Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

δε θα μου καθορισουν εντελως και το που θα πηγαινω, ετσι?

δεν το καθορίζουν. Το λερώνουν: Rats in Paradise.
Ηρθαν οι βάρβαροι. Οπότε, λέω, εγώ να πηγαίνω - και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως έτσι πρέπει να είναι. Αλλά το χρησιμοποιώ. Σαν ...οδόφραγμα. In need of a better term ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Εσύ έχεις δίκιο.
Εγώ έχω κολλήσει σε εποχές που οι μουσικές μου έλεγαν Εμείς και Αυτοί.
Τώρα στους Στόουνς παει μέχρι κι ο αρχιεπίσκοπος. Και οι Nitr-αίοι.
"Γιατί όχι;" θα μου πείς...εγώ όμως επιμένω πως δεν είναι όλα "για όλους". Aυτοί, όπου βάζουν τα βρώμικα δάχτυλά τους, λερώνουν τα πάντα.

I m a yesterdays' man ;) :rolleyes:

Κωστα αυτα που κραταει ο καθενας για τον εαυτο του δεν του τα βγαζει
απο μεσα του κανενας Κωστοπουλος με τις ορδες του...
οσο μεγαλες και αν ειναι αυτες...

αυτοι λειτουργουν με τα χερια οπως ειπες αλλα καποιοι αλλοι με το συναισθημα..
εχουν μπει απο καιρο στην λογικη της λιστας με τα 10 καλυτερα
πραγματα για το καθε τι...εξω απο την λιστα δεν βλεπουν την τυφλα τους...

κοπαδια που εχουν αναγκη την επιβεβαιωση του εαυτου τους για καθε τι που κανουν απο καποιον αλλον...ξερολα...αδιστακτο....

Απάντηση: Now playing...

ny-tfa.jpg

Time Fades Away (1973)

Πιό αληθινοί από ποτέ! :grinning-smiley-043
Γιά δείγματα δώστε τον τίτλο στο youtube

δεν το καθορίζουν. Το λερώνουν: Rats in Paradise.
Ηρθαν οι βάρβαροι. Οπότε, λέω, εγώ να πηγαίνω - και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως έτσι πρέπει να είναι. Αλλά το χρησιμοποιώ. Σαν ...οδόφραγμα. In need of a better term ;)

Κώστα, σε κατάλαβα λίγες μέρες πριν, όταν πήγα να δω τη Μόνικα και είπα: "ε όχι κι εδώ ρε γμ το κέρατό μου"! (pardon my french)

Όντως, πλέον δύσκολα αποφεύγεις τους "αρουραίους"...

Re: Απάντηση: Now playing...

Κώστα, σε κατάλαβα λίγες μέρες πριν, όταν πήγα να δω τη Μόνικα και είπα: "ε όχι κι εδώ ρε γμ το κέρατό μου"! (pardon my french)

Δηλαδή να πάρω ποντικοφάρμακο σημερα;

Στεργιε, αν μου επιτρεπεις μια συμβουλη (μισω τις συμβουλες). Νομιζω πως εισαι μικρος ακομα ωστε να βαζεις τετοιες διαχωριστικες γραμμες. Σιγα μη σου χαλασανε τη ζαχαρενια. Να εισαι χαλαρος και μεσα σε ολα (τα ωραια).:grandpa:

Re: Now playing...

Πέτρο, μου τη χαλάσανε, επειδή μαζεύτηκαν 5 φορές περισσότεροι απ' όσους χωρούσε το κλαμπ κι έμεινα μπουκάλα.

Αυτοί πήγαν, επειδή κάποιοι είπαν ότι είναι "must", δεν πήγαν για να την ακούσουν και να το ευχαριστηθούν. Εμείς πήγαμε με την καρδιά μας και δε μπήκαμε...

Πιθανότατα, αν ήταν μεγαλύτερος ο χώρος, να μη με ένοιαζε κιόλας (θα ξίνιζα μούτρα στην αρχή, αλλά μετά απλώς θα άκουγα μουσικές)...

Απάντηση: Re: Now playing...

Πέτρο, μου τη χαλάσανε, επειδή μαζεύτηκαν 5 φορές περισσότεροι απ' όσους χωρούσε το κλαμπ κι έμεινα μπουκάλα.

Αυτοί πήγαν, επειδή κάποιοι είπαν ότι είναι "must", δεν πήγαν για να την ακούσουν και να το ευχαριστηθούν. Εμείς πήγαμε με την καρδιά μας και δε μπήκαμε...

