Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

313KEFKMZCL._SS500_.jpg

Τελειο. Θενξ Μαριε.

Γιου'ρ γουέλκαμ -bye-

Cary Brothers - Ride (Tiesto Remix)

Aντε, μπας και ξυπνησουμε!

Last edited:

516AHS537BL._SS500_.jpg

To καθε τραγουδι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο. Το δευτερο CD εχει μερικα καταπληκτικα ρεμιξ, με καλυτερο το Special K, απο τον Τimo Maas.

Re: Now playing...

Gustav Mahler - Symphony 6
Pierre Boulez / Vienna Phil.

20070724.JPG

Αν και είμαι σε jazz φάση αυτό τον καιρό , ένα εξαιρετικό νήμα που ανοίχτηκε παραδίπλα με ''ανάγκασε'' , τώρα που το έδαφος είναι καθαρό από τα μικρά που πήγαν για ύπνο, να βάλω ακουστικά και να ...αφεθώ , ιδιαίτερα στο andante, για να με παρασύρει σε μια όχι μακρινή παράλληλη πραγματικότητα όπου όλα είναι πιο γαλήνια , πιο αθώα (; ) , δεν μπορώ να βρω άλλες λέξεις...

ellinbalma_1210629982.JPG

bal Masque - Duke Ellington

Πριν λίγο......
Το είχα αγοράσει πριν περίπου τέσσερα χρόνια,χωρίς καν να γνωρίζω κιόλας τι άκουγα εκείνη την στιγμή.Απλά μπήκε στην σακούλα μαζί με τα υπόλοιπα..Είχα και καιρό να το ακούσω.

41Rvl3sTu5L._SS500_.jpg

John Mayall - Back To The Roots (Polygram CD remaster - original release 1971)

Τα λευκά blues δεν γίνονται καλύτερα απ ότι εδώ.
Βαρύ πυροβολικό έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής στο δάσκαλο. Στις κιθάρες Mick Taylor, Eric Clapton, Harvey Mandel.

Buy or die stuff

για τους ενδιαφερόμενους, το Γιαπωνέζικο remaster κοστίζει τα διπλά λεφτά: είναι mini LP replica, διπλό άλμπουμ σε χαρτονένιο εξώφυλλο.
Με μιά λέξη: Hurry...

Από το πρωί που βγήκα έξω να φύγω για τη δουλειά και είδα αυτό το γαλάζιο ουρανό μετά τη χτεσινή μπόρα μου ήρθαν στο μυαλό οι Massive Attack, δεν ξέρω γιατί. Δεν τους έχω συνδυάσει πάντως με καλοκαιρία, τους θεωρώ γκρουπάρα παντός καιρού.

Από το πρωί πάιζουν τα "100th window" το "blue lines" και βεβαίως το κορυφαίο "protection".

512Y8KNWEHL._SL500_AA240_.jpg

41F89NWWVCL._SL500_AA240_.jpg

sparks-ron-mael.jpg

Sparks: (when I kiss you) I Hear Charlie Parker Playing

...When I kiss you, when I kiss you
I hear Charlie Parker playing
Will I miss you, will I miss you
When the playing ends one night
When I kiss you, when I kiss you
I hear Charlie Parker playing
Will I miss you, will I miss you
When I finally see the light...

Σύμπτωση:
Πάνω που άκουγα στο λαπτοπ:
I got some John Coltrane on the stereo baby
make it feel all right
I got some fine wine in the freezer mama
I know what you like
I gonna take it, turn it, set it loose
we gonna learn about love on a three ply rug
hah
Gonna be all right
It's gonna be all right
I feel it
gonna be all right

John Coltrane stereo blues - The Meeeeeeeedicine Show - ή η λατρεία του Βάκχου αλα Αμερικανικά

_9259093.jpg

Ξεσκονιζοντας δισκους,,,

ολη η υποσταση της Ελληνικης σκηνης θαρρω πως βρισκεται εδω....η μπαντα που
μαζι με τους socrates drunk the conium εδωσε μια ξεφρενη πορεια,,που αρκετες φορες σκεφτομαι και απορω αν εστω και στο ελαχιστο δημιουργησε εστω και καποιο κλωνο..

εκτος απο τους closer δεν μου ρχεται στο μυαλο κατι αλλο....

η ξεφρενη πορεια της μουσικης των last drive θα μπορουσε κατα την γνωμη μου να διεκδικει "δικαιωματα" απο πολλα σαουντρακ των ταινιων του Ταραντινο,,,

αφετηρια το μπασο που προκαλει αναρχες καταστασεις στις κιθαρες οι οποιες επωφελουνται και δημιουργουν οραματα που σου μενουν στο μυαλο απο την πρωτη κι ολας ακροαση

η hitch hyke θα πρεπει να αισθανεται περηφανη που ειχε μια τετοια μπαντα στις ταξεις της..αλλα τι λεω...το αισθανεται σιγουρα...

η επικεφαλιδα δεν ειναι τυχαια....απ την στιγμη που εβαλα τον δισκο στο πικαπ εχω
σηκωθει πανω απο πεντε φορες να καθαρισω την βελονα...:smash:

Δυστυχώς Στέργιο απο εκείνη την εποχή(δεκαετία '80) και για τετοια μουσική δυσκολα βρίσκεις δίσκους πλεον. Κοίτα μήπως το εχει επανεκδόσει η Anazitisi records. Κι εγω ψάχνω τα πρώτα των Poll αλλα δεν βρισκω τίποτα.

Θα στα δώκω σε βινύλια μόλις κατέβεις να τα κάνεις ό,τι θες μάνα'μ! Μόνο μη κόβεις ψωμί απάνω:grinning-smiley-043

του τα δινω και εγω αλλα θα πρεπει να παρει το δικο του ξεσκονοπανο...

το εχω σαν αρχη...ξεσκονοπανο δεν δανειζω ποτε:flipout: