Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...
ευχαριστώ.
ευχαριστώ.
Για τους γουστάροντες τα κοριτσάκια γενικώς, καινούργια ή παλιά, ετούτο το δισκί φουντώνει τη φαντασία από πεντακόσιες μεριές. Το ακούω κάθε πρωί τις τελευταίες μέρες, σήμερα το πήρα και μαζί μου.
Φτυστή η Heather Nova των 2-3 πρώτων δίσκων.
Έγκλημα η προσπέραση...
![]()
![]()
bat for lashes - fur and gold
![]()
Mεγάλο άλμπουμ ακόμη και μετά από 19 χρόνια.
![]()
Dans Les Arbres - Dands Les Arbres (ECM CD - 2008)
Σύγχρονη αυτοσχεδιαζόμενη μουσική - Αταξινόμητη, πέρα από ταμπέλες και κατηγορίες. Νορβηγο-Γαλλική κολεκτίβα, κλαρινέτο, αρμόνικα, ακουστική κιθάρα, μπάντζο, sruti box, πιάνο, κρουστά. Ενας δίσκος-ταξίδι σε συχνότητες, υφές, μοντέρνους έντεχνους συνθετικούς τρόπους, ένας ηχητικός κόσμος πέρα για πέρα μαγικός, από τους πιο συναρπαστικούς που άκουσα τα τελευταία χρόνια. Κλείνεις τα μάτια και βρίσκεσαι αλλού.
Υ.γ. απο λαθος το play μου το εστειλε 2 φορες (δεν πειραζει. Τοσα λεφτα τους εχω ακουμπησει!). Μηπως το θελει κανεις?
...αν δεν υπάρχει κανείς άλλος, θα με ενδιέφερε. (Διάβασα πως δύσκολα θα το βρω έτσι κι αλλιώς στα καταστήματα)..
ΟΚ. Αν θυμαμαι καλα, ο αδελφος σου θα παει τη Δευτερα στο φεστιβαλ. Κατα 99% θα ειμαι κι εγω εκει. Θα του τηλεφωνησω για να του το δωσω.
..κι εγώ θα είμαι την Δευτέρα. Ευχαριστώ :ernaehrung004:
Μάριε ή Πέτρο, όταν κατέβω κάτω... ξέρετε...
Εκτός κι αν το αναλάβει ο Λύμπε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.