Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Αυτό είναι! Δισκάρα πραγματικά...

Το οπισθόφιλο του βινυλίου είναι με ένα περιστέρι καρφωμένο σε μια ξυφολόχη!!! Θα ψάξω στην αποθήκη νομίζω ότι είναι από αυτά που έχω κρατήσει...

Το πρώτο single του album πρεπει να ήταν το 'the beaten generation'...

Α ναι! Την ειδα κι εγω τωρα αυτη τη φωτογραφια! Εναι μεσα στο ενθετο.

Το 'the beaten generation' δεν το συμπαθησα ποτε ιδιαιτερα. Προτιμω τα Good morning Beautiful, the violence of truth, kingdom of rain και August & September (με το τζαζ μπασο του).

οντως ηταν σπουδαιοι.ο συγκεκριμενος δισκος εχει μια τραγουδαρα το kingdom of rain με την καραφλη καλογρια κολητη του πλιατσικα στη φωνη.

Kαι μιας ο λόγος περί αυτής...
muzica:artisti_contemporani:sinead_o_connor_lion_cobra_original.jpg

1987 Πέτρο (σε έπιασα δεύτερη φορά αδιάβαστο :flipout:)

Η Ιρλανδή Κυρία έχει σημαντική καριέρα και ακόμα πιο σημαντική φωνή.

Συμμετοχές εκτός από "the the", Peter Gabriel, The Edge (θυμάστε το "heroine"?) αλλά και Conjure 1 !!! [από πίσω o Michelle Cretu (!!!) των Enigma(?)) και πολλά άλλα...

H πρόκληση ήταν το στοιχείο της, από IRA έως τη θρησκεία.

Και για αυτήν ένα αφιέρωμα παρακαλώ! :grinning-smiley-043-bye-

Re: Now playing...

Πραγματικά μεγάλη περίπτωση οι The The. Θα άξιζε και γενικότερο αφιέρωμα στο συγκρότημα.

Σπουδαίος δίσκος και πολύ αδικημένο συγκρότημα. Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερός τους δίσκος μαζί με το Soul mining (άλλης τεχνοτροπίας δίσκος βέβαια).

Matthew Herbert - Plat du Jour(2005)

518P2CS7NEL._SS400_.jpg

Mε το Σλοβενια - Κροατια στο mute, δεν ξερω αν η καταληλη επιλογη για αυτη την ωρα ειναι το Plat du Jour. Θα δειξει...

Last edited:

TOOL-10000 days

10000-days.jpg

Κυρίως για να νιώσω το 10000 days (το κομμάτι) για ακόμη μια φορά πάνω μου.....πρώτα αυτό και μετά από την αρχή ο δίσκος....

Κροατία-Σλοβενία στην οθόνη και μια μπύρα στα χέρια

Γεια σου Σπυρο! Κι εγω τα ιδια, αλλα με βοτκα-λεμονιτα. Μολις πριν λιγο με πηραν να παω για ουζα, αλλα ακυρωσα. Μπασκετακι και μουσικουλες αυτο το σ/κ. Ουτε καν νυχτες πρεμιερας.

Re: Απάντηση: Now playing...

Γεια σου Σπυρο! Κι εγω τα ιδια, αλλα με βοτκα-λεμονιτα. Μολις πριν λιγο με πηραν να παω για ουζα, αλλα ακυρωσα. Μπασκετακι και μουσικουλες αυτο το σ/κ. Ουτε καν νυχτες πρεμιερας.

:ernaehrung004:
μέχρι να τελειώσει το eurobasket δεν προβλέπεται για έξω..

ειδικά τώρα που σοβάρεψαν τα πράγματα

518XhqY7IVL._SL500_AA240_.jpg

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ RIFFS ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

το χτύπησα σήμερα το απόγευμα...με το μπάσκετ δεν έχω προλάβει να ακούσω τίποτα...θα το αφήσω για το αυριανό ξύπνημα....άλλωστε δουλεύω να πάρω και λίγη ενέργεια..

Για σήμερα αργά το βράδυ νομίζω ότι θα πέσω στα σίγουρα και κλασσικά εικονογραφημένα να ξαπλώσω....

blast_tyrant.jpg

ps,πως νόμιζα ότι είχες ανοίξει θέμα για τον νέο των clutch και έψαχνα τόση ώρα, μόνο εγώ το ξέρω...:flipout:

41P605TBD5L._SL500_AA240_.jpg

Aπο την Καταργημενη-πιθανότατα-Σειρά:Great Pianists of the 20Th Century,ενα ανεκτιμητο Διπλό c.d. τού Arthur Rubinstein,όπου ερμηνεύει αποκλειστικά Chopin.
Mεταξύ αυτών και 2η Σονάτα γιά Πιάνο,το Andante Spianato&Grande Pollonaise Brillante,μερικά Νοcturnes,Mazurkas,Impromptu,κ.α.
Πρώτη Τάξεως.

Re: Απάντηση: Now playing...

41P605TBD5L._SL500_AA240_.jpg

Aπο την Καταργημενη-πιθανότατα-Σειρά:Great Pianists of the 20Th Century,ενα ανεκτιμητο Διπλό c.d. τού Arthur Rubinstein,όπου ερμηνεύει αποκλειστικά Chopin.
Mεταξύ αυτών και 2η Σονάτα γιά Πιάνο,το Andante Spianato&Grande Pollonaise Brillante,μερικά Νοcturnes,Mazurkas,Impromptu,κ.α.
Πρώτη Τάξεως.

όταν μιλάμε για συμπτώσεις...εγώ ακούω αυτή τη στιγμή τα Scherzi του Chopin ερμηνευμένα από τον ίδιο μέγιστο πιανίστα. ιδανική μουσική για φθινοπωρινά πρωινά Κυριακής. Καλό μεσημέρι Σπύρο.