Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Ούτε εγώ είμαι επαγγελματίας κριτικός ή καλλιτέχνης.
Ερασιτέχνης μάλλον.
Αλλά δεν αδιαφορώ καθόλου: μου τη σπάει η ιδιωτεία. Ασε που αμα δεν τα μοιρασθώ με άλλους, το πράγμα δεν έχει καθόλου πλάκα.
Μάλλον φταίει που είμαι παλαιάς κοπής...Μας διακατείχε ένας ιεραποστολικός ζήλος καθώς και διάφορα άλλα τέτοια σακατηλίκια εκείνη τη μακρυνή εποχή :rolleyes:

Συμφωνω στα ως προς την ιδιωτεια, αλλα πλεον εχω καταλαβει πως εδω μεσα λειτουργουν αρκετα οι "φιλιες", οι "παρεες", οι φιλιες και οι παρεες. Δηλαδη, εγραψε κατι ενας φιλος ή "φιλος" μας? Ας βαλουμε κι εμεις ενα ποστακι. Εγραψε για ενα δισκο καποιος που δεν τον συμπαθουμε? Αδιαφορια. Αυτο "παιζει" αρκετα εδω μεσα. Απο την αλλη, οταν καποιος φιλος μου με παρει στο τηλεφωνο για να με ρωτησει κατι ή να συζητησουμε για ενα δισκο που του δανεισα ή μου δανεισε κτλ, τοτε χαιρομαι ιδιαιτερα.

Last edited:
Re: Now playing...

Για τέτοια κορτσούδια, ό,τι θες αντέχω!!

(στα πλαίσια της ροκ, μην ακούσω τίποτα αηδίες για "άρχοντες της νύχτας" :flipout:)

3ad0f0cdd7a06872fc8e7110.L.jpg

Το απόγευμα,
Μουσική απο τις ταινίες Teorema, La stagione dei sensi, verogna schifosi απο τον Ennio.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Συμφωνω στα ως προς την ιδιωτεια, αλλα πλεον εχω καταλαβει πως εδω μεσα λειτουργουν αρκετα οι "φιλιες", οι "παρεες", οι φιλιες και οι παρεες. Δηλαδη, εγραψε κατι ενας φιλος ή "φιλος" μας? Ας βαλουμε κι εμεις ενα ποστακι. Εγραψε για ενα δισκο καποιος που δεν τον συμπαθουμε? Αδιαφορια. Αυτο "παιζει" αρκετα εδω μεσα.

δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, Πέτρο.
Οσον αφορά εμένα, έχω επιλέξει να παρουσιάζω μόνο πράγματα που μου αρέσουν. Με τόσους καλούς δίσκους που κυκλοφορούν, δεν έχω χρόνο για τά υπόλοιπα. Και δεν έχω λόγο να χαλάω την καρδιά μου με κανέναν. Εγώ βρήκα το δρόμο μου, δεν θέλω να σταθώ εμπόδιο σε κανέναν για να βρεί τον δικό του. Η δική μου ..."αλήθεια" δεν γίνεται να ισχύει για όλους.
Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να γράφω. Οσο περισσότερο μπορώ.
Γράμματα σε άγνωστους αποδέκτες. Το τι θα τα κάνουν, είναι θέμα δικό τους.
Αλλά θα με κολάκευε πάρα πολύ να παίξω για κάποιους τον ρόλο που έπαιξαν άλλοι για μένα.

"Παίζει" βέβαια και η προσωπική ικανοποίηση. Να χτυπηθείς να περιγράψεις κάτι πραγματικά δύσκολο και μετά να το βλέπεις και να λές "το έκανα καλά". Ή, τουλάχιστον, όσο καλύτερα μπορούσα.
Δεν είναι και λίγο...

ολη μερα σημερα....και στην δουλεια και θα συνεχισω τωρα...

15102697wt1.jpg

ο δισκος που ηρθε την καταλληλη στιγμη στο Ελληνοφωνο ροκ...

μπορει αυτοι που δεν τους συμπαθουν να βαζουν την "κλαψα" τους σαν νουμερο
ενα αρνητικο επιχειρημα αλλα το σιγουρο ειναι πως υπαρχουν και καποια αλλα...

υπαρχουν ομως και "στοιχεια" που λενε οτι γκρουπ αυτο αφησε νεα πραγματα
στα κεφαλια ολων αυτων που μεγαλωσαν και εζησαν των τσαμπουκα και τον
λυρρισμο των Τρυπες..

