Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

.... όπως ότι με στεναχωρεί που πιστεύεις ότι ουδέν άλμπουμ τους δικαιούται 5 αστέρια. Εγώ το πιστεύω για όλους τους δίσκους που συνέστησα στον Σωτήρη

επίσης από τα προσωπικά του Πετράκη, ....
....πλην των δύο πρώτων και του as close as this, όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς, δεν αγγίζουν ούτε τα *** ...

Απάντηση: Re: Now playing...

.... όπως ότι με στεναχωρεί που πιστεύεις ότι ουδέν άλμπουμ τους δικαιούται 5 αστέρια. Εγώ το πιστεύω για όλους τους δίσκους που συνέστησα στον Σωτήρη

να σε πω . Πάντοτε υπήρχαν , μέσα σε κάθε τους δίσκο κομμάτια που δεν τα άντεχα . Βέβαια , αν με ρωτούσες πριν 20 χρόνια και βάλε , οπωσδήποτε θα έβαζα 5* στο Pawn hearts και το H to He . Τα χρόνια όμως πέρασαν και τα συγκεκριμένα απέκτησαν την θέση που τους αξίζει , εντός του πανθέου των "μεγάλων" , αλλά χαμηλά σε σχέση με άλλους .

Να επισημάνω ότι οι VDGG δεν είναι prog (ειδικά με την έννοια που το είδος νοείται εδώ μέσα, ήτοι σαλτιμπάγκοι επιδεικνύοντες την κλασσική παιδεία τους, κλπ. .... ) .

αυτό επισύρει νομικές κυρώσεις....

πες μας και συ Βρούτε ότι οι Υes, ELP, Magma, Can, Caravan, Camel,Jethro, Genesis, Greenslade και όσοι μου διαφεύγουν λόγω της σύγχυσης που διακατέχομαι (όχι γενικώς:flipout:, τώρα) ήταν σαλτιμπάγκοι επιδειξίες....:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

μα όχι .... εμένα η πλειονότης (ουσιαστικά όλοι πλην ELP) αυτών που ανέφερες με αρέσουν...

αυτό που είπα ήταν για ξεκάρφωμα του Σωτήρη που έχει τσιμπήσει από τα λοιπά καλόπαιδα.... :flipout::flipout::flipout:

366

41BN59NQ6WL._SS500_.jpg
http://www.melody.su/eng/work/catalog/jazz/366

Last edited:

μα όχι .... εμένα η πλειονότης (ουσιαστικά όλοι πλην ELP) αυτών που ανέφερες με αρέσουν...

αυτό που είπα ήταν για ξεκάρφωμα του Σωτήρη που έχει τσιμπήσει από τα λοιπά καλόπαιδα.... :flipout::flipout::flipout:

'φχαριστώ!
Μην πούν οτι έπαθα και Alzheimer κι αλλα λεω εδω άλλα στο θρεντ για την πρόγκ...:flipout:

Απάντηση: Now playing...

51S953KQMML._SS500_.jpg

Τι εγινε βρε μαγκες? Οσοι δε βρηκαμε ντανταδες ειμαστε ενδον σημερα????:flipout::flipout::flipout:

Y.γ. Κανονικοτατο 10αρι το First Light. Νο κιντινγκ...:grandpa:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

51S953KQMML._SS500_.jpg

Τι εγινε βρε μαγκες? Οσοι δε βρηκαμε ντανταδες ειμαστε ενδον σημερα????:flipout::flipout::flipout:

Y.γ. Κανονικοτατο 10αρι το First Light. Νο κιντινγκ...:grandpa:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

συμφωνώ με όλες τις βαθμολογίες σου , αφού τους αφαιρέσεις 3 - 3,5 βαθμούς :flipout::flipout::flipout:

δεν το άκουσα ...το έχω . Ευχάριστος δίσκος fusion ή εξηλεκτρισμένης τζαζ που μπορεί να ακουστεί άνετα και στο Χριστουγεννιάτιο τραπέζι χωρίς να ενοχλεί κανένα . Κλσσικός ήχος CTI , εμπορικής δηλαδή τζαζ για μεγάλα ακροατήρια . Αξιοπρεπέστατο ( 7/10 )

δεν το άκουσα ...το έχω . Ευχάριστος δίσκος fusion ή εξηλεκτρισμένης τζαζ που μπορεί να ακουστεί άνετα και στο Χριστουγεννιάτιο τραπέζι χωρίς να ενοχλεί κανένα . Κλσσικός ήχος CTI , εμπορικής δηλαδή τζαζ για μεγάλα ακροατήρια . Αξιοπρεπέστατο ( 7/10 )

Συμφωνω, αλλα με τετοιες μελωδιες και τετοιους παιχτες, που εδω παιζουν για την ομαδα και οχι για τον εαυτο τους, εγω του βαζω αριστα.

Συμφωνω, αλλα με τετοιες μελωδιες και τετοιους παιχτες, που εδω παιζουν για την ομαδα και οχι για τον εαυτο τους, εγω του βαζω αριστα.

εμ αφού συμφωνείς ...
αλλά μ' αρέσει να σε πειράζω , το ξέρεις άλλωστε . Είναι που σε θεωρώ "πολυακουστικό" για τα δικά μου δεδομένα ...:flipout:

Αντε Καλά Χριστούγεννα .

να σκεφτείς , πόσο περίεργος είμαι ( και το λέω σε σχέση με την Grace Jones) σήμερα που πήρα το Uncut και άκουγα τα καλύτερα της χρονιάς στο cd του ( και υποθέτοντας ότι έχουν διαλέξει αν όχι το καλύτερο , τουλάχιστον το αντιπροσωπευτικότερο κομμάτι κάθε δίσκου ) είχα την εξής άποψη γι αυτά που άκουσα

TV on the radio / Golden Age **1/2
Robert Foster / Demon Days ***
The Hold Steady /Constructive summer *1/2
Bon Iver / For Emma *1/2
Okkervill River / Lost Coastlines *
Drive by truckers / Dimes Down ***
The Week that was / learn to learn **
White Denim/ Mess your hair up ***
The Felice Brothers / Wonderful life **
Neon Neon / Belfast *
Wild beasts / she purred while i Grrrd **
James Blackshaw / Infinite circle ***