Δυστηχώς και εγώ αυτό έχω καταλάβει, ότι δηλ. όλα τα αρχεία μένουν στο PC και όχι στο NTR και λέω δυστηχώς γιατί στο σπίτι δεν έχω δίκτυο. Μήπως ο φίλος
xrthammp έχει να πει κάτι επί του θέματος?
Επειδη και εγω θεωρω
εξαιρετικη την ιδεα του
integration με το YAMJ, θα προσπαθησω να περιγραψω συντομα τον τρόπο που το YAMJ δουλευει:
1. στηνεις στο PC το executable προγραμμα του YAMJ (προαπαιτουμενο το MediaInfo επίσης). το πρόγραμμα ειναι γενικά java based.
2. αρχικα πρεπει απο το PC να βλεπεις τον δισκο (εστω N

του NTR και επισης το PC να εχει access στο internet
3. τρεχεις το YAMJ (απο το PC) λεγοντας του και το path που βρισκονται οι ταινιες στο drive N: (έστω N:\MOVIES).
4. Αρχιζει και τρεχει (στο PC) .. και αυτο που κάνει ειναι οτι σκανάρει το path των ταινιων που του εχει δοθει, και δημιουργει τελικα στο N:\MOVIES (δηλαδη στο δισκο του NTR! και οχι στο PC), ενα file: index.html και ενα subfolder ονόματι "Jukebox" μεσα στο οποιο βρισκονται σε απλη html μορφη και άλλα πολλά αρχεια (html, jpg, ...) που συνθέτουν τελικα ενα μικρο web based περιβαλλον, μεσα απο το οποιο βλεπεις κατηγοροποιημένα τις ταινιες και το info που μπόρεσε να κατεβασει απο το internet (από IMDB κλπ ..). Μετα τη δημιουργία του, για να χρησιμοποιησεις αυτο το περιβαλλον ΔΕΝ χρειαζεται πλεον internet access!
Μεχρι εδω καλά ..
ΟΜΩΣ το πιο σημαντικο ειναι οτι για να μπορέσεις να περιηγηθεις μεσω του περιβαλλοντος αυτου στις ταινιες μεσω του NTR, θα πρεπει να μπορεις να "εκτελεσεις" το index.html απο το ΙΔΙΟ το NTR, κάτι που αυτη τη στιγμη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, καθως μεχρι στιγμης δεν μπορεις να χτυπησεις δικο σου URL path μεσω π.χ. του IMS μενου. (Σημειωνω οτι αν χτυπησεις το N:\MOVIES\index.html απο το PC, το περιβαλλον θα δουλεψει μια χαρα!)
Θα πρεπει η Novatron να κανει τουλάχιστον 2 πραγματα:
A. να δωσει τη δυνατοτητα να μπορεις να καλεσεις δικο σου URL (τυπου file

μεσω του IMS μενου (δηλαδη με κανονικο σχεδον browser functionality)
B. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: να δωσει εναν τρόπο (html convention) να μπορεις να εκτελεις μεσω του A τροπου την εντολη PLAY για τις ταινιες (δεν μπαινω σε τεχνικες λεπτομερειες να μην κουρασω περισσοτερο)
Γ. Τελος, θα πρεπει "καποιος" να φτιαξει μια μικρη (NTR) version του YAMJ που να υποστηριζει το παραπανω convention.
Ολα τα παραπανω ειναι σχετικα ευκολα, αρκει καποιος να το παρει στα σοβαρα και να το προγραμματισει. Εχουν γινει π.χ. για το Popcorn Hour, αρα .. αναμένουμε ..
Με την τσεχικη version δεν εχω καταλαβει τελικα τι έχει γινει και ΑΝ πραγματικα εχουν γινει τα παραπανω στο NTR!
αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας ενημερωσει παρακαλω ..
(sorry για το μακροσκελες ..ελπιζω να μην κούρασα..)