Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Απάντηση: Now playing...

Σωστά θυμάσαι . Εναν δίσκο τους που αγόρασα τον πούλησα μετά από λίγο . :flipout:
Ενδεχομένως να ακούσω και αυτό που μου αφιερώνεις .... κάποτε ....-bye-

τον κράτησα γιά ένα 3μηνο...
η υπομονή μου θα έλεγα ήταν Ιώβεια....
Ντοκ ...μακρυά

νο οφένς Πετρή-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

τον κράτησα γιά ένα 3μηνο...
η υπομονή μου θα έλεγα ήταν Ιώβεια....
Ντοκ ...μακρυά

νο οφένς Πετρή-bye-

Eχεις αδικο. Ειναι δισκαρα. Ανοιξε poll να δουμε τι λενε και οι αλλοι, ετσι, απο περιεργεια.

Καλα, για οφενς δε συζηταμε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Eχεις αδικο. Ειναι δισκαρα. Ανοιξε poll να δουμε τι λενε και οι αλλοι, ετσι, απο περιεργεια.

Καλα, για οφενς δε συζηταμε...

μπορεί να είναι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιά τον ντοκ (και γιά μένα).
να φανταστείς, έχω ένα αντίγραφο ασφαλείας.
Προσπάθησα μόλις προχτές να το ακούσω.
Εις μάτην.
Λυπήθηκα ακόμα και το αντίγραφο.
από δαύτους νομίζω μόνο το tree (αν δεν κάνω λάθος δικό τους δεν είναι ?) αξίζει και είναι κομματάρα....

Re: Now playing...

Βρε αφου το εχουμε πει
my food ,your poison...

Αλλος ακουει δισκο και κλαιει απο την συγκινηση και αλλος απο τα γελια....
Οταν καποτε ειχα πει οτι πρεπει να λεμε οτι μου αρεσει ή δεν μου αρεσει και οχι ειναι καλο ή ειναι κακο, μονο που δεν με λιθοβολισατε:grandpa:.

ο αγωνας τωρα,δικαιωνεται!!!!!:flipout::flipout:

The River

Ketil Bjornstad - piano
David Darling - cello
1996

0020082406.jpg

Δεν είναι για όλες τις ώρες.
Αν όμως σε βρει ...''μπόσικο'' σε στέλνει κανονικά.
Μπορεί να σε απογειώσει ή να σε καταβαραθρώσει σε άβυσσο συναισθημάτων (ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και τη χρονική συγκυρία).
Θαυμάσιο ούτως ή άλλως.

Confessione_Commissario_RCA_OST114.jpg

Confessione Di Un Commissario Di Polizia Al Procuratore Della Repubblica -Riz Ortolani

O Riz Ortolani είναι απο τους λιγότερο γνωστούς αλλά πολυ σημαντικούς Ιταλούς Composers και το συγκεκριμένο απο τα πολύ ενδιαφέροντα soundtrack του.Περισσότερο γνωστός έγινε απο την μουσική επένδυση στο θρυλικό Cannibal Holocaust.

9big_mar.jpg

Out of the Blue and Into the Black.

κι από πίσω ο Τοίχος από Ηχο των Crazy Horse, με καταρράκτες από feedback που σου αποκαλύπτουν τη Μαύρη Καρδιά του τραγουδιού και riffs, κοφτερά, σαν ατσάλινες λεπίδες.
Κρατήστε και τις αρχιμουσικάρες σας και τα χάϊ-έντια σας και τα καλώδιά σας και όλα τα σέα σας. Εγώ τώρα ακούω τη φωνή του Κυρίου.
Για τους νεότερους, λυπάμαι ειλικρινά: you had to Be there.
I don't want to sound nostalgic, but these were very different times.

Απάντηση: Re: Now playing...

Κρατήστε και τις αρχιμουσικάρες σας και τα χάϊ-έντια σας και τα καλώδιά σας και όλα τα σέα σας. Εγώ τώρα ακούω τη φωνή του Κυρίου.
Για τους νεότερους, λυπάμαι ειλικρινά: you had to Be there.
I don't want to sound nostalgic, but these were very different times.

Γιατι το λες αυτο?

Απάντηση: Now playing...

Φανταζομαι πως εννοεις τον Νιλ Γιανγκ. Παντως κι εγω τον λατρευω κι ας μην ειναι της γενιας μου. Μαλιστα, ειναι και ενα απο τα συναυλιακα μου απωθημενα.

Re: Απάντηση: Now playing...

Φανταζομαι πως εννοεις τον Νιλ Γιανγκ. Παντως κι εγω τον λατρευω κι ας μην ειναι της γενιας μου. Μαλιστα, ειναι και ενα απο τα συναυλιακα μου απωθημενα.

αυτόν εννοώ. και δυστυχώς δεν είναι πια με τουςς Crazy Horse.
Είναι...stadium rock - ακόμα και στην TV μπορεί να παίξει.
Τότε ήταν μόνο δικός μας.
Αφιερωμένος αποκλειστικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Πωπω, σε αυτο ακριβως το σημειο παντα σε χανω. 'Η εγω παραειμαι αλτρουιστης ή εσυ παραεισαι μοναχοφαγας ή και τα δυο!

Εσύ έχεις δίκιο.
Εγώ έχω κολλήσει σε εποχές που οι μουσικές μου έλεγαν Εμείς και Αυτοί.
Τώρα στους Στόουνς παει μέχρι κι ο αρχιεπίσκοπος. Και οι Nitr-αίοι.
"Γιατί όχι;" θα μου πείς...εγώ όμως επιμένω πως δεν είναι όλα "για όλους". Aυτοί, όπου βάζουν τα βρώμικα δάχτυλά τους, λερώνουν τα πάντα.

I m a yesterdays' man ;) :rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Εσύ έχεις δίκιο.
Εγώ έχω κολλήσει σε εποχές που οι μουσικές μου έλεγαν Εμείς και Αυτοί.
"Γιατί όχι;" θα μου πείς...εγώ όμως επιμένω πως δεν είναι όλα "για όλους". Aυτοί, όπου βάζουν τα βρώμικα δάχτυλά τους, λερώνουν τα πάντα.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
κι ο Καζαντζίδης είναι ροκ κι η Καλομοίρα κι όλους στο ίδιο καζάνι τους έχουν βάλει να βράσουν ...πες τα Χρυσόστομε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Mα, σε αυτα συμφωνω και επ'αυξανω! Μακαρι να μην πετυχαινα πουθενα ολους αυτους που θεωρω πως ειναι μ@λ@κες. Οπου μπορω τους αποφευγω, αλλα δε θα μου καθορισουν εντελως και το που θα πηγαινω, ετσι?