Ντοκ, mille grazie!!!

19 June 2006
35,670
Φίλτατε Δημήτρη,

προσωπικά, σ' ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου στον αγαπημένο μας διαδικτυακό ιστότοπο από τη θέση του Γ.Δ. Μια θέση δύσκολη και με πολλές ευθύνες που ανέλαβες ευχαρίστως και έδρασες με την ευθύτητα που πάντα σε διακρίνει και χαρακτηρίζει. Εύχομαι να συνεχίσεις να προσφέρεις στο φόρουμ από οποιαδήποτε θέση εσύ επιθυμείς.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ΥΓ

Το ότι χαίρεις εκτίμησης είναι πασιφανέστατο και από το δίπλα νήμα όπου πολλοί φίλοι εξέφρασαν την ''ανάγκη'' τους να ευχηθούν στον απερχόμενο Γ.Δ. ευχαριστώντας τον για την προσφορά του. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λέει και ο λαός μας. Ιδού το νήμα, κύριοι.....όσοι πιστοί προσέλθετε....

μετα τους Μελιδη και Δ Πανουση, που μας θυμισαν και πολυ σωστα εκαναν οτι πρεπει να μην ξεχναμε ποτε οσους προσφεραν , ας ευχηθω και εγω στον Ντοκ καλη συνεχεια και ενα μεγαλο ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσε στα Διαχειριστικα του καθηκοντα

Δημήτρη να ´σαι καλά, ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σου...

...ήδη φορτώνω το αμάξι για την προγραμματισμένη μου αναχώρηση και θεώρησα υποχρέωσή μου να εκφράσω τις ευχαριστίες και την εκτίμησή μου προς εσένα ΣΗΜΕΡΑ που ανοίχτηκε το νήμα και όχι σε 10 μέρες που θα γυρίσω....

...και πάλι να είσαι πάντα καλά Ντοκ....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Άντε και σιγά-σιγά καλή άδεια/διακοπές σε όλους... :driver: .... -bye-

Αν και δε νομιζω οτι ο Ντοκ εχει αναγκη απο τις ευχαριστιες κανενος,ποσο μαλλον οταν καποιοι κοπτονται για το εθιμοτυπικο,και εγω τον ευχαριστω για τη συνεργασια μας στο,πολυ μικρο δυστυχως,χρονικο διαστημα συνεργαστηκαμε.
Αν και αυτο που θα ηθελα πραγματικα θα ηταν να μεινει εδω μεσα,και να ξαναρχισει να γραφει στη μουσικη κατηγορια....

Οι υπόλοιπες ευχαριστίες έχουν ήδη γραφτεί οπότε εγώ θα αναφέρω την παράμετρο του χρόνου που πρέπει να διαθέσει ο Γ.Δ. για όλα τα θέματα του φόρουμ.
Το διαπίστωσα από τη μεριά του Συντονιστή και συνεπώς φαντάζομαι κατ'αναλογία τον αρκετά περισσότερο χρόνο που διέθεσες εσύ....πολύ σημαντικό πράγμα αυτό.
Να είσαι καλά!

Να σε ευχαριστήσω και εγώ προσωπικά, Δημήτρη
για την άψογη συνεργασία μας και να σου ευχηθώ καλή συνέχεια
σε ότι και αν κάνεις!

Αντε βρέ πού θά σέ αποχαιρετήσω κιόλας..:flipout::grinning-smiley-043
Εχεις τήν αγάπη μου καί τήν εκτίμησή μου πού έχουν σφυρηλατηθεί μέσα στόν χρόνο..

Ο Υπαρχος:D:D(θά τόριξε στο Κινέζικο φαίνεται και αντιγράφει τά τυχερά χαρτάκια...:flipout::flipout::flipout:)

Απάντηση: Re: Ντοκ, mille grazie!!!

Δεν τον ευχαριστώ, αλλά του είμαι υπόχρεος που έβαλε πλάτη σε δύσκολες στιγμές.

Ασε πού γλυτώσαμε οριστικά τά λίπη.:D:D...
Και ειδικά τά ταγγισμένα .............................Καί τίς τσίκνες τίς γεμάτες αιθαλομίχλη...από κακοφορμισμένα κρέατα.

Last edited:
φαντάζομαι οτι γνωρίζει την στήριξη μου στο πρόσωπο του ...

θα χαρώ πολύ να ξαναδώ τον Δημήτρη να έχει πιο ουσιαστικό ρόλο από αυτόν του απλού μέλους ...

:grinning-smiley-043

Άντε και να ξεκινήσεις σιγά σιγά να ακούς σωστή μουσική... Έχω κάτι CD να σου δώσω... :flipout:

Τι "Ευχαριστώ" και ...πράσινα άλογα, να πώ?
Ο Δημήτρης γιά 'μένα είναι ενεργός.
Ανεξαρτήτως θέσεως, είτε όφειλε (θεσμικά)
είτε όχι (σαν απλό μέλος)
ομορφαίνει τα εικαστικά μας,
προστατεύει την αισθητική του club
και στέκει αρωγός σε χρηστές που την έχουν μικρότερη τη δισκοθήκη.

Του αφιερώνω το παρακάτω βιντεάκι
(p.s: δεν περιέχεται στο SMILE)​
http://www.youtube.com/watch?v=tyS4IizIu0E

Δημήτρη σε ευχαριστώ και εγώ για την εμπιστοσύνη που έδειξες στο πρόσωπο μου και για την άψογη συνεργασία. Καλη συνέχεια.:grinning-smiley-043