Ντοκιμαντερ για το A.C.A.

Επειδή, απ' ότι φαίνεται, υπάρχουν ακόμα απορίες όσον αφορά στόχους, σκοπιμότητες κλπ. για την γένεση του φιλμ του A.C.A., σας παραθέτω 3 βασικά links:

- http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=1161
Οι συζητήσεις στο Forum μας μεταξύ των μελών του A.C.A., κατα την διάρκεια του προγραμματισμού και των "γυρισμάτων" του φιλμ.

- http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=1297
Οι συζητήσεις στο Forum μας μεταξύ των μελών του A.C.A. κατά την διάρκεια της αναμονής του φιλμ μέχρι και σήμερα (κυκλοφορία του φιλμ, διορθώσεις κλπ)

- http://aca.gr/event06-3.htm
η εισαγωγική ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ σελίδα του Ντοκιμαντέρ, με όλες τις συζητήσεις/links διεθνώς και το φιλμ embedded σε ικανποιητική για INTERNET ανάλυση!

Δεν νομίζω να υπήρξε για άλλο Ντοκιμαντερ τόση ενημέρωση, ανάλυση για τα κίνητρα, διαφάνεια κλπ... Αν παρ' όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα απορίες ή αντιρρήσεις, είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

πιστευω πως δινετε ασκοπα λαβες για να κανει προπαγάνδα για την ιστοσελίδα του ο ενδιαφερόμενος. Επισης δεν θεωρώ οτι εχει να προσφέρει κατι αλλο στην συγκεριμένη κατηγορία .... απο το να μας κουραζει καθε λιγο στην ανάγνωση των νεων ποστ.

Πολύ σκόνη για το τίποτα.

Συγχαρητήρια κύριε Σκαλούμπακα καταφέρατε έναν ακόμα (εμένα) να παρακολουθήσει το βίντεο που διαφημήζει? την ιστοσελίδα σας και την παρέα σας.

Εδώ όμως αν δεν το προσέξατε είναι μια άλλη ιστοσελίδα και μια άλλη παρέα την οποία κρίνετε?
και για τις απαράδεκτες ονομασίες των θεματικών κατηγοριών (ε όχι και hi-end)
και για το "χαμηλό" επίπεδο των περισσοτέρων μελών.

Anyway αν θέλετε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις, ελεύθερα.
Αν πάλι θέλετε να διαφημιστείτε μπορώ να σας εξηγήσω τον τρόπο τηλεφωνικά ή μέσω π.μ.

Ευχαριστώ

Πολύ σκόνη για το τίποτα.

Συγχαρητήρια κύριε Σκαλούμπακα καταφέρατε έναν ακόμα (εμένα) να παρακολουθήσει το βίντεο που διαφημήζει? την ιστοσελίδα σας και την παρέα σας.

Εδώ όμως αν δεν το προσέξατε είναι μια άλλη ιστοσελίδα και μια άλλη παρέα την οποία κρίνετε?
και για τις απαράδεκτες ονομασίες των θεματικών κατηγοριών (ε όχι και hi-end)
και για το "χαμηλό" επίπεδο των περισσοτέρων μελών.

Anyway αν θέλετε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις, ελεύθερα.
Αν πάλι θέλετε να διαφημιστείτε μπορώ να σας εξηγήσω τον τρόπο τηλεφωνικά ή μέσω π.μ.

Ευχαριστώ

:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ντοκιμαντερ για το A.C.A.

Καλώς το παιδί απ' τις Βρυξέλες.
Που χάθηκες βρε ψυχή και σ' έψαχνα?:flipout:

Ekana ena video me to alogo mou giati zilepsa. -bye-

Alloi exoun trella me tis lampes kai alloi me ta aloga (kai me tis lampes opos kai alla pragmata)

k. Skaloubaka gia na teleionoume den exo tipota mazi sas, oute me to Hobby sas apla o tropos sas mou fanike kapos periergos/uperoptikos... kai antedrasa (me akompso tropo) ...no hard feelings ....Sigoura exete psaxtei polu kai exete plirosei kai polla gia na exete afta ta mixanimata. Ego sas efxomai na ta efxaristieste opos prepei. -bye-

Diana Krall και το κομμάτι είναι το Temptation.

