Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

SW_Insurgentes2.jpg

Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Wilson, βαδίζει στα χνάρια όσων μας παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια με τους Porcupine Tree κυρίως, αλλά και με άλλα project του. Με την συνδρομή φίλων, όπως οι Gavin Harrison στα τύμπανα και Tony Levin στο μπάσσο, το αποτέλεσμα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Η έκδοση περιλαμβάνει το άλμπουμ και σε dvd-audio.

Σε αναμονή και του νέου άλμπουμ των Porcupine που αναμένεται το Φθινόπωρο.

Re: Now playing...

Έχω την εντύπωση ότι ο Wilson με τα "προσωπικά" του δισκία (sic) προσπαθεί να συνεχίσει το έργο των Porcupine και τον χαρακτήρα που είχαν μέχρι τα μέσα των 90's περίπου..
Ο ήχος της λατρεμένης μπάντας τα τελευταία χρόνια έχει σκληρύνει (ασχέτως αν αυτό δεν ικανοποιεί κάποια μέλη της),επειδή έχουν σκληρύνει και τα ακούσματα του Wilson..

Εμένα ποσώς με χαλάει το γεγονός αυτό αρκεί να μην βγει από την μέση το συναίσθημα που έβγαζαν και βγάζουν προς τα έξω όλα αυτά τα χρόνια...

το προβλημα ειναι οτι στο σκληρο εχω μονο σονικς και ειμαι στη δουλεια.το γκαραζ το ακουω σπιτι για να μπορω να χτυπιεμαι ανενοχλητος.μ’αυτο που μου κανατε τωρα εσυ και ο μανωλακος μαλλον πρεπει να αναθεωρησω και να κουβαλαω περισσοτερο γκαραζ μαζι μου.

τελος παντων θα βαλω τωρα κατι παρεμφερες.

The_Wonderful_and_Frightening_World.jpg

μια προσωπικη αποψη μονο.οταν ακουσα αυτο το δισκο η συζητηση περι μεγαλων συγκροτηματων (βλ. U2,Smiths,REM) ελαβε τελος...

Re: Απάντηση: Now playing...

τελος παντων θα βαλω τωρα κατι παρεμφερες.

The_Wonderful_and_Frightening_World.jpg

μια προσωπικη αποψη μονο.οταν ακουσα αυτο το δισκο η συζητηση περι μεγαλων συγκροτηματων (βλ. U2,Smiths,REM) ελαβε τελος...

δώσε καμιά πληροφορία και σε μας τους φτωχούς

Oι Fall του Mark E. Smith ειναι. Μεγαλη καριερα, με πολλα αλμπουμ. Ο Smith ειναι μυστηριος τυπος και παιζει παντα σχεδον μονο το τελευταιο του αλμπουμ στις περιοδειες του. Καπου εκει μεσα στο πανκ ξεκινησαν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

δώσε καμιά πληροφορία και σε μας τους φτωχούς

Σπυρο εχεις δικιο και ζηταω συγνωμμη.
Οπως εγραψε και ο πετρος προκειται για τους The Fall.Μια μπαντα που ξεπηδησε απο τις σταχτες του πανκ.Το ονομα το πηραν απο το ομωνυμο βιβλιο του Αλμπερ Καμυ.Ουσιαστικα η μπαντα ειναι τραγουδιστης Mark E.Smith,η εμβληματικοτερη φιγουρα,μαζι με τον Joe Strummer,στη μουσικη σκηνη της αγγλιας αυτης της περιοδου.Συνεχισαν και στα 80´ς και στα 90´ς με διαφορα μελη κυκλοφορωντας σπουδαιους δισκους.
Ο συγκεκριμενος ειναι απο το 1984 και λεγεται the wonderfull and frightening world of the fall.δεν θα μπορουσε ο Σμιθ να το θεσει καλυτερα.

Υ.Γ.Και μονο οτι ο Σμιθ δανειστηκε το ονομα απο τον καμυ με εκανε να τον συμπαθησω αμεσως...

Rachael-Yamagata-Happenstance-323711.jpg

To Kορίτσι τά ´λέει´σούπερ.
Καλή μπάντα,ωραίες συνθέσεις ,εξαιρετική φωνή.
Ο Δίσκος ειχε εκδοθεί πρίν απο τό θαυμάσιο Elephants για το οποίο έχουν γίνει αναφορές εδώ μέσα.

rachel_yamagata.jpg

images-1.jpg

Herbie Mann - Memphis Underground
στη τζαζ εμενα μου αρεσουν πολυ οργανα λιγοτερο mainstream.οπως το χαμμοντ και το φλαουτο.
εδω εχουμε το αντιστοιχο του τζιμυ σμιθ στο φλαουτο.ο χερμπυ μανν ο ανθρωπος που εισηγαγε το οργανο στη τζαζ ηταν απο τους πιο πρωτοπορους μουσικους αυτου του ειδους.ειναι απο τους πρωτους που εφερε νοτιοαμερικανικα και αφρικανικα στοιχεια σ’αυτη τη μουσικη.
ο συγκεκριμενος δισκος δεν ειναι ο καλυτερος του,ειναι ομως χαρακτηριστικο δειγμα των τελων του 60,τοτε που εισηχθησαν αρκετα ροκ στοιχεια.πηγε νουμερο 1 στα τσαρτς το 1968,πραγμα εντλως κουλο για ορχηστρικο τζαζ δισκο.μαζι του οι Larry Corryel και Roy Ayers.

Last edited: