Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Hatto-CD.jpg

χωρίς λόγια.............

Re: Now playing...

Fedra επειδή έπεσαν όλοι να σε φάνε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου για το Concerto for Group and Orchestra. Ειναι φανταστικό έργο, γι'αυτό που είναι. Μια σούπερ ροκιά πρωτοποριακή για την εποχή της. Ενός φοβερά άξιου πληκτρά και συνθέτη.
Όποιος πάει να το συγκρίνει με ΚΛΑΣΣΙΚΑ συμφωνικά έργα είναι αφελής, καθώς ΔΕΝ πασσάρεται για κάτι τέτοιο...

Ωστόσο, δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω με όλους τους άλλους για το Pavarotti and Friends... Ειναι εμφανέστατα μια αρπαχτή, ενώ ο δίσκος περιλαμβάνει κομμάτια που σε τέτοιες εκτελέσεις πιο πολύ θα μου ταίριαζαν για μουσική φαγητού...για να μην πω σουπερμαρκετ...

Να το ανοίξω για τους Deep Purple;
Μπα, άσε καλύτερα...

Όσον αφορά τα "βέλη", ένθεν και κείθεν, θα παρακαλούσα να σταματήσουν...

Re: Απάντηση: Now playing...

Δηλαδη τωρα ακους, ταυτόχρονα, τα δυο αυτα εργα?

Το ένα παίζει στο στερεοφωνικό από τα ηχεία και το άλλο από το mp3όφωνο στα ακουστικά, ταυτοχρόνως. Η ποικιλία στα ακούσματα ποτέ δεν έκανε κακό:grandpa:

Παράλληλα δε, το χθεσινό ρολό κοτόπουλο ξαναπαίρνει θερμοκρασία στο φούρνο μικροκυμάτων:chef:

p.s. όπως πάντα απόλυτα εναρμονισμένη με τη σημασία των threads η φίλη μας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Για ενημερωτικούς λόγους και μόνο :Το σκάνδαλο Joyce Hatto

Τώρα Διονύση,έσταξε η ουρά τού γαϊδάρου...
Αυτά είναι γιά όσους παρακολουθούν τά threads ανεξαρτήτως τών προτιμήσεών τους..
Χαρά στο κουράγιο σου αδελφέ.:ernaehrung004::ernaehrung004:

θεωρητικά δεν μου πέφτει λόγος, αλλά αν και φανατικός λάτρης της συγκεκριμένης εποχής του "πονήματος" των deep durple, το εν λόγω πόνημα ήταν είναι και θα είναι το πιό απίθανο φέσι στην ιστορία της ροκ μουσικής.

καλό είναι να μας θυμίζετε τέτοιες στιγμές έτσι ώστε να ξέρουμε πάντα τι πρέπει να αποφεύγουμε.-bye-

και γιά να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, την ίδια απάντηση θα έδινα και στον Κ. Λυμπερόπουλο αν έσπευδε εκείνος να μου το θυμήσει.

το εν λόγω πόνημα ήταν είναι και θα είναι το πιό απίθανο φέσι στην ιστορία της ροκ μουσικής.

Μια και το θίξαμε... Θέλει κάποιος απ'όοοολους σας να απαντήσει ΓΙΑΤΙ τετοιο μίσος???

Εγώ προσωπικά, έχω μια εμπάθεια προς τους Deep Purple.
Δεν ξέρω γιατί, μου βγάζουν κάτι πολύ απωθητικό ρε παιδί μου.

Σαν να κάνουν σαματά για να εντυπωσιάσουν ένα πράμα...

Κι εγώ δεν τρελαίνομαι για Deep Purple... Καθόλου μάλιστα....

Αλλά τρελαίνομαι για Τζον λορντ... και Ίαν Γκίλαν... όπως και για το συγκεκριμένο έργο. Αν δεν κάνω λάθος ήταν η πρώτη συμφωνική ροκιά που υπήρξε... πρέπει λογικά να συνέπεσε χρονικά με το Jesus Christ Superstar, το οποιο βεβαια εινια αριστουργημα και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται.

