Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

επειδη εχει και πανσεληνο
under blue moon i saw you.....
στα 80'ς ξυπναγα και κοιμομουνα μ'αυτο το δισκο.
echo and the bunnymen - ocean rain

Δημήτριε (Ντοκ), ποια απο αυτά έχουν βγεί σε remaster?-bye-

Εγώ τα έχω σε βινύλια . Επανακυκλοφορίες . Καλά είναι . Η "Πέστροφα" θέλει remaster. Σε cd remaster εχω μόνο το Shiny Beast ( θα σου πω το βράδυ που θα το ξανακούσω -bye- )

d73096gqn2w.jpg

Ο πιό Ζappa-like δίσκος του καπετάνιου .Καλό remaster ( 2005 ) . Πάρτο Γιώργο .

Αυτόν (όπως και την "πέστροφα" ) τον έχω!
Για τα άλλα ρώτησα, επειδή ξέρω πως "κυνηγάς" τα γιαπωνεζικα :chinese:

Πέραν αυτών που ανέφερε ο Κώστας , δεν έχουν βγεί άλλα σε γιαπωνέζικα . Μόλις βγούν θα τα πάρω και θα σε πώ -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να τα καταταξω ,ακουγοντας το με γοητευσε παλι ,οπως και ολα των gong που για μενα ειναι μια ανακαλυψη των τελευταιων ετων,Ως τετοια καθε φορα ανακαλυπτω κατι .

Παρομοίως, Χρήστο. (άσε που δεν είναι η μοναδική)
Ενα άλλο αξιοπερίεργο δε της υπόθεσης είναι, πως ενώ το γνωστό κατάστημα φέρνει συνήθως όλη τη σειρά των δίσκων τους, δεν φέρνει το Flying Teapot !Και μιλάμε για πάρα πολύν καιρό τώρα.
Η απάντηση είναι "το φέρνουμε, πως" Ε, πότε; Αφου όλο εδώ είμαι.
Τέσπα. Εχουν φροντίσει βεβαίως τα παιδια των φρονίμων, αλλά όπως και νάχει...

οτι εχει υπογραφη Μingus ειναι απιστευτος !
τον συγκεκριμενο δεν τον ξερω

γεια σου Γιωργαρε
πες μας κατι περισσοτερο

.

Δισκαρα ειναι. Εχουμε ξαναμιλησει γι'αυτον. Κανε search.

d76759t7e3e.jpg

To παραγνωρισμένο αριστούργημα της Joni Mitchell , μια μοναχική πορεία προς τα μέσα , στην εξερεύνηση του εαυτού και των ορίων του , με αντίστοιχης αισθητικής αξίας μουσικές , πολύχρωμες , πολυποίκιλες , ιδιοσυγκρασιακές , λιτές και πλούσεις , απρόσμενες , περίεργες , αλλοιώτικες .

d76759t7e3e.jpg

Joni Mitchell - Don Juan's Reckless Daughter

To παραγνωρισμένο αριστούργημα της Joni Mitchell , μια μοναχική πορεία προς τα μέσα , στην εξερεύνηση του εαυτού και των ορίων του , με αντίστοιχης αισθητικής αξίας μουσικές , πολύχρωμες , πολυποίκιλες , ιδιοσυγκρασιακές , λιτές και πλούσεις , απρόσμενες , περίεργες , αλλοιώτικες .

Τον καιρόν εκείνο :grandpa: που το έψαχνα μανιωδώς, δεν πίστευα στα μάτια μου όταν τελικά το βρήκα μεταχειρισμένο μεν, σε αμερικάνικη έκδοση, σε υπεράριστη κατάσταση και σε τιμή χώμα δε. Δισκάρα. :grinning-smiley-043

Re: Now playing...

manfred mann's earth band:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:guitarist::guitarist: αυτο το father of night father of day μ' εστειλε τελειως...

Attachments

• manfred mann.jpg
    manfred mann.jpg
    166.1 KB · Views: 6

Tώρα,

51vBJqpxRJL._SS500_.jpg

Embrya - Maxwell

Απο τις ελπίδες (έτσι ή τουλάχιστον κάπως έτσι μπορείς να πεις τα Know These Things: Shouldn't You, Submerge: Til We Become the Sun ,Gravity: Pushing to Pull και το ομότιτλο) της neosoul.Λίγο μετά χάος.....

51unioWopJL._SS500_.jpg

"If I may be quite frank
and I'm not pulling rank
and I know I'm a guest
and I know you know best
but this song lacks a heart
comes off overly smart
an emotional core
ain't that what songs are for?"

:adore: :adore: :adore: :adore: :adore:

καθήστε εσείς με τους Queen...Sparks offsprings είναι κι αυτοί. Αλλά απάτη και replica του κερατά, χωρίς ίχνος από τους 400 μεγατόνους τρέλα που κουβαλάνε οι Angelenos.

What a band! My God What A Band!