Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

δοκίμασε να τον ακούσεις ανάποδα.
Τα καλύτερα είναι στην β πλευρά...-bye-

και εγώ στο Patton και στο Matrix κοιμήθηκα 2 φορές στο καθένα. Δυστυχώς δε στο Patton και τις δυό φορές στον κινηματογράφο και είχα πληρώσει και εισητήριο. Αυτό δεν σημαίνει οτι οι ταινίες είναι ανοησίες....

Μην ορκίζεσαι. Το μεν Patton είναι μία από τις πιό βαρετές σχοινοτενείς ταινίες που θυμάμαι να έχω δει , το δε Matrix είναι στυλ άνευ ουσίας -bye-
(Η μόνη περίπτωση να το ακούω είναι στο βινύλιο και ανάποδα όντως :flipout: )

και να σου πω και το εξής . Το God only Knows που είναι τραγουδάρα , όταν το είπε ο Bowie στο , κατά τα άλλα μέτριο , Tonight ,δεν μπορώ να το ακούω από τους Beach Boys. Φαντάσου τα άλλα που δεν μου είναι και οικεία .

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Διαφωνώ , αλλά είσαι ο Κωστάκης μας , οπότε τ' αφήνω ....-bye-

Δεν σε αδικώ... από πίσω γίνονται όργια στο συγκεκριμένο, παρά το θεατρικό ύφος

στο έτερο όμως που ακούω (casablanca moon) αν σιωπήσει η κυρία, δεν...

πεθ όμως πεθ!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Μην ορκίζεσαι. Το μεν Patton είναι μία από τις πιό βαρετές σχοινοτενείς ταινίες που θυμάμαι να έχω δει , το δε Matrix είναι στυλ άνευ ουσίας -bye-
(Η μόνη περίπτωση να το ακούω είναι στο βινύλιο και ανάποδα όντως :flipout: )

και να σου πω και το εξής . Το God only Knows που είναι τραγουδάρα , όταν το είπε ο Bowie στο , κατά τα άλλα μέτριο , Tonight ,δεν μπορώ να το ακούω από τους Beach Boys. Φαντάσου τα άλλα που δεν μου είναι και οικεία .

να υποθέσω ότι ΠΡΩΤΑ το άκουσες από τον bowie....-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Δεν σε αδικώ... από πίσω γίνονται όργια στο συγκεκριμένο, παρά το θεατρικό ύφος

στο έτερο όμως που ακούω (casablanca moon) αν σιωπήσει η κυρία, δεν...

πεθ όμως πεθ!!!

Κοίταξε , το περίεργο με τους Slapp Happy είναι πως , παρά την συμμετοχή 3 γερμανικής εθνικότητας , μελών στο γκρουπ ( διότι πέρα από την Dagmar , την ρυθμική βάση είχαν αναλάβει να κουρδίσουν ο Jean herve Peron και ο Zappi Diermeier από τους Faust ) , ο ήχος τους δεν έχει σχέση με γερμανικές επιρροές . Μπορεί η φωνή της Dagmar , πέραν της εκφοράς των στίχων με ελαφρά τευτονική προφορά , να παραπέμπει σε καμπαρέ , αλλά τα τραγούδια , προίόντα ενός Εγγλέζου ( Anthony Moore ) και ενός Νεοϋρκέζου ( Peter Blegvad ) δεν έχουν καμμία Γερμανική επιρροή . Ισα - ίσα , ως μικρά κομψοτεχνήματα περισσότερο φέρνουν προς την Αγγλική κιθαριστική ποπ .

( Είχα την αίσθηση ότι είχα παρουσιάσει το Ucnalbasac Noom , αλλά δεν το βρίσκω )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

αναπόφευκτο...
ο εγκέφαλος είναι άτιμο πράγμα...
εδώ η ακουστική μνήμη είναι τόσο ισχυρή, πόσο περισσότερο η ακουστική πρώτη εντύπωση

που και να ακούσω εγώ τον bowie.....
θα τον σιχαθώ...

Re: Now playing...

είναι σα να λέμε ότι άκουσες πρώτα το let's spend the night together από τον bowie και σου άρεσε πιό πολύ από τους stones....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

αναπόφευκτο...
εδώ
η ακουστική μνήμη είναι τόσο ισχυρή, πόσο περισσότερο η ακουστική πρώτη εντύπωση

θα τον σιχαθώ...

Επ, πιπέρι :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

αναπόφευκτο...
εδώ η ακουστική μνήμη είναι τόσο ισχυρή, πόσο περισσότερο η ακουστική πρώτη εντύπωση

θα τον σιχαθώ...

δεν διαφωνώ . Τις περισσότερες φορές που έχω ακούσει την β' εκτέλεση πρώτη , συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο και μετά την ακρόαση του original . Αλλά εδώ , αδερφέ μου , μιλάμε για πολύ χάλι . Παιδικό τελείως - κυρίως λόγω ενορχήστρωσης .

