Ντίζα σέλας με ανάρτηση και ποδηλατικά γάντια

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Χαρίζω ένα παλουκόσελο Zoοm με ανάρτηση και διάμετρο 27.2 mm με περίπου 150 χιλιόμετρα, το οποίο λειτουργεί καταπληκτικά, απλά εμένα δεν μου κάνει, μαζί δίνονται και ένα ζευγάρι κοντά ποδηλατικά γάντια EVA SPORTS μέγεθος XL ολοκαίνουρια και αχρησιμοποίητα γιατί ο ebay-ας (χαχα) έκανε λάθος :Banane0: και μου έστειλε δυό ζευγάρια με την παραγγελία οπότε ας τα χαρεί κάποιος άλλος. Θα προτιμούσα να τα δώσω και τα δύο μαζί. Αν μαζευτείτε πολλοί κάνω μιά κλήρωση την Τετάρτη το βράδυ και ανακοινώνω ποιός θα τα πάρει. Με συνάντηση στο μετρό Ανθούπολης.

Απάντηση: Ντζίζα σέλας με ανάρτηση και ποδηλατικά γάντια

Καλό ποδηλατικό καλοκαίρι παίδες!:ADFADF1::ernaehrung004:

Mέσα και εγώ,μετακινούμε ΜΟΝΟ με ποδήλατο,όλον το χρόνο.
Μπράβο για την ευγενή κινησή σου.

Re: Ντζίζα σέλας με ανάρτηση και ποδηλατικά γάντια

Μονο 3 ατομα κανουμε ποδηλατο σε κοινοτητα τοσων χιλιαδων μελων?

Να ρωτησω αφου σας βρηκα.Εμενα εχει σκετο παλουκοσελο.Θα κανει δουλεια η αναρτησουλα ως προς τον τομεα της ανεσης η θα χανω κατα το πεταλι?

πολλα μπραβο και απο μενα.δεν μπαινω στην συμμετοχη(μην γινω απληστος)
Περι αναρτησης , ειναι πολυ χρησιμη αν δεν φορας σορτσακι με pad απορροφαει παρα πολλα.
για καθημερινη χρηση πηγαινε-ελα δουλεια ,βολτουλα κτλ ειναι αψογο.
στο ορθοπεταλο δεν χανεις, αν καθιστος προσπαθησεις να ανεβεις καμμια ανηφορα ενα κατι τις θα πηγαινει και στο παλουκοσελο.

αυτα

καλημερες

Re: Ντζίζα σέλας με ανάρτηση και ποδηλατικά γάντια

Μονο 3 ατομα κανουμε ποδηλατο σε κοινοτητα τοσων χιλιαδων μελων?

σίγουρα όχι... γιατί δεν ανοίγεις ενα θέμα σε σχέση με το ποδήλατο? :idea:

Καλη η ιδεα σου αλλα δε νομιζω οτι θα εχει μελλον σε ενα τεχνολογικο φορουμ!

Re: Απάντηση: Ντζίζα σέλας με ανάρτηση και ποδηλατικά γάντια

Mέσα και εγώ,μετακινούμε ΜΟΝΟ με ποδήλατο,όλον το χρόνο.
Μπράβο για την ευγενή κινησή σου.

Τα σεβη μου σε ολους τους ποδηλατες! Κι'εγω εδω και 1+ χρονο μονο με ποδηλατο παιζω, το αμαξι μας χαιρετησε!
bike_Q4UJIJ.gif

Να ρωτησω αφου σας βρηκα.Εμενα εχει σκετο παλουκοσελο.Θα κανει δουλεια η αναρτησουλα ως προς τον τομεα της ανεσης η θα χανω κατα το πεταλι?

Ο Αντώνης (Νikkyo) έχει δίκιο σε ότι λέει, απλά εγώ έχω πολλαπλά προβλήματα υγείας που δεν μου επιτρέπουν αυτή την παλιδρομική κίνηση επάνω στη σέλα γι' αυτό το δίνω, δοκιμές έκανα όταν το αγόρασα σχετικά με το πόσο άνεση μπορώ να έχω, αλλά δεν δουλεύει στα σάπια κόκκαλά μου και στις κατεστραμένες αρθρώσεις μου, θεωρώ πως ένας υγιής άνθρωπος δεν έχει κανένα πρόβλημα...πάντως όσο το χρησιμοποιούσα δεν έχανα καθόλου δύναμη στο πεταλάρισμα, έχω βάλει τώρα ένα πανάκριβο ανθρακονημάτινο που έχει πολύ καλή απορροφητικότητα στους κραδασμούς και δεν με ενοχλεί γι' αυτό το δίνω.

πολλα μπραβο και απο μενα.δεν μπαινω στην συμμετοχη(μην γινω απληστος)

Να παίρνεις συμμετοχή Αντώνη, δεν βάζω γελοίους περιορισμούς, αν είναι δυνατόν, θα ήταν ανήθικο από μέρους μου να αποκλείσω κάποιον σε κάτι που χαρίζω !!!!!!

Καλη η ιδεα σου αλλα δε νομιζω οτι θα εχει μελλον σε ενα τεχνολογικο φορουμ!

Να ανοίξεις γιατί όχι !!!!! Που ξέρεις μπορεί να παρακινηθούν πολλοί να κάνουν ποδήλατο...

Μόνο δυό άτομα...δύσκολη απόφαση ρε παίδες και τί κλήρωση να κάνω ρε γμτ...Θα τα δώσω στον Jcouli μόνο και μόνο επειδή απάντησε πρώτος, αν δεν τα πάρει ή αποφασίσει πως δεν του κάνουν τότε πάνε στο leo1964.

Ευχαριστώ παίδες.:ernaehrung004:

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Θα σου στειλω με πμ τα στοιχεια μου για να επικοινωνησουμε!

Ευχαριστω πολυ τον MadPax.Αυριο εχει μονταρίσματα!

Απάντηση: Re: Ντίζα σέλας με ανάρτηση και ποδηλατικά γάντια

παιδιά κάποιο link να δούμε και μείς τί ακριβώς είναι αυτό?

Ποιό; Η ντίζα της σέλας ή αλλιώς παλουκόσελο; Είναι η ράβδος που συγκρατεί τη σέλα στα ποδήλατα...

http://www.bikestation.gr/products.php?CatID=39