συμπληρωσε πραγματα,,,ενωσε πολλες βραδιες...πολλων ανθρωπων..
πολλων καταστασεων ...

το διασκευασμενο αποσπασμα απ το ποιημα του Δ.Καψαλη αν και ολιγολεπτο (Μερες Αργιας) μας δειχνει απλα οτι η Ελληνοφωνη ροκ εχει εναν πολυ ισχυρο συμμαχο
στο δυσκολο εργο της...

την ποιηση...

αν δεν το εκμεταλευτει τοτε μαλλον θα πρεπει οι φωνητικαριοι να αρχισουν
να μαθαινουν Αγγλικα-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Συμφωνω στα ως προς την ιδιωτεια, αλλα πλεον εχω καταλαβει πως εδω μεσα λειτουργουν αρκετα οι "φιλιες", οι "παρεες", οι φιλιες και οι παρεες. Δηλαδη, εγραψε κατι ενας φιλος ή "φιλος" μας? Ας βαλουμε κι εμεις ενα ποστακι. Εγραψε για ενα δισκο καποιος που δεν τον συμπαθουμε? Αδιαφορια. Αυτο "παιζει" αρκετα εδω μεσα. Απο την αλλη, οταν καποιος φιλος μου με παρει στο τηλεφωνο για να με ρωτησει κατι ή να συζητησουμε για ενα δισκο που του δανεισα ή μου δανεισε κτλ, τοτε χαιρομαι ιδιαιτερα.

Ελα βρε Πέτρο, ακροατές είμαστε δεν είμαστε μουσικοί για να υποστηρίξουμε την "δημιουργία" του φίλου μας.
Αυτό που υπάρχει πιθανότητα να ισχύει είναι απλά οτι κάποιοι έχουν την ιδιαίτερη ικανότητα να παρουσιάζουν εξαιρετικά αυτό που αγαπούν, οπότε και οι άλλοι παρακινούμενοι απο την ελκυστικότατη παρουσιάση, αφήνουν θετικά σχόλια ή πείθονται στο να το ακούσουν,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα τους αρέσει σίγουρα και επίσης βέβαια εννοείται οτι αυτό δεν αδικει τους υπόλοιπους που δεν έχουν αυτό το ταλέντο σε τέτοιο βαθμό.

Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι οτι όπως και να έχει εδώ έχουν παρουσιαστεί απίστευτα πράγματα, ο καθένας αγαπάει αυτό που κάνει και αυτό έχει σημασία.Και ξέρεις πρέπει να συνεχισει να γίνεται γιατί ανεξάρτητα με το ποιανού το αυτί ιδρώνει,εδώ, είναι πολύ πιο σημαντικό και πως δραστηριοποιείται και ο απο έξω.Πάρα πολλές φορές ψάχνοντας για πράγματα που με ενδιαφέρουν συγχίζομαι όταν δεν βρίσκω τίποτα σε Ελληνικές σελίδες ή sites.Οταν και εφόσον βρω κάτι ειναι στατιστικά πολυ πιθανό αυτό να βρίσκεται στο avclub.Αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα......και με αυτή την οπτική βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα.Τι σημασία έχει αν αυτό που παρουσιάσες εδώ δεν υποστηρίχθηκε ή πήγε άπατο, όταν άυριο ο έξω που θα το ψάχνει θα πέσει πάνω του και μάλιστα σε Ελληνικό site?

Για το αλλο που λες με τον "φίλο" και το "τηλέφωνο" συμφωνώ απόλυτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Ελα βρε Πέτρο, ακροατές είμαστε δεν είμαστε μουσικοί για να υποστηρίξουμε την "δημιουργία" του φίλου μας.
Αυτό που υπάρχει πιθανότητα να ισχύει είναι απλά οτι κάποιοι έχουν την ιδιαίτερη ικανότητα να παρουσιάζουν εξαιρετικά αυτό που αγαπούν, οπότε και οι άλλοι παρακινούμενοι απο την ελκυστικότατη παρουσιάση, αφήνουν θετικά σχόλια ή πείθονται στο να το ακούσουν,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα τους αρέσει σίγουρα και επίσης βέβαια εννοείται οτι αυτό δεν αδικει τους υπόλοιπους που δεν έχουν αυτό το ταλέντο σε τέτοιο βαθμό.

Eννοειται αυτο! Φυσικα!

Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι οτι όπως και να έχει εδώ έχουν παρουσιαστεί απίστευτα πράγματα, ο καθένας αγαπάει αυτό που κάνει και αυτό έχει σημασία.Και ξέρεις πρέπει να συνεχισει να γίνεται γιατί ανεξάρτητα με το ποιανού το αυτί ιδρώνει,εδώ, είναι πολύ πιο σημαντικό και πως δραστηριοποιείται και ο απο έξω.Πάρα πολλές φορές ψάχνοντας για πράγματα που με ενδιαφέρουν συγχίζομαι όταν δεν βρίσκω τίποτα σε Ελληνικές σελίδες ή sites.Οταν και εφόσον βρω κάτι ειναι στατιστικά πολυ πιθανό αυτό να βρίσκεται στο avclub.Αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα......και με αυτή την οπτική βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα.Τι σημασία έχει αν αυτό που παρουσιάσες εδώ δεν υποστηρίχθηκε ή πήγε άπατο, όταν άυριο ο έξω που θα το ψάχνει θα πέσει πάνω του και μάλιστα σε Ελληνικό site?

Συμφωνω και σε αυτο

Απλως ανεφερα μια διαπιστωση που εχω κανει. Δε με ενοχλει και ουτε δινω ιδιαιτερη σημασια.

Βλέπω οι διακοπές σε έφεραν κοντά στη Σκανδιναβία, έτσι?:grinning-smiley-043

Crucified_Barbara.jpg

Crucified Barbara... με το ζήτημα κι αυτές....

Ποιόν εμένα; Μπααα...Γενικά συμπαθώ τους βορειοευρωπαίους λόγω Sigur Ros, που όταν πρωτοάκουσα είχα πάθει πλάκα, αλλα σε πειραματισμούς όλο στο νησί καταλήγω...δηλαδη Αγγλία. Πάντως βόρεια γκρουπ, φούλ θηλυκά δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχουν... Για να δουμε...

Oi Sigur ros είναι γκουπάρα :guitarist:
Πέρυσι έβγαλαν και ένα dvd, το Heima, που για τους φίλους του συγκροτήματος είναι must. Eίναι live εκτελέσεις κοματιών τους σε μια περιοδία στη χωρα τους, την Ισλανδία. Λίγο περισσότερο Ισλανδικό τοπίο να είχε...

Δανείζεται σε φίλους της κατηγορίας για δοκιμαστική ακρόαση-θέαση.... ;)

61CiyuQ1QcL._SS500_.jpg

Carla Bley Band and her Remarkable Big Band: Appearing Nightly (Watt CD - 2008)

Ακούσαμε το πολύ καλό "Sky Blue" της Maria Schneider, πέρυσι. Αλλά εδώ, μιλάμε πιά για κατηγορία Champions League. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο σημαντική σύγχρονη συνθέτρια από την Carla Bley σήμερα και για τα τελευταία 40 χρόνια. Big Band Jazz par excellence, στο ίδιο επίπεδο με μεγαθήρια του παρελθόντος όπως ο Duke Ellington ή ο Charles Mingus. Και το λέω με απόλυτη επίγνωση.
Συγκλονιστικό άλμπουμ. Το ομώνυμο track διαρκεί γύρω στα 25 λεπτά και είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω ακούσει εδώ και κάμποσο καιρό.

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Jefferson Airplane - Surrealistic Pillow

Μα τι κορυφαίο δισκάκι είναι αυτό για βροχερό φθινοπωρινό πρωινό. inc. Somebody to Love & White Rabit

Τώρα αυτό:

41BCMJBSM4L._SL500_AA240_.jpg

Είμαι ήδη στη δεύτερη πλευρά.

Στο καπάκι τούτο:
411ZGKH8B1L._SL500_AA240_.jpg

Πέτρο και Τζίμη, τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου! -bye-

Απάντηση: Re: Now playing...

Τώρα αυτό:

41BCMJBSM4L._SL500_AA240_.jpg

Είμαι ήδη στη δεύτερη πλευρά.

Στο καπάκι τούτο:
411ZGKH8B1L._SL500_AA240_.jpg

Πέτρο και Τζίμη, τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου! -bye-

τι τ' αγόρασες και δεν πήρες το δικό μου που προσπαθώ να ξεφορτωθώ εδώ και καιρό ; γιατί ρε Στέργιο ;:bigcry::bigcry: