NTR82 DVB-T tuner & media player

Ρε παίδες, χτες έβαλα το νέο firmware, αλλά youtube εξακολουθώ να μη βλέπω... Βγάζει σε ότι video δοκίμασα ότι δεν μπορεί να διαβάσει το format.

internet ράδιο και internet tv, παίζει κανονικά (τα περισσότερα). υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα με κάποια;

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει πολύ καλά σε ότι video του έβαλα το έπαιξε κανονικά από το youtube. Για πες ένα που δεν σου έπαιξε να το τεστάρω και εγώ

Ρε παίδες, χτες έβαλα το νέο firmware, αλλά youtube εξακολουθώ να μη βλέπω... Βγάζει σε ότι video δοκίμασα ότι δεν μπορεί να διαβάσει το format.

internet ράδιο και internet tv, παίζει κανονικά (τα περισσότερα). υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα με κάποια;

Για προσπαθησε να ξαναπερασεις το fw...

Τι εγινε ρε παιδια??? Πολλη ησυχια επεσε...

Εχουμε κανενα νεο για καινουργιο fw???

Για προσπαθησε να ξαναπερασεις το fw...
Έχω το ίδιο πρόβλημα ,ξαναπέρασα το firmware αλλά εξακολουθεί να μη δουλεύει .
Αλήθεια πως μπορώ να ανακατανείμω τα κανάλια της τηλεόρασης ? Παλιά γινόταν με το Dtvchanelmanager.exe αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω γιατί από όπου το κατεβάζω έχει ιό ?

Νομίζω γίνετε και μέσα από την συσκευή πανεύκολα να βάλεις σε άλλη θέση τα κανάλια που έχει βρει.

Έχω το ίδιο πρόβλημα ,ξαναπέρασα το firmware αλλά εξακολουθεί να μη δουλεύει .
Αλήθεια πως μπορώ να ανακατανείμω τα κανάλια της τηλεόρασης ? Παλιά γινόταν με το Dtvchanelmanager.exe αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω γιατί από όπου το κατεβάζω έχει ιό ?

Απο οσο ξερω (και εχει συζητηθει πολλες φορες εδω) δεν μπορεις να γινει ανακατανομη των καναλιων μεσα απο το μηχανημα...

Στο δικό μου πάντως δεν παίζει.

Έχω βαρεθεί ποια αυτήν την ιστορία με το You Tube, κάθε τόσο βγαίνει ένα καινούργιο fw που υποτίθεται οτι το διορθώνει, δουλεύει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια, Έλεος ποια !!!!

Στο δικό μου NTR 83 fw 88 δεν παίζει με τίποτα. εμφανίζει την λίστα με τα video αλλά δεν τα παίζει.

Ξαναπέρασα το fw 88 αλλά τίποτα.

Βρηκα σε site :http://www.digisklep.pl/download/novatron-ntr83d-pvr/

το παρακάτω fw:NTR83D PVR Firmware ver.0.88_B z dn.19.08.2011 88 B με ημερομηνία μεταγενέστερη από τα δικά μας και παίζει μια χαρά το You Tube αλλά δεν βρίσκει τα κανάλια.

Κάτι γίνεται με αυτά τα Iamm.

Από τι είδα σήμερα και στο δικό μου βγάζει invalid τα file πλέον για το youtube. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει να παιζει τις πρώτες μέρες με το update και μετά από λίγο καιρό να μην μπορεί να παίξει τπτ.

παιδια και εμενα δεν παιζει για αλλη μια φορα το youtube με το νεο firmware 88 ενω παλια επαιζε. Νομιζω οτι τελικα ειναι αρκετα ασταθες το μηχανημα οσον αφορα τις ενημερωσεις τους και εχουμε κουραστει λιγο με αυτα τα ζητητα. Ηθελα επισης να ρωτησω αν εχει διαπιστωσει και καποιος αλλος ενα προβλημα οπου ενεργοποιωντας το player το σημα της Τν υποβαθμιζεται και εχει χιονια (βλεποντας τα καναλια μεσω Τν και οχι μεσα απο DTv). ειναι σαν να παιρνει ολο το σημα της τηλεορασης κατι που στα αρχικα firmwares δεν παρουσιαζε αυτο το προβλημα.
Ευχαριστω

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν περνώ το καλώδιο για την τηλεόραση μέσα από το NTR83. Έχω βάλει ένα Ταφ πριν και δίνω και στα δυο.
Σχετικά με το You Tube απ ότι φαίνεται από το Πολωνικό site που έχω ποιο πάνω είχαν και αυτοί πρόβλημα, για αυτό και έβγαλαν δεύτερη έκδοση του FW 88, την 88 Β.

παιδια και εμενα δεν παιζει για αλλη μια φορα το youtube με το νεο firmware 88 ενω παλια επαιζε. Νομιζω οτι τελικα ειναι αρκετα ασταθες το μηχανημα οσον αφορα τις ενημερωσεις τους και εχουμε κουραστει λιγο με αυτα τα ζητητα. Ηθελα επισης να ρωτησω αν εχει διαπιστωσει και καποιος αλλος ενα προβλημα οπου ενεργοποιωντας το player το σημα της Τν υποβαθμιζεται και εχει χιονια (βλεποντας τα καναλια μεσω Τν και οχι μεσα απο DTv). ειναι σαν να παιρνει ολο το σημα της τηλεορασης κατι που στα αρχικα firmwares δεν παρουσιαζε αυτο το προβλημα.
Ευχαριστω

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τα χιονια. Εμενα μου το κανει απο την αρχη, ανεξαρτητως fw...
Μηπως θα επρεπε η εδω αντιπροσωπεια να στειλει μηνυμα στους Κορεατες???

Να ρωτήσω κάτι άσχετο που μάλλον θα έχει γραφτεί αλλά που να το βρεις σε τόσες σελίδες. Το nfs πως το ενεργοποιούμε γιατί προσπαθώ αλλά δεν ξέρω αν το κάνω σωστά. Έχω δώσει την ip του ntr στον δικτυακό μου δίσκο και στις ρυθμίσεις του ntr για το nfs δίνω την ip του δικτυακού δίσκου αλλά τίποτα δεν βλέπει. Σίγουρα κάνω κάτι λάθος αλλά δεν ξέρω τι. Έδωσα και το κοινόχρηστο όνομα του δίσκου αλλά μηδέν. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Σίγουρα είναι εντάξει απ' τον δίσκο γιατί το άλλο mediaplayer το himedia 600b το βλέπει μια χαρά και χωρίς να χρειαστεί να του κάνω και καμιά ρύθμιση.

Δεν έχω κάνει τπτ ιδιαίτερο απλά εκεί που λέει για την ip έχω βάλει την ip του nasserver και στο άλλο τον φάκελο που θέλω να διαβάσει και το βλέπει κανονικά.

Αν πάρεις κάποιος το ειδικό wifi dongle, μπορεί να στείλει αρχεία από το PC στον εξωτερικό δίσκο που είναι συνδεδεμένος με τη συσκευή, και γενικά να ελέγχει το δίσκο από το PC?

Αν όντως μπορεί να γίνει αυτό χρειάζονται κάποιες ειδικές ρυθμίσεις?