Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

ecoCOFFINS2.jpg

Μανωλάκος Θεός !:SFGSFGSF:

Φοβερή ιδέα για καλοκαιρινό τσαντάκι…
Είναι και ψιλο glam και ψιλοανέμελο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

that's amore...

αυτοι οι λιμοκοντοροι ανεβαιναν στο σανιδι
και δεν ηξεραν ποτε θα κατεβουν
οτι βγει ηταν ....

τωρα αυτα τα μωρα μασανε πετρες αλλα η σκονη ειναι κακης ποιοτητος
παζουν μια ωρα και 8 λεπτα και μετα κρεββατι

-bye-

Σημασία έχει και τι έπαιζαν. Στο σήμερα θα έπεφτε χασμουρητό αβέρτα αν έπαιζαν. Ειδικά με κάτι 10 λεπτα σόλα, μέχρι και παντόφλες διχάλες θα μάζευαν.

Μη συγκρίνεις δύο τελείως διαφορετικές εποχές. :afro:

Μήτσο....

το χασμουρητό είναι σχετική έννοια...
διαχρονικά δεν είναι ποτέ ίδιο και ποτέ γιά την ίδια αιτία...
εγώ χασμουριέμαι πχ με τους nostalgia 77, εσύ με τον Walsh...

Re: Απάντηση: Now playing...

δικά του.
θα στείλει το μεσημέρι το κολλητάρι του το Νταλάρα, να τα πάρει.
είναι και ομοϊδεάτες :D

αυπνιες βλεπω αδελφια....:ernaehrung004:
το φαντασμα των αετων βλεπατε στον υπνο σας?...:Banane0:

Επειδη βλεπω πως το τραβαει το κλιμα σημερα θα γινω κακος με τους Mars Volta

Τους δοκιμασα στο Goliath at Bedlam η καπως ετσι, επειδη πηρε καλες κριτικες απο sites που εκτιμω.
Ή η μουσικη τους ειναι φρικη, ή μιλαμε για τον ορισμο του generation gap για μενα.
εννοειται πως το καινουργιο δεν το ακουμπαω ουτε επι πληρωμη.

Αν βγει καποιος και μου πει να τεκμηριωσω κλπ, θα με βαλει σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ δοκιμασια-βασανιστηριο γιατι θα πρεπει να
παω να το ξανακουσω.
αν πουμε πως δεν θα το ξανακανω?? ΠΟΤΕ?

Τωρα οσον αφορα τον τιτλο του topic

514U65GeOjL._SS500_.jpg

Wooden Shjips - Dos

το παρακατω συγχρονο συνολο απευθυνεται ανετα στους παληοροκαδες ,
δηλαδη οχι απλως ανετα, εννοω οτι οσοι δε τους δωσουν μια ευκαιρια αργα ή γρηγορα θα το μετανιωσουν.

Ψαχνοντας το εξωφυλλο βρηκα το editorial που βασικα τα λεει ολα:

Dos sounds off as the inauguration speech of a group accepting the minimalist Psych Bop crown that once adorned the likes of Neu and Loop. If possible, their brand of whipping fuzz hooks have gotten groovier. 'Motorbike' begins the program with an attack of bleeding organ and cicada chirps--a wiley, wheel-spinning cloud-kicker indeed. 'For So Long' introduces the hip-swayed, shoulder-dropping dance steps of the album. At this point, the guitar delivers a concise Fogerty/Karoli vibe of stiff and loose kraut blues. Closing side one is the stop-motion go-go anthem 'Down By The Sea.' Imagine yourself in the back of a cigarette boat with Alan Vega and Takashi Mizutani circling Easter Island. Smile as you melt under the glare of their mirrored sunglasses staring your own face back at you.

το παρακατω συγχρονο συνολο απευθυνεται ανετα στους παληοροκαδες ,
δηλαδη οχι απλως ανετα, εννοω οτι οσοι δε τους δωσουν μια ευκαιρια αργα ή γρηγορα θα το μετανιωσουν.

Άστο, μη περιμένεις πολλά... εκτός κι αν έχεις τρόπο να σβήσεις τις χρονολογίες στο οπισθόφυλλο για να μην τις δουν-bye-

foutet_pause_cover.jpg

Four Tet - Pause
όμορφη καλοκαιρινή μουσική από τον κύριο Kieran Hebden

Απάντηση: Now playing...