Εδώ διακρίνω και μία μικρή ατέλεια στο ομολογουμένως εξαιρετικά προσεγμένο πόνημα: Άν δεν κάνω λάθος το temptation είναι τρίτο στη σειρά πλην όμως στο πικάπ φαίνεται να παίζει το πρώτο κομμάτι.

Επίσης thumbs up στον κ. Σκαλούμπακα ως αθεράπευτου αναλογικόφιλου ακόμη και στα εκτός του ήχου πράγματα. Αυτό το συμπέρανα απο τις αναφορές σε "φιλμ". Εκτός και αν ήταν εκ παραδρομής...

Εδώ διακρίνω και μία μικρή ατέλεια στο ομολογουμένως εξαιρετικά προσεγμένο πόνημα: Άν δεν κάνω λάθος το Temptation είναι τρίτο στη σειρά πλην όμως στο πικάπ φαίνεται να παίζει το πρώτο κομμάτι...

Τέτοια πρέπει να έγιναν πολλά. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος ακόμα-ακόμα και αν το άκουσμα ήταν πράγματι από βινύλιο ή από CD (μέχρι που κάποιος έγραψε ότι έχει εκδοθεί και σε βινύλιο - http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=7625&postdays=0&postorder=asc&start=10

Πάντως αν πράγματι είναι έτσι, Εκτορα υποκλίνομαι στην παρατηρητικότητά σου!!! (ο σκηνοθέτης μάλλον θα διάλεξε την έξω πλευρά του δίσκου για να φαίνεται καλύτερα η κεφαλή - who knows?)

Μπράβο μάτι - αλλά και γνώση!

Εδώ διακρίνω και μία μικρή ατέλεια στο ομολογουμένως εξαιρετικά προσεγμένο πόνημα: Άν δεν κάνω λάθος το temptation είναι τρίτο στη σειρά πλην όμως στο πικάπ φαίνεται να παίζει το πρώτο κομμάτι...

Τέτοια πρέπει να έγιναν πολλά. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος ακόμα-ακόμα και αν το άκουσμα ήταν πράγματι από βινύλιο ή από CD (μέχρι που κάποιος έγραψε ότι έχει εκδοθεί και σε βινύλιο - http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=7625&postdays=0&postorder=asc&start=10 )

Πάντως αν πράγματι είναι έτσι, Εκτορα υποκλίνομαι στην παρατηρητικότητά σου!!! (ο σκηνοθέτης μάλλον θα διάλεξε την έξω πλευρά του δίσκου για να φαίνεται καλύτερα η κεφαλή - who knows?)

Last edited:
Εδώ διακρίνω και μία μικρή ατέλεια στο ομολογουμένως εξαιρετικά προσεγμένο πόνημα: Άν δεν κάνω λάθος το temptation είναι τρίτο στη σειρά πλην όμως στο πικάπ φαίνεται να παίζει το πρώτο κομμάτι.

Και έχω και την αίσθηση ότι το βινύλιο της Krall έχει ετικέττα κόκκινου χρώματος , κάτι που δεν φαίνεται να έχει ο δίσκος στο πλατώ .

Ασφαλώς και ήταν από cd , μοντάζ κάνανε οι άνθρωποι (δέν φάγανε 10000 ώρες γιά τράνσφερ από βινίλιο) 10 χρόνια απασχόλησης μέ ofline kai online montaz μου επιτρέπουν να είμαι κάθετος σε αυτό , EΙΝΑΙ cd ,, το microphone της κάμερας απλά αδυνατεί, να φέρει αρεστό αποτέλεσμα στο studio

Last edited: