μάλλον πρέπει να το επανεξετάσω ( συνηθισμένος είμαι από τέτοιες αναθεωρήσεις )-bye-

Re: Απάντηση: Now playing...

Και οι Roxy είναι ωραίοι . Μόνο το Manifesto μου λείπει που τότε δεν το είχα εκτιμήσει όσο έπρεπε . Μετά από κει δεν τους ανέχομαι όμως ( κάτι Avallon και τέτοιες σάχλες του δανδή Ferry- είχε αρχίσει να γίνεται κάτι σε Fairy με λεμόνι ) .

Εμένα μου αρέσουν πολύ.
Δεν ήταν αναγκαίο κεφάλαιο του Ροκ. Ωρες ώρες όμως, ήταν υπέροχο.
Προσωπικές αδυναμίες: "Μanifesto", "Viva".

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Αλλά δεν κατάφερα να το χωνέψω και δεν ξέρω γιατί . Μάλλον πρέπει να το επανεξετάσω ( συνηθισμένος είμαι από τέτοιες αναθεωρήσεις )-bye-

oμοιοπαθής. εντάξει, δεν το αντιπάθησα κιόλας...αλλά τι να σου πεί άμα έχεις ακούσει το Killer ...:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Εμένα μου αρέσουν πολύ.
Δεν ήταν αναγκαίο κεφάλαιο του Ροκ. Ωρες ώρες όμως, ήταν υπέροχο.
Προσωπικές αδυναμίες: "Μanifesto", "Viva".

Ισως το έχουμε ξαναπεί . Το Viva ήταν το πρωτο Roxy που αγόρασα. Δεν μου άρεσε ποτέ και δεν μου αρέσει μέχρι σήμερα. Μετά πήρα τα στούντιο τους , σιγά - σιγά και μου άρεσαν . Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου .

Re: Now playing...

το έχει ο chief αυτό; να του το κάνουμε δώρο για τα γενέθλιά του. είναι το remaster της Rhino. Σκίζει μιλάμε: διπλό με πρόσθετα live tracks, ένθετα κλπ

41WM75GKB3L._SS500_.jpg

το έχει
και μάλιστα και σε dvd audio
με έξτρα και φιλμάκια και 5κάναλο και δικάναλο hires και είναι ΔΙΣΚΑΡΑ:worshippy:
(φυσικά καλό και το killer και το school's out και το muscle of love...)
γιά να γενέθλια να βρείτε ΑΛΛΟ δώρο....-bye-

515HFGuov%2BL._SS500_.jpg

για το δαιμονισμένο το sea breezes ρε γ@μ%το!!

α, βρε Μουκ, το αγαπημένο μου ever Πιστεύω ότι είμαι ο πλέον φανατικός Roxy fan στην χώρα. Μία εδώ, μία εκεί, στο sea breezes καταλήγω .....

α, βρε Bryan, αυτό που θα αφήσεις πίσω σου, είναι αυτή η ακόρεστη, αυτή η απατηλή δίψα για ζωή ......

Εμένα το λες;

Απέκτησα ξαφνικά όλη τη δισκογραφία τους! :a0210:

χαλάλι σου, εγώ τα έχω ξαναποκτήσει σε remasters σε video σε sacd σε ότι μαλ..κία θες.

Είπαμε όμως, είναι το μόνο γκρουπ που με έκανε να νοιώσω KAI fan ....

ώπα, τώρα είδα αναδρομικά όλα τα μηνύματα για τους Roxy

δεσμεύομαι, μέχρι το Πάσχα να ανεβάσω κάτι για αυτούς . Τους το οφείλω άλλωστε ...... Γέμισαν τα μετεφηβικά μου χρόνια ...

