NTR82 DVB-T tuner & media player

το παλεψα,το εκανα εγκατασταση 3 φορες αλλα τιποτα απο καναλια.πολυ ωραιο αλλα αφου δεν σκαναρει τοτε τι να το κανω

Θες να πεις ότι δεν σκανάρει με το νέο firmware ή ποτέ δεν έχεις πιάσει κανάλια από τότε που το αγόρασες?

Γενικά ο δέκτης πρέπει να έχει μικρή ευαισθησία οπότε μην περιμένεις το ίδιο αποτέλεσμα με έναν κανονικό δέκτη. Εμένα π.χ. στην ίδια πρίζα με το ntr βλέπω σπασίματα στην εικόνα, ενώ με ένα edision πότε. Βέβαια δεν έχω οπτική επαφή, οπότε κάποιος που έχει μπορεί απλά να μην το έχει πατατηρήσει.

με οποιο επισημο firm εχω βαλει σκαναρω κανονικα τα καναλια.με το καινουργιο το τσεχικο δεν σκαναρει με τιποτα.δεν εχω δοκιμασει την προηγουμενη βερσιον

με οποιο επισημο firm εχω βαλει σκαναρω κανονικα τα καναλια.με το καινουργιο το τσεχικο δεν σκαναρει με τιποτα.δεν εχω δοκιμασει την προηγουμενη βερσιον

Έχεις βάλει το ntr82 τσεχικό το ntr83 τσεχικο;
Πρέπει να βάλεις το ntr82 !!!

//dfinikis :guitarist:

συγνωμη γιατι δεν το καταλαβα.εχω το NTR83 γιατι να βαλω την βερσιον ntr82?δεν ειναι για αλλο μηχανημα?

Το ξέρω ότι είναι παράξενο αλλά φαίνεται να είναι αυτή η έκδοση συμβατή με εμας.
Και εγω είχα βάλει το Τσεχικό NTR83 και είχα ακριβώς το πρόβλημα που είχες.
Μετά έβαλα το Τσεχικό NTR82 και όλα καλά!!!!

ΥΓ. Έχω και εγώ το NTR83!!!

//dfinikis :award:

συγνωμη γιατι δεν το καταλαβα.εχω το NTR83 γιατι να βαλω την βερσιον ntr82?δεν ειναι για αλλο μηχανημα?

NTR82 vs NTR83. Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα στα δύο μηχανήματα. Το hardware είναι ακριβώς το ίδιο. Αλλάζει μόνο το πλαστικό.

NTR82 vs NTR83. Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα στα δύο μηχανήματα. Το hardware είναι ακριβώς το ίδιο. Αλλάζει μόνο το πλαστικό.
This is not right, NTR82 have 1 DVBT tuner and NTR83 have 2 DVBT tuners, on NTR83 you can record from one channel and view other channel in the same time...
If i install NTR82 fw. to NTR83, DVBT tuner dont work...
Its very interresting when it work as some people write :worshippy:

Νομίζω ότι βρήκα από που προέρχεται το πρόβλημα που έχω με το μαύρισμα της εξόδου του hdmi και την αναγκαστική αλλαγή του display για να ξαναδώ εικόνα.
Δεν το κάνει όταν απενεργοποιώ το 1080P 24Hz.

xrthammp δεν ξέρω αν το έχετε δει, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα.

Θα το δοκιμάσω και εγώ αλλά να μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος θα το περάσω στους Κορεάτες.

Να σημειώσω ότι στην περίπτωση που το 1080p 24Hz είναι on, αν πατήσεις pause μια συγκεκριμένη στιγμή, ξαναεμφανίζεται η εικόνα χωρίς να κάνεις όλη τη διαδικασία.

Έχω τις παρακάτω απορείες σχετικά με τη λειτουργία του ntr:

1. Με το suffle κάνει ουσιαστικά λειτουργία repeat. Random play των αρχείων ενός φακέλου πως γίνεται?
  2. Πως δημιουργούμε network shortcuts ? (επιλογή πηγής -> δίκτυο -> shortcuts)
  3. Πως προσθέτουμε πόλεις στο ims weather? Λείπει πχ η Θεσσαλονίκη.
  4. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε playlists από το youtube?
  5. Σχετικά με την ρύθμιση ώρας, είναι προτειμότερο το auto ή manual για τις αυτόματες εγγραφές?
  6. Πως μπορούμε να δούμε τον διαθέσιμο χώρο των δίσκων, εσωτερικών (με 2 partition) ή εξωτερικών?
Επίσης, στην lcd οθόνη δεν εμφανίζονται πληροφορίες όταν η πλοήγηση γίνεται στο IMS. Υποθέτω επειδή προστέθηκε αργότερα με fw δεν έχει ενημερωθεί η οθόνη.

Έχω τις παρακάτω απορείες σχετικά με τη λειτουργία του ntr:

1. Πως προσθέτουμε πόλεις στο ims weather? Λείπει πχ η Θεσσαλονίκη.
    You can set near biggest city in city list, we cant add meteo station to you city ;-)
  2. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε playlists από το youtube?
    If you have Youtube account, make you playlist and find it ID from URL
    EQ: www.youtube.com/user/derby00#grid/user/8A9A6E15062DA303
    8A9A6E15062DA303 is playlist ID.
    Now make text file youtube_playlists.rss with content formated like this:

Code:
    <rss>
    <rss>
    <playlist>
    <id>8476E952FC9643DB</id>
    <nazev>Mr.Bean</nazev>
    </playlist>
    <playlist>
    <id>8A9A6E15062DA303</id>
    <nazev>DMD Videos</nazev>
    </playlist>
    </rss>
    Save file youtube_playlists.rss to player folder /IMS/ on HDD or folder /playlist/ on HDD or USB flash...
    You can find your playlists in DMD Youtube
Επίσης, στην lcd οθόνη δεν εμφανίζονται πληροφορίες όταν η πλοήγηση γίνεται στο IMS. Υποθέτω επειδή προστέθηκε αργότερα με fw δεν έχει ενημερωθεί η οθόνη.
ITS fw. problem we cant change this :bigcry:
....

22.4. Online update fot DMD fw. !
- changes in "Online update" - now detect if you have last update installed or not

- please change line 34 after Reboot IAMM in file ims-language.txt - original text reserved is now New updates are not available!