El Grupo Nuevo De Omar Rodriguez Lopez - Cryptomnesia (2009)
511P20WnfHL._SS500_.jpg

Eχει καπου 10 προσωπικα αλμπουμ ο Omar, αν και δεν καθολου μεγαλος. Χρειαζεται χαλιναρι ομως. Οταν δεν "ξεφευγει", γραφει κομματαρες οπως το Half Kleptos...

Άστο, μη περιμένεις πολλά... εκτός κι αν έχεις τρόπο να σβήσεις τις χρονολογίες στο οπισθόφυλλο για να μην τις δουν-bye-

Ειναι κριμα παντως γιατι ειδικα τα αμερικανακια, μπορουμε να τα φορτωσουμε οτι κουσουρια θελετε, τους μυθους και τους θρυλους της ροκ μουσικης ομως τους σεβονται σε βαθμο εκνευριστικο. Αν ανοιξεις το ραδιο σε σταθμους μεγαλης ακροαματικοτητας περνουν παρελαση ολοι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Το ιδιο αν δειτε σε αγγελιες τι ζητουν απο καινουργια μελη οταν προκειται να φτιαξουν μπαντες.
Οι πιτσιρικαδες ξερουν και πατανε στις ριζες τους τους ευλαβικα και αυτο φαινεται οταν παιρνουν μια κιθαρα και δυο τυμπανα να παιξουν για την πλακα τους.

Τους wooden shjips τους είχαμε παρουσιάσει πριν από καιρό εδώ μέσα. Μπαντάρα.

Για τους Mars volta σεβαστή άποψη. Νομίζω ότι χρειάζονται κάποια χρόνια για να αναγνωριστεί το μέγεθος τους από τον ακροατή του μέλλοντος.

H απόλυτη πρόταση του Μανωλάκου όμως είναι αυτό εδώ:

61FIgFKG-CL._SL500_AA240_.jpg

Δε θυμάμαι πόσον καιρό έχω να ακούσω τόσο δυνατό ροκ δίσκο και τον ευχαριστηθώ τόσο πολύ.
Βεβαίως ούτε που μου περνάει από το μυαλό να φύγω για διακοπές χωρίς αυτό το δίσκο.
Το gold and final είναι ύμνος.

UFOMAMMUT-Idolum

ufomammut_idolum.jpg

Διαβαίνοντας την πύλη των MINSK πριν κάνα χρόνο και κάτι ψιλά http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26979&highlight=minsk θεώρησα ότι ανακάλυψα την απόλυτη αστρική επαφή με τους πρωτόγονους πολιτισμούς του παρελθόντος....οι MINSK από τότε κυκλοφόρησαν και άλλο δίσκο (για τους ενδιαφερόμενους) ο οποίος δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε...
Ο λόγος?
Περίμενα το κάτι παραπάνω που δεν ήρθε ποτέ...

Αυτό το κάτι παραπάνω ήρθε από τους Ιταλούς UFOMAMMUT οι οποίοι στην κυριολεξία έδωσαν μουσική υπόσταση στην κατάσταση που δημιουργείται (με την Πύλη που δημιουργεί ο Ρασπούτιν) στην πρώτη ταινία του Hellboy...
Αναθρες και συνάμα άναρχες κραυγές και απαγγελίες ,,πλαισιώνουν την απέραντη μονοτονία των doomy κιθαριστικων και διαμελισμένων άκρων μιας εφιαλτικής παράστασης από το παρελθόν...
Όλα μοιάζουν να περιστρέφονται γύρω από τον ίδιο άξονα αλλά μια πιο προσεκτική ματιά θα σας πείσει για το αντίθετο...:ernaehrung004:

Ηλία μου όπως καταλαβαίνεις γίνεσαι άμεσα ο αγαπημένος μου φίλος εδώ μέσα.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::ADFADF1:
:ernaehrung004:

Σπύρο έχω το προηγούμενο των Ufomammut και μάλιστα το είχα πάρει βινύλιο από το Public ,είχε μέσα και ένα single δώρο. Μου άρεσε αρκετά.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα τσεκάρω τις προτάσεις σου γιατί έχουν μαζευτεί πολλές και ενδιαφέρουσες.