( και σου είπα . Εδώ , στο Pet Sounds, χρησιμοποιούμε το αλάνθαστο γυναικείο κριτήριο για την εύκολη , απλή μουσική . Αφου και η γυναίκα μου το βρήκε ανόητο , φαντάσου )

Απάντηση: Now playing...

Nα ρωτήσω κάτι για να "ανάψουμε" λίγο και επειδή το μνημονικό μου τελευταία παίζει με το blanco του γραφείου μου?

Δεν θυμάμαι,οι "ενστάσεις" (κομψότατα :flipout:) του Ντοκ ως προς τους Beach Boys αφορούν σε όλο το έργο τους ή επικεντρώνονται στο Pet Sounds??

Υ.Γ. εχω λόγω που ρωτάω..:antlers:

ρε σεις...θα γινει κανενας σοβαρος καυγας εδω μεσα να παρουμε λιγο τα πανω μας!!!!!:flipout:

Προσπαθουν οι δυο Μητσοι μας ,αλλα δεν τους βγαινει το ατιμο!!!!

Παει και τελειωσε....παραγαπιωμαστε εδω μεσα για να τσακωθουμε.....αντε μην αρχισω (καλα λεμε και καμμια αηδια να περναει η ωρα) να γραφω για τους Eloy!!!!!

Παντως τωρα ακουω Supertramp.....fools overture... 10λεπτο επος!!!

Last edited:

Το περίεργο είναι ότι το αντίθετο δεν συμβάινει με την ίδια συχνότητα . Π.χ οι διασκευές στα τραγούδια των Abba στο Funky Abba μου αρέσουν περισσότερο από τα πρωτότυπα . Η το All along in the watchtower από τον Hendrix .

Nα ρωτήσω κάτι για να "ανάψουμε" λίγο και επειδή το μνημονικό μου τελευταία παίζει με το blanco του γραφείου μου?

Δεν θυμάμαι,οι "ενστάσεις" (κομψότατα :flipout:) του Ντοκ ως προς τους Beach Boys αφορούν σε όλο το έργο τους ή επικεντρώνονται στο Pet Sounds??

Υ.Γ. εχω λόγω που ρωτάω..:antlers:

το Surf's Up μπορώ να το ακούσω χωρίς να φρίξω ( 5,5/10 )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

δεν διαφωνώ . Παιδικό τελείως - κυρίως λόγω ενορχήστρωσης .

εκεί είναι όλη η μαγεία....
η επιλογή των οργάνων, η επιλογή του echo, η επιλογή να παίζουν πολλά όργανα μαζί το ίδιο θέμα, η αποστασιοποίηση από τα ηλεκτρικά όργανα.

Όλα είναι σοφά μελετημένα.
Γιατί το 1966 που γινόταν η ηλεκτρική επανάσταση διάλεξε να αφήσει τα ηλεκτρικά στην άκρη ή να τους δώσει δεύτερο ή τρίτο ρόλο ?
Γιατί έγινε το ίδιο στο sgt pepper's ή στο magical mystery tour ?

μιλάμε γιά άλλη γλώσσα. Αλλά με ένα άκουσμα αυτά δε σου μένουν...

Απάντηση: Re: Now playing...

ρε σεις...θα γινει κανενας σοβαρος καυγας εδω μεσα να παρουμε λιγο τα πανω μας!!!!!:flipout:

Παει και τελειωσε....παραγαπιωμαστε εδω μεσα για να τσακωθουμε.....αντε μην αρχισω (καλα λεμε και καμμια αηδια να περναει η ωρα) να γραφω για τους Eloy!!!!!

Παντως τωρα ακουω Supertpamp.....fools overture... 10λεπτο επος!!!

Eloy... από μόνοι τους σχεδόν συμπαθείς , με ένα δυο ενδιαφέροντες δίσκους . Μπροστά στους Beach Boys κάτι σαν τον Pierre Boulez εν συγκρίσει με την λαίδη Αντζελα .:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

εκεί είναι όλη η μαγεία....
η επιλογή των οργάνων, η επιλογή του echo, η επιλογή να παίζουν πολλά όργανα μαζί το ίδιο θέμα, η αποστασιοποίηση από τα ηλεκτρικά όργανα.

Όλα είναι σοφά μελετημένα.
Γιατί το 1966 που γινόταν η ηλεκτρική επανάσταση διάλεξε να αφήσει τα ηλεκτρικά στην άκρη ή να τους δώσει δεύτερο ή τρίτο ρόλο ?
Γιατί έγινε το ίδιο στο sgt pepper's ή στο magical mystery tour ?

μιλάμε γιά άλλη γλώσσα. Αλλά με ένα άκουσμα αυτά δε σου μένουν...

Γιατί ήταν ηλίθιος , άσχετος και ΦΛΩΡΟΣ.

δηλαδή τι θέλεις ?
να σφαχτούμε κι όλας ?

(οι supertramp btw κολοσσοί - εξ ίσου παρεξηγημένοι)