νομιζω οτι επειδη σου ετυχε κατι προσωπικο εχεις χαση το μετρο και ζητας εκδικηση απο τους παντες.
δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα.
δεν ισχυοι το οποιον παρη ο χαρος γιατι ολοι εχουν αδελφια, γονεις, κλπ.
υπαρχουν νομοι και αν εφαρμοστουν ειναι αρκετο.
Μάλιστα,
έχω εγώ το δικαίωμα να ζητώ απο το κράτος να μου δώσει άδεια οιπλοκατοχής;
Μπορώ να συμμετέχω σε σκοπευτικούς συλλόγους και σε ομάδες πίεσης για αλλαγή του νόμου περί οπλοκατοχής προ ςτο ελαστικότερο
ή
αυτό με κάνει αυτομάτως "Ζωνιανό", υπό την ένοια που έχει πάρει απο την περασμένη εβδομάδα, δηλαδή μαφίοζο, χασισιοκαλιεργητή, νταβατζή της νύχτας, κακοποιό στοιχείο, έμπορο όπλων, ζωοκλέφτη κτλ ?
Δυστυχώς, έχετε παρασυρθεί απο τα παράθυρα και δεν μπορείτε να τα δείτε καθαρά. Άπαντες (στο νησί) κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου να εκτραχυνθεί η κατάσταση αλλά ουδείς καταλαβαίνει και απο εκεί που λέμε όλοι μαζί να καθαρίσουμε την χολέρα θα βρεθούμε "συν-κατηγορούμενοι" για ένα σωρό άλλα πράμματα που είναι άσχετα με το ζητούμενο.
Είμαι απολύτως βέβαιως ότι και αυτή την φορά δεν θα γίνει τίποτα, άσε που μετά από λίγο θα το ξεχάσετε και εσείς γιατί δεν θα ασχολούνται πια τα κανάλια.
ΥΓ Δε μου λέτε όλη αυτή την "σοδειά" ποιός την φουμάρει;
Μάλιστα,
έχω εγώ το δικαίωμα να ζητώ απο το κράτος να μου δώσει άδεια οιπλοκατοχής;
Μπορώ να συμμετέχω σε σκοπευτικούς συλλόγους και σε ομάδες πίεσης για αλλαγή του νόμου περί οπλοκατοχής προ ςτο ελαστικότερο
ή
αυτό με κάνει αυτομάτως "Ζωνιανό", υπό την ένοια που έχει πάρει απο την περασμένη εβδομάδα, δηλαδή μαφίοζο, χασισιοκαλιεργητή, νταβατζή της νύχτας, κακοποιό στοιχείο, έμπορο όπλων, ζωοκλέφτη κτλ ?
Δυστυχώς, έχετε παρασυρθεί απο τα παράθυρα και δεν μπορείτε να τα δείτε καθαρά. Άπαντες (στο νησί) κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου να εκτραχυνθεί η κατάσταση αλλά ουδείς καταλαβαίνει και απο εκεί που λέμε όλοι μαζί να καθαρίσουμε την χολέρα θα βρεθούμε "συν-κατηγορούμενοι" για ένα σωρό άλλα πράμματα που είναι άσχετα με το ζητούμενο.
Είμαι απολύτως βέβαιως ότι και αυτή την φορά δεν θα γίνει τίποτα, άσε που μετά από λίγο θα το ξεχάσετε και εσείς γιατί δεν θα ασχολούνται πια τα κανάλια.
ΥΓ Δε μου λέτε όλη αυτή την "σοδειά" ποιός την φουμάρει;
Φίλε, mpokeRas, ποιο είναι δηλαδή κατ' εσέ το ζητούμενο;
Εγώ βλέπω ότι μία περιοχή έχει θέσει εαυτήν εκτός κράτους, με σκοπό να εγκληματεί (καλλιέργεια ναρκωτικών, ληστείες) και με μέσο επιβολής ένα παράνομο και απαράδεκτο έθιμο (οπλοκατοχή και οπλοχρησία). Πρέπει λοιπόν το έθιμο αυτό να ξεριζωθεί και στη συνέχεια να παταχθούν τα εγκλήματα που συμβαίνουν εκεί.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι Κρητικοί εκλαμβάνουν τη γνώμη αυτή ως γενική επίθεση στην Κρήτη. Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτή τους τη στάση δίνουν λαβές σε όσους μιλάνε για υποκρισία και υπόθαλψη;
ναι, ναι και για ένα τανκς!
Υ.Γ. Ξεχάσαμε να πούμε ότι η γυναίκες απο τα Ζωνιανά είναι οι ωραιότερες της περιοχής ή έστω έχουν τα ωραιότερα μάτια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.