Πιθανότατα, αν ήταν μεγαλύτερος ο χώρος, να μη με ένοιαζε κιόλας (θα ξίνιζα μούτρα στην αρχή, αλλά μετά απλώς θα άκουγα μουσικές)...

Α, ΟΚ τοτε. Καταλαβα.

Υπάρχει κάποιος Νόμος που να λέει ποιοι πρέπει να μπαίνουν σε κλαμπ?
Υπάρχει κάποιος που να κρίνει τι είναι ατομική ευχαρίστηση?
Στέργιε, με συγχωρείς, αλλά είσαι λιγάκι offside.

Καθόλου, θα έλεγα.

Ξεχωρίζουν αυτοί που ξέρουν πού βρίσκονται και γιατί είναι εκεί: φαίνεται από το βλέμμα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν υπάρχει νόμος.

Αυτό δεν είναι το χειρότερο, την επόμενη φορά τα μανατζέρια θα το γνωρίζουν και θα χωρέσετε όλοι. Η επιφύλαξη με την οποία βλέπει τα πράγματα ο Κώστας (...και'γώ) έγγυται στο ότι ίσως κάποια στιγμή το "ελαφρολαϊκό" κοινό πιέζοντας με την αγοραστική του δύναμη την αναγκάσει να νερώσει την ποιότητά της. -bye-

Όπως συνέβη και στο παρελθόν (με άλλους).

Ειδικά στην Ελλάδα, το hype σκοτώνει (παντού συμβαίνει, αλλά εδώ γίνεται γρηγορότερα, για έναν περίεργο λόγο...).

9big_mar.jpg

Out of the Blue and Into the Black.

κι από πίσω ο Τοίχος από Ηχο των Crazy Horse, με καταρράκτες από feedback που σου αποκαλύπτουν τη Μαύρη Καρδιά του τραγουδιού και riffs, κοφτερά, σαν ατσάλινες λεπίδες.
Κρατήστε και τις αρχιμουσικάρες σας και τα χάϊ-έντια σας και τα καλώδιά σας και όλα τα σέα σας. Εγώ τώρα ακούω τη φωνή του Κυρίου.
Για τους νεότερους, λυπάμαι ειλικρινά: you had to Be there.
I don't want to sound nostalgic, but these were very different times.

Ωχ, ωχ, ωχ.. :grinning-smiley-043.
Από καιρό ήθελα να γράψω κάτι..
Γράψτο εσύ :worshippy: και γω διαλέγω άλλο :guitarist:
Γράψτο όμως -bye-

Hot_Club_of_52nd_Street.jpg

Καλημέρα, με ένα απιστευτο ρυθμικό δισκάκι!
Bucky Bizzarelli and Howard Alden - Hot Club of 52nd Street (2004) {Chesky}

The River

Ketil Bjornstad - piano
David Darling - cello
1996

0020082406.jpg

Δεν είναι για όλες τις ώρες.
Αν όμως σε βρει ...''μπόσικο'' σε στέλνει κανονικά.
Μπορεί να σε απογειώσει ή να σε καταβαραθρώσει σε άβυσσο συναισθημάτων (ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και τη χρονική συγκυρία).
Θαυμάσιο ούτως ή άλλως.

+1

Σαν να βρήσκεσαι στην όχθη του ποταμού.... Εξαιρετικό!

B00004SPOH.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg

Προσθέτω και το ανωτέρω ,τών ιδίων.Περιέχει και ´μεταγραφές´τών Gibbons και Byrd από την Αναγέννηση μέ έναν ποιητικότατο τρόπο.
Αλλα είμαι βεβαιος πώς το γνωρίζει ο Διονύσης.

Προσθέτω και το ανωτέρω ,τών ιδίων.Περιέχει και ´μεταγραφές´τών Gibbons και Byrd από την Αναγέννηση μέ έναν ποιητικότατο τρόπο.

Βεβαίως!
Είτε διπλός (με Darling ή Rydpal) είτε τετραπλός (με Darling,Rydpal,Christensen) o Bjornstad είναι εξαιρετικός!
:grinning-smiley-043 για τον Ketil!!

Είναι πολύ όμορφος δίσκος. Ένας γήινος, γλυκόπικρος λυρισμός με διαπέρασε την πρώτη φορά που το άκουσα.
Το ακούω συχνά τελευταία, ευχαριστώ το Λύμπε που μου τους γνώρισε.