Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Εγώ παίδες τώρα τελευταία έχω αρχίσει να χάνομαι στο μαγικό κόσμο του πιάνου, ένα όργανο που παλιότερα το ήξερα (σχεδόν) μόνο απόν τον ...Χάμιλ. :grinning-smiley-043

Έχω μεταλλαχθεί εντελώς από τότε που 'μπλεξα με σας εδω μέσα... :BDGBDGB53:

Τελευταίες μέρες ακούω αυτό εδώ:
anat fort - long story

Αυτή η κυρία είναι από το Ισραήλ. Ξεκίνησε κλασικές σπουδές στο πιάνο (από ότι βρήκα στο ιντερνετ τουλάχιστον) και αυτό φαίνεται σε στο δίσκο της αλλά προφανώς και μεγάλοι πιανίστες από το χώρο της jazz δεν την άφησαν αδιάφορη.
Αυτό το δίσκο τον έβγαλε ενώ είχε μερικά χρόνια στη νέα Υόρκη. Στα τύμπανα είναι ο Paul Motian που έχει κάνει δουλειές
και με τον jarrett. Εκπληκτικές είναι οι τρεις διαφορετικές εκτελέσεις του just now.

Δίσκος με τυπικό θα έλεγα ΕCΜ ήχο, ενδιαφέρουσα περίπτωση για όσους τους αρέσει τέτοια μουσική.

Εδώ και το λινκ του δίσκου στο amazon

Απάντηση: Now playing...

41vc6w1wErL._SL500_AA240_.jpg

Δεύτερη φορά . Νομίζω πως είναι δίσκος που αποκαλύπτει τις αρετές του σιγά - σιγά .

51QJT4GJ8NL._SS500_.jpg

To καλυτερο των Tool τωρα. 1996, επισης.

υ.γ. Μπάι δε γουέι, απ'οσο εχω παρει χαμπαρι, μαλλον διανυουμε τη χειροτερη χρονια για τη μουσικη απο τοτε που θυμαμαι να παρακολουθω καπως τα πραγματα. Ειναι "καταντια" να περιμενουμε μπας και σωσουν τη χρονια οι 60αριδες...

Εγώ θα'λεγα ότι κουβαλάνε και τα δυο μια ξεχωριστή μαγεία. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ειλικρινά. Όταν είχα πρωτακούσει το Lifeforms είχα μείνει με το στόμα ανοικτό. Σίγουρα με το πέρασμα των χρόνων θα έχει πάρει άλλα χαρακτηριστικά αν το βάλω να παίξει. Πρωτόλεια φόρμα αν σκεφτούμε πότε κυκλοφόρησε. Όμως είχε κάτι μοναδικές στιγμές μέσα του...

Από την άλλη, το Dead Cities είναι πολύ πιο σκοτεινό και περισσότερο techy από το πρώτο. Δαιδαλώδες ώρες ώρες, αγγίζει τα όρια του progressive (με την ροκ ή ακόμα και με τη συμφωνική έννοια).

Δεν ακουμπιούνται και τα δυο..

Κωστα και μονο για το Cascade, το Lifeforms καραμετραει... Εχω το Cascade σε 12". Ουσιαστικα, σχεδον ειναι σαν ενα αλμπουμ απο μονο του.

Re: Απάντηση: Now playing...

Κωστα και μονο για το Cascade, το Lifeforms καραμετραει... Εχω το Cascade σε 12". Ουσιαστικα, σχεδον ειναι σαν ενα αλμπουμ απο μονο του.

Το Cascade είναι το track που σκάνε από το πουθενά oι αέρινες ακουστικές κιθάρες μέσα στο σκοτεινό υποβλητκό background?
Μεγκαλίσιους μόμεντς...:grinning-smiley-043

Το Dead Cities ειναι ανωτερο.

μην είσαι απόλυτος -bye-
o Μουκ το θέτει πιο ψύχραιμα, είναι και τα δύο δισκάρες

Προσωπικά προτιμώ το lifeforms αν και έχω να τα ακούσω χρόνια, το έχω σε διπλό βινύλιο από τοτε που ήταν φρεκαδούρα.