Αλλά η πρωτιά πάντα μετράει...
Έχει κανεις ιδεα, αλήθεια, για το πιο γραφτηκε πρωτα?

Μια και το θίξαμε... Θέλει κάποιος απ'όοοολους σας να απαντήσει ΓΙΑΤΙ τετοιο μίσος???

είναι τόσο απλό φίλε μου.
Ο δίσκος είναι φέσι.. by all means.
Ο purple εποχής machine head +/- 1 χρόνος θεϊκοί.

Κι εγώ δεν τρελαίνομαι για Deep Purple... Καθόλου μάλιστα....

Αλλά τρελαίνομαι για Τζον λορντ... και Ίαν Γκίλαν... όπως και για το συγκεκριμένο έργο. Αν δεν κάνω λάθος ήταν η πρώτη συμφωνική ροκιά που υπήρξε... πρέπει λογικά να συνέπεσε χρονικά με το Jesus Christ Superstar, το οποιο βεβαια εινια αριστουργημα και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται.

Αλλά η πρωτιά πάντα μετράει...
Έχει κανεις ιδεα, αλήθεια, για το πιο γραφτηκε πρωτα?

κάπου ειπώθηκε ότι σύμφωνα με dirty Harry aka Clint Eastwood όλοι οι άνθρωποι έχουν μιά...
αν απαντήσει τώρα ο Λύμπε θα πει ότι το JCS ήταν φέσι.
Δικαίωμά του και θα το σεβαστώ.
όπως επίσης εγώ θα πω ότι ο Gillan ήταν η αιτία όλων των κακών που συνέβησαν στους purple.

όσο γιά το ποιό εκ των δύο γράφτηκε πρώτο, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας απασχολεί...

Kαθηστε γιατι μπερδευτηκα...

Εγω δε μιλάω για τον δισκο, μιλαω συγκεκριμένα για τη συνθεση του Λορντ: Concerto for Group and Orchestra.

γιά το ίδιο πράγμα μιλάμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Τώρα Διονύση,έσταξε η ουρά τού γαϊδάρου...
Αυτά είναι γιά όσους παρακολουθούν τά threads ανεξαρτήτως τών προτιμήσεών τους..
Χαρά στο κουράγιο σου αδελφέ.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Το είχα διαβάσει τότε.
Πολύ ενδιαφέρουσα και σκανδαλώδης ιστορία.
Χαρά στο κουράγιο και του συζύγου της καλλιτέχνιδος βεβαίως...

Μαλλον ξερετε ολοι κατι που δεν ξερω, τι να πω... και δε λέτε και κάνα συγκεκριμένο στοιχείο που σας χάλασε τοσο ποια ωστε να με βοηθησετε.

Από που κι ως που ο Γκίλαν, μια από τις κορυφαίες ροκ φωνές του 20ου αιώνα ήταν τέτοια πλήγη όπως λες Δημήτρη?

Παντως συγκεκριμενα για το Jesus Christ Superstar ελπιζω ο,τι ειπωθηκε να ηταν τελειως υποκειμενικη αποψη καποιου... γιατι εδω θα τσακωθουμε:twoguns:

(Παρεπιπτόντως ο Γκίλαν έχει ηχογραφήσει και Superstar, σε μια κακη εκδοση, στην οποία ήταν ο μόνος που έσωζε την παρτίδα)

Last edited:

είναι τόσο απλό φίλε μου.
Ο δίσκος είναι φέσι.. by all means.
Ο purple εποχής machine head +/- 1 χρόνος θεϊκοί.

Φοράει φέσι όποιος το πάρει (με την έννοια του φεσώματος δηλαδή) ή για να το αντέξεις πρέπει να'σαι φέσι πρώτα?:flipout: