Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο κομμάτι για το καλοκαίρι από το ομότιτλο του δίσκου αυτού.

Attachments

• 41CK9869JSL__SL500_AA240_.jpg
    41CK9869JSL__SL500_AA240_.jpg
    10.6 KB · Views: 20

Κάτι light...

Είναι και αργά.-bye-

attachment.php

Attachments

• 21911275075.jpg
    21911275075.jpg
    18.5 KB · Views: 78

herbie hancock

μετά τα speak like a child, maiden voyage kai Head Hunters που άκουσα αρκετά τελευταία, ο hancock περνάει στους πολύ αγαπημένους μου μουσικούς από το χώρο της jazz.

Και επειδή η δισκογραφία του είναι τεράστια θα ήταν χρήσιμη καμιά πρόταση από τους παλιότερους :grinning-smiley-043

51wKOLrLD5L._SL500_AA240_.jpg

215JnYzMSpL._SL500_AA180_.jpg

510SJ8XN5VL._SL500_AA240_.jpg

Απάντηση: Now playing...

First_Light_Freddie_Hubbard_album.jpg

και μιας και μιλησα για φρεντυ χαμπαρντ.
απο το '71 ενας δισκος τζαζ με φανκ ψυχη.
First Light.Mαζι του ο Herbie Hancock & o George Benson.

Απάντηση: Re: Now playing...

herbie hancock

μετά τα speak like a child, maiden voyage kai Head Hunters που άκουσα αρκετά τελευταία, ο hancock περνάει στους πολύ αγαπημένους μου μουσικούς από το χώρο της jazz.

Και επειδή η δισκογραφία του είναι τεράστια θα ήταν χρήσιμη καμιά πρόταση από τους παλιότερους :grinning-smiley-043

μια -δυο προτάσεις εχουν γραφτεί εδώ -bye-

200px-Porcupine_tree_coma_divine.jpg

Coma Divine - live in Rome March 1997

Oι πραγματικοί Σκατζόχοιροι βρίσκονται εδώ... εδώ καλούμαστε να απαντήσουμε τι είδους μαγεία είναι αυτή που μπαίνει στο δωμάτιο...

Είχα πολλά χρόνια να το βάλω να παίξει, το φοβήθηκα, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα.
Χρυσή περίοδος Delerium.

Απάντηση: Re: Now playing...

200px-Porcupine_tree_coma_divine.jpg

Coma Divine - live in Rome March 1997

Oι πραγματικοί Σκατζόχοιροι βρίσκονται εδώ... εδώ καλούμαστε να απαντήσουμε τι είδους μαγεία είναι αυτή που μπαίνει στο δωμάτιο...

Είχα πολλά χρόνια να το βάλω να παίξει, το φοβήθηκα, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα.
Χρυσή περίοδος Delerium.

Κώστα, δυό φορες το βρηκα μπροστα μου τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν το πήρα :damnyou:
Εχω τα περισσότερα τους και.. :BDGBDGB53:

Γιώργο, καλύτερη περίπτωση θα ήταν να τους πετύχαινες σε live τότε.
Το coma divine είναι το ιδανικό υποκατάστατο.
Στην επόμενη, πάρτο. Λίγες φορές έχεις ακούσει μπάντα να αποδίδει έτσι ζωντανά.-bye-

Απάντηση: Now playing...

To A long Walk ειναι καταπληκτικο τραγουδι. Ζηλεψα και θα βαλω κι εγω Soulακια τωρα.

Απο το απόγευμα,
morric_enni_lacortano_103b.jpg

*Moody magic from the maestro -- a dark little soundtrack for a film known in the US as Catalepsis or Short Night Of The Dolls Of Glass! The album features lots of weird and off-beat vocalizations from the incredible Edda Dell'Orso -- over Morricone instrumentation that includes atonal string sections, heart-thumping bass percussion bits, and strange noises and tunings. As you might expect, the overall sound is pretty moody -- but also has those bright redemptive moments that make Morricone's scoring so much more complex than just about anyone else in his generation!*

*http://www.dustygroove.com/item.php?id=cks6gxr7s5

Η ιστορία που δεν έχει τέλος είναι εδώ. Ένα ακόμα soundtrack, και επιβεβαιώνεται αυτό που έχω κατά καιρούς πει ότι δεν έχω λόγο να μην πιστεύω πως ο Ennio έχει καλύτερα soundtrack από αυτά που έχω ήδη ακούσει. Κορυφαίο! Από τα πιο ενδιαφέροντα της περιόδου 68 -75.

Πριν λίγο,
Foto_Proibite_Dagored106.jpg

Στο ίδιο mood περίπου με το προηγούμενο αν και πιο groovy και easy listening σε κάποια σημεία. Καλό αλλά το προηγούμενο δεν το αγγίζει