Απάντηση: Re: Now playing...

SMP-Gardiner.jpg

Μακάρι , με αφορμή τούτες τις μέρες και τους συμβολισμούς τους, να βρούμε τη δύναμη για μια θαραλλέα ενδοσκόπηση , για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι σε μια όλο και πιο απάνθρωπη κοινωνία. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος ''πιστός'' με τη στενή έννοια του όρου, για να ''ανέβει'' πιο πάνω από το υλικό και το ευτελές...
Το Καλό είναι πέρα από δόγματα και ταμπέλες. Είναι στάση ζωής, είναι διαρκής αγώνας...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Και εγώ το συγκεκριμμένο ακούω τώρα !
Μπράβο Διονύση !
Αντε γιατί θα ξεχάσουμε και τη Μ Βδομάδα σε λίγο.

Καλή ανάσταση και Καλό πάσχα σε όλους..

Απάντηση: Re: Now playing...

SMP-Gardiner.jpg

Μακάρι , με αφορμή τούτες τις μέρες και τους συμβολισμούς τους, να βρούμε τη δύναμη για μια θαραλλέα ενδοσκόπηση , για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι σε μια όλο και πιο απάνθρωπη κοινωνία. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος ''πιστός'' με τη στενή έννοια του όρου, για να ''ανέβει'' πιο πάνω από το υλικό και το ευτελές...
Το Καλό είναι πέρα από δόγματα και ταμπέλες. Είναι στάση ζωής, είναι διαρκής αγώνας...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Καλή Ανάσταση σέ όλους.
Πέρα απο το Καλό ,υπάρχει και η Θυσία,έστω μέ την έννοια τής Συλλογικότητας ...
Με το να ´ρίχνεις ένα βλέμμα´στον Διπλανό.
Και αυτό ´Θυσία´κοντεύει να γίνει.

Katatonia-the great cold distance...

101159.jpg

έχω κολλήσει εδώ και δυο μέρες μετά από πολύ καιρό που το άκουσα
τελευταία φορά...
ουσιαστικό όσο κανένα άλλο από τα προηγούμενά τους,,μας προετοιμάζουν
για το επόμενο βήμα..ποιο θα είναι αυτό??ποιος ξέρει...
βαρύς σε συναίσθημα δίσκος που ξέρει να περπατάει στο τεντωμένο
σχοινί των διαφορετικών ειδών που πάει να περιπλέξει...
λιτός και πολύπλοκος ταυτόχρονα..με την Σουηδική δημιουργικότητα
στο Ζενιθ...δύσκολα θα ξεπεραστεί στο είδος...

χρόνια πολλά σε όλους

41A2YDVYQBL._SS500_.jpg

Ετοιμαζεστε να την κοπανισετε ολοι, ετσι? Να ενα καλο δισκακι για προθερμανση, αλλα οπωσδηποτε μην ξεχασετε Rolling Stones για τη διαδρομη (για να μην πω πως και για το σουβλισμα ειναι ιδανικοι!), οπως και το Best of των Red Hot Chilly Peppers ή, ακομα καλυτερο για αυτοκινηταδα ειναι το Stadium Arcadium!!!

Καλη ανασταση!

οπωσδηποτε μην ξεχασετε Rolling Stones για τη διαδρομη (για να μην πω πως και για το σουβλισμα ειναι ιδανικοι!),

θα μπορούσα να σε κρεμάσω γι αυτό αν ήμουν ο Ρόϋ Μπήν :popcorn:

αλλά λόγω των ημερών, έχε χάρι :ernaehrung004:

Their Satanic Majesties?
τι δουλειά έχουν αυτοί βρε με τη γιορτή της Αγάπης;
φαντάζεσαι τον πειρατή να τρώει κοψίδια και ν ακούει κλαρίνα; :flipout:

E, καλα, παρε μαζι σου ενα απο τα 4 επομενα τους ή το Hot Rocks ή το Get yer...

Γενικα, δεν κολλαω στα τυπικα. Εμενα οι stones μου κανουν μια χαρα για αυτοκινηταδα με τα παιδια στο πισω καθισμα, να μαθαινουν...:grandpa: