Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Future Sound of London - Lifeforms
41F47NE46NL._SS500_.jpg

Κολλημενος με την electronica των 90's σημερα, συνεχιζω με κατι πολυ καταλληλο για τετοια ωρα, που πλησιαζει η δυση. Ονειρικο και ταξιδιαρικο, προς αλλοκοτους προορισμους. Του '94.

Re: Now playing...

Πιθανότατα, αυτοί που τις προστάτευαν για τόσους μήνες, ήθελαν να διαφυλάξουν το υψηλό επίπεδο των μουσικών αναζητήσεων του φόρουμ...:flipout:

Αν είναι έτσι, χάσαμε οριστικά ένα θησαυρό:flipout:

Το γεγονός της τόσο μεγάλης αδικαιολόγητης καθυστέρησης για τον εξοστρακισμό τους, βαρύνει τις πλάτες τους ακόμα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Now playing...

Πιθανότατα, αυτοί που τις προστάτευαν για τόσους μήνες, ήθελαν να διαφυλάξουν το υψηλό επίπεδο των μουσικών αναζητήσεων του φόρουμ...:flipout:

Αν είναι έτσι, χάσαμε οριστικά ένα θησαυρό:flipout:

Το γεγονός της τόσο μεγάλης αδικαιολόγητης καθυστέρησης για τον εξοστρακισμό τους, βαρύνει τις πλάτες τους ακόμα...

Μην λές τέτοια.
Μερικοί πρέπει να διαβάσουν ολόκληρο τον Φρόϋντ γιά να πάρουν μιάν απόφαση...:flipout::flipout:
Εξεταζουν κίνητρα ,συμπάθειες και φυσικά αποφασίζουν ανάλογα μέ τά γούστα τους......:BDGBGDB55:

Πιθανότατα, αυτοί που τις προστάτευαν για τόσους μήνες, ήθελαν να διαφυλάξουν το υψηλό επίπεδο των μουσικών αναζητήσεων του φόρουμ

δάκτυλος των χαϊεντάδων ήτανε :grandpa:
βλέπουν τη δική μας κατηγορία κι έχουν αφρίσει. σου λέει "ρε...αυτοί δηλαδή ακούνε και Μουσική;" :icon15:

proso_105.jpg

Ο μετά θάνατον δίσκος τού Χατζιδάκι μέ εξαιρετικές προσωπικές ερμηνείες.
Απάντηση στην Χυδαιότητα ,γενικώς............

Μα καλά, εσύ της Πανσπουδαστικής, ακούς δεξιούς??? :flipout::flipout::flipout:
(συγγνώμη για το ηλίθιο χιούμορ, αλλά αυτά που διαβάζω κάπου αλλού με βγάλανε από τα ρούχα μου)

Μα καλά, εσύ της Πανσπουδαστικής, ακούς δεξιούς??? :flipout::flipout::flipout:
(συγγνώμη για το ηλίθιο χιούμορ, αλλά αυτά που διαβάζω κάπου αλλού με βγάλανε από τα ρούχα μου)

Μαναμ,ποιάς Πανσπουδαστικής?????:flipout::flipout:
Aλλά σε λιγάκι θα το βγάλω το σφυροδρέπανο,που θα πάει,με αυτά πού ακούω και διαβάζω:flipout::flipout:

Μαναμ,ποιάς Πανσπουδαστικής?????:flipout::flipout:
Aλλά σε λιγάκι θα το βγάλω το σφυροδρέπανο,που θα πάει,με αυτά πού ακούω και διαβάζω:flipout::flipout:

:flipout::flipout:

Πάντως ο Αντ1 τώρα έχει Πρέκα... Τί τον μελέταγες κι εσύ? Δεν έλεγες κανένα σίγουρο για το στοίχημα?

Littlelostblues.jpg

LITTLE LOST BLUES

μα ποιος ειναι αυτος ο παραξενος ξενος που ολο αλλαζει ονοματα ?
αναζητηστε το και χαθητε μαζι του στο δικο του ταξιδι
δεν μοιαζει με κανενος ..
μονο με σβυστα φωτα ....αργα

Υπεροχο !! Μοναδικο .

νομιζω ο Κωστας ειχε κανει μια παρουσιαση ..

.

20050813050846_klempererbrucknersym6.jpg

6η του Bruckner , και Te Deum που παρουσιάστηκε και στο φόρουμ μας .
Με Otto Klemperer , ορχήστρα και χορωδία του BBC και με
Heather Harper soprano
Janet Baker mezzo-soprano
Richard Lewis tenor
Marian Nowakowski bass

μετά απο καιρό το ξέθαψα μιας και η ακρόαση της 7ης μου έδωσε το ερέθισμα να αφιερώσω λίγο απο τον χρόνο μου στον συνθέτη.

Λίγο βαρύ μου φάνηκε, αλλά το ευχαριστήθηκα.

cover-4.jpg

για πολλους η αλλοτριωση εχει ερθει εδω και καιρο ...

για μενα το κλειστοφοβικο ταξιδι τους (του) εχει μεινει στα σωθικα μου,,
με τον ιδιο τροπο που καμποσα χρονια πριν η μοναξια του σχοινοβατη,
ετρωγε τα παντα μεσα μεσα μου σαν δηλητηριο και αντιδοτο μαζι...

ζω για τετοιες στιγμες...
ζω για τις μπαλαντες τους...
ζω για να ακουω νεα τους οπως και τοτε....

εστω και αν η 'μπογια" τους εχει περασει....

τα χρωματα ειναι ευδιακριτα...

Re: Απάντηση: Now playing...

Το Σαββατοκύριακο συμπτωματικά άκουγα το spooks το οποίο δεν είχε συμπεριληφθεί στο lp τους και υπήρξε ως b side στο 12´του Wordy rapping hood, το οποίο στην ουσία είναι μια instrumental dub extended version του as above so below.και για μένα είναι από τα καλύτερα πράγματα που έκαναν μαζί με το lorelei.

Μουκ, Σπύρο , αφήστε που τα περισσότερα είναι κλεμένα από Μπάϊρα....

Επί της ουσίας Δημήτρη “κλεψιά” δεν υπάρχει. Δικό μας δεν είναι τίποτα ,ένας δρόμος είναι όλα. Απλά τις εμπειρίες μας μουσικές και μη πρέπει να τις πληρώσουμε.
Και από εσένα και τον Μουκ έμαθα τους Gandalf και τον kaada.Για να γίνει και δικός μου δρόμος έπρεπε να τα σκάσω να πληρώσω για τα Original cd.Ετσι είναι για την μουσική έτσι είναι και για όλα.
Τα γιουτούμπια τα myspace και τα σαμπλάκια που είναι μεν άκρως βοηθητικά ,αλλά ως μοναδική πηγή ακρόασης, πέρα του ότι α δείχνουν μια στάση για το πώς διαχειρίζεται γενικότερα κανείς πράγματα, δεδομένου ότι ο τρόπος που ακούει κάποιος είναι για μένα πιο σημαντικό και από το είδος που ακούει, δεν αποτελούν “πληρωμένη” εμπειρία. Είναι καθαρή “πώληση”.
To να πουλάς, πράγματα, εμπειρίες, τον εαυτό σου δεν είναι απαραίτητα κακό, θέλει σύνεση όμως γιατί υπάρχει και το ξεπούλημα.