Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Dagmarkrausesupplyanddemand.jpg

Μετά τους Slapp Happy..... η άλλη πλευρά της Γερμανικής σχολής

"Surabaya Johnny"

Supply and Demand: Songs by Brecht / Weill & Eisler is the first solo album by German singer Dagmar Krause released by Hannibal Records in 1986. It is a collection of 16 songs by German composers Kurt Weill and Hanns Eisler, with lyrics by Bertolt Brecht and sung by Krause in English. She also sung the songs in the original German which were released by Hannibal at the same time on a companion album, Angebot & Nachfrage: Lieder von Brecht / Weill & Eisler.[1]

Supply and Demand was reissued by Voiceprint Records in 1999 with track selections from both the English and German editions.

http://en.wikipedia.org/wiki/Supply_and_Demand_(Dagmar_Krause_album)

δειγματα εδω
http://www.artistdirect.com/nad/store/artist/album/0,,116459,00.html

Υ.Σ.
για να μην μας την λενε :AFADF0:

τι ενοεις?
Supply and Demand: Songs by Brecht / Weill & Eisler is the first solo album by German singer Dagmar Krause released by Hannibal Records in 1986. It is a collection of 16 songs by German composers Kurt Weill and Hanns Eisler, with lyrics by Bertolt Brecht and sung by Krause in English. She also sung the songs in the original German which were released by Hannibal at the same time on a companion album, Angebot & Nachfrage: Lieder von Brecht / Weill & Eisler.[1]
Supply and Demand was reissued by Voiceprint Records in 1999 with track selections from both the English and German editions.

by the way το σωστο λινκ ειναι
.............http://en.wikipedia.org/wiki/Supply_and_Demand_(Dagmar_Krause_album).........

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

41N08MHH8DL._SL500_AA240_.jpg

Aπό τη εκπληκτική αυτή συλλογή τής Haskill μέ κοντσέρτα γιά πιάνο τού Mozart ,το Νο 13(oι cadenzas τού Nikita Magaloff).
Διευθυνει ο Rudolf Baumgartner επιλέγοντας τήν εκδοχή της χρησιμοποίησης Ορχήστρας αποτελούμενης μόνον απο έγχορδα(Festival Strings Lucerne).
Και μόνον η ερμηνεία τής Haskill στό andante αρκεί..
Αψογη άρθρωση,η μουσική ρέει και αναδεικνύεται όλη η ´λανθάνουσα μελαγχολία´τού Mozart..Η συνοδεία τής Ορχήστρας εγχόρδων ,διακριτική και ευγενής.
Eξαιρετικό.

PetSounds.gif

στην έκδοση dvd audio ...
Σε 5.1 ακούς τα "outtakes" ακαπέλα μιξ των God only knows και I just wasn't made for these times μόνο φωνητικά γιά πρώτη φορά διαχωρισμένα.

Αν δεν έχεις τρίχες στους αγκώνες βγάζεις, μόνο και μόνο γιά να σηκωθούν....

Απάντηση: Re: Now playing...

PetSounds.gif

Σε 5.1 ακούς τα "outtakes" ακαπέλα μιξ των God only knows και I just wasn't made for these times μόνο φωνητικά γιά πρώτη φορά διαχωρισμένα.

χα χα είσαι απίστευτος . Σού απάντησα αλλού όμως :flipout::flipout:

PetSounds.gif

Μόνο σαν όνομα τους ήξερα...
Ως γνωστό, τσιμπάω εύκολα στα '70s, καμια φορά και πιο πισω.
:grinning-smiley-043 στο God only knows...
Έφυγα για eBay.

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Μηηηηηηηηηηη τρελλός είσαι ;
Μα...τις καλύτερες αγορές σ'αυτα τις κάνεις μαινόμενος :flipout:
Πάντως, και χωρίς να θέλω να ξεσηκώσω αντιδράσεις, ακούγονται πιο ενδιαφέροντες μουσικά από τους Beatles.

πάρε το 5.1 αν το βρεις.
Θα πάθεις με τις φωνές μόνες σε κάθε κανάλι και χωρίς την υπόκρουση (φυσικά αφού αφομοιώσεις το σύνολο - γιατί τότε μπορείς να καταλάβεις τι δουλειά έχει κάνει ο χοντρούλης στην ενορχήστρωση, στα 24 του)

Πάντως, και χωρίς να θέλω να ξεσηκώσω αντιδράσεις, ακούγονται πιο ενδιαφέροντες μουσικά από τους Beatles.

το σχόλιο θα μπορούσε να είναι άκρως κολακευτικό.
Επί χρόνια άλλωστε ήταν μπρα ντε φερ γιά την πρώτη θέση.
Μιά σχέση αλληλοεξάρτησης και αλληλεπίδρασης.
Το rubber soul ήταν η αιτία να γραφτεί το pet sounds και το pet sounds γιά να γραφτεί το sgt pepper's...

Η ενορχήστρωσή του είναι όσο πιό απλοϊκή γίνεται από άλλο πλανήτη...

Απάντηση: Now playing...

το pet Sounds είναι , όπως κατ' επανάληψη έχουμε πεί , ο πιό υπερτιμημένος δίσκος της ιστορίας του ροκ , της ποπ ( ή ότι άλλο θέλετε) . ( για μένα είναι ο πιό ηλίθιος δίσκος που έχω προσπαθήσει ποτέ να ακούσω - δεν τον ολοκλήρωσα ποτέ διότι δεν μπορω να μείνω ξύπνιος μέχρι το τέλος . Δόξα τω Θεώ , πολλοί απλοί μουσικόφιλοι έχουν την ίδια άποψη με εμένα ( ας είναι καλά το internet) σε αντίθεση με τους απανταχού μουσικοκριτικούς που έχουν θεοποιήσει την μεγαλύτερη ανοησία που έχει κυκλοφορήσει ποτέ ενήλικας και απλώς από κάποιο σημείο και μετά έχει γίνει ταμπου για όλους .

Απάντηση: Re: Now playing...

πάρε το 5.1 αν το βρεις.
Θα πάθεις με τις φωνές μόνες σε κάθε κανάλι και χωρίς την υπόκρουση (φυσικά αφού αφομοιώσεις το σύνολο - γιατί τότε μπορείς να καταλάβεις τι δουλειά έχει κάνει ο χοντρούλης στην ενορχήστρωση, στα 24 του)

Εγώ το 5.1 DVD-Audio έχω αλλά το άκουσα μόνο μία φορά..

Να ανησυχήσω τώρα ή να "πάω" με τον Ντοκ ??:antlers:

Εγώ το 5.1 DVD-Audio έχω αλλά το άκουσα μόνο μία φορά..

Να ανησυχήσω τώρα ή να "πάω" με τον Ντοκ ??:antlers:
Να ανησυχείς πάντοτε...Μουσικά, ειναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβαίνει. Τώρα για το Pet Sounds μην ακούς εμένα...Είπαμε, εγω "τσιμπάω" :blush:

Re: Απάντηση: Now playing...

το pet Sounds είναι , όπως κατ' επανάληψη έχουμε πεί , ο πιό υπερτιμημένος δίσκος της ιστορίας του ροκ , της ποπ ( ή ότι άλλο θέλετε) . ( για μένα είναι ο πιό ηλίθιος δίσκος που έχω προσπαθήσει ποτέ να ακούσω - δεν τον ολοκλήρωσα ποτέ διότι δεν μπορω να μείνω ξύπνιος μέχρι το τέλος .

δοκίμασε να τον ακούσεις ανάποδα.
Τα καλύτερα είναι στην β πλευρά...-bye-

και εγώ στο Patton και στο Matrix κοιμήθηκα 2 φορές στο καθένα. Δυστυχώς δε στο Patton και τις δυό φορές στον κινηματογράφο και είχα πληρώσει και εισητήριο. Αυτό δεν σημαίνει οτι οι ταινίες είναι ανοησίες....