Ντοκ, μετά την περίοδο Φαιρυ με λεμόνι, ο αρχηγός επανέκαμψε με το εξαιρετικό frantic του 2002 , δώσε του μία ευκαιρία ..... όμως βρε παιδί μου δεν σε πιάνω πουθενά....είναι δυνατόν να υπάρχει σοβαρός ακροατής και μουσικόφιλος που να μην του αρέσει το VIVA ; δηλαδή ακούς το if there is something και δεν ...παθαίνεις .... ? Μήπως να το ξαναπροσπαθούσες τώρα με τις φουσκοδενδριές ;;; :silly::silly::silly:

Απάντηση: Now playing...

τελικά ο Ντόκ σας είδε .
Οι Softs είναι progressive .Αντε τώρα .Και οι Roxy είναι ωραίοι . Μόνο το Manifesto μου λείπει που τότε δεν το είχα εκτιμήσει όσο έπρεπε . Μετά από κει δεν τους ανέχομαι όμως ( κάτι Avallon και τέτοιες σάχλες του δανδή Ferry- είχε αρχίσει να γίνεται κάτι σε Fairy με λεμόνι ) .

Καλύτερο εξώφυλλο : For your pleasure
καλύτερος δίσκος : Stranded.
( μα να μην μπορώ να βάλω links και φωτογραφίες )

Ελα ρε.
Ως και εγώ έμαθα να βάζω φωτογραφίες..Θές βοήθεια??:a0210:

Ελα ρε.
Ως και εγώ έμαθα να βάζω φωτογραφίες..Θές βοήθεια??:a0210:

μα όχι ...δεν λειτουργεί από το σπίτι , από τότε που επισκεύασα τον υπολογιστή . Μόνο ως attachments μπορώ να τις βάλω . Αλλωστε παλιά έβαζα πολλές , όπως θα θυμάσαι.

μα όχι ...δεν λειτουργεί από το σπίτι , από τότε που επισκεύασα τον υπολογιστή . Μόνο ως attachments μπορώ να τις βάλω . Αλλωστε παλιά έβαζα πολλές , όπως θα θυμάσαι.

Mα επειδή θυμάμαι ρώτησα...
Απλά νά σκέφτηκα τά απότομα γηρατειά και ανησύχησα..:flipout::flipout::flipout:

Τα ποστ με τα videoclips και όσα είχαν quote σ' αυτά, μεταφέρθηκαν στο "videoclip της ημέρας".

Το δε ποστ του meletov με το videoclip της... Θώδη, διεγράφη, γιατί το έλαβα ως πρόκληση στο πρόσωπό μου.

Μάθετε να σέβεστε τους συνομιλητές σας.

α, βρε Μουκ, το αγαπημένο μου ever Πιστεύω ότι είμαι ο πλέον φανατικός Roxy fan στην χώρα. Μία εδώ, μία εκεί, στο sea breezes καταλήγω .....

α, βρε Bryan, αυτό που θα αφήσεις πίσω σου, είναι αυτή η ακόρεστη, αυτή η απατηλή δίψα για ζωή ......

Γειά σου Σπύρο:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Μόλις πριν λίγο.......

455465.jpg

Heaven is waiting - Danse Society

Βρε μπαγασέουρα, κοίτα σύπμτωση! Πριν κανα μισάωρο είπα να το κατεβάσω γιατί θυμήθηκα ότι το παλιό μου βινύλιο είναι πολλά χρόνια αγνοούμενο...:worshippy:
Δεν γίνονται αυτά..!

Βρε μπαγασέουρα, κοίτα σύπμτωση! Πριν κανα μισάωρο είπα να το κατεβάσω γιατί θυμήθηκα ότι το παλιό μου βινύλιο είναι πολλά χρόνια αγνοούμενο...:worshippy:
Δεν γίνονται αυτά..!

:ernaehrung004:

Εγώ ανάποδα κάπως!Το ακούω απο copy ασφαλειας του mr πολυχρονίδη και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να το βρω σε βινύλιο.Μου άνοιξε και η όρεξη με το 2000 Light Years From Home και ήθελα να ακούσω και το original αλλά δεν έχω το their satanic majesties request