NTR82 DVB-T tuner & media player

Το αρχείο από την εγγραφή τηλεοπτικού το κατέβασες ;
Βοήθησε σε κάτι ;
Πες μου, αν θέλεις, να δω κάτι άλλο.

Εάν κάποιος φίλος από το forum έχει κάποιον άλλο tuner ώστε να μας πει τι φέρνει η Digea στο EPG (Ελληνικά ή Αγγλικά) ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε αν φταίει η εκπομπή ή το μηχανάκι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Γι' αυτό το αναφέρω.:a0210:

Δεν λειτουργούν άλλο τα username και password ?
Εκανα login με novatron#187 και NTR82! και δεν μπαίνω ...

Από που μπορείς να κατεβάσεις αναβαθμίσεις και manual ?
Στο επίσημο site δεν έχει download για αυτή τη συσκευή.

Last edited:
Δεν κατεβάζεις τίποτα. Βλέπεις την IP που πήρε το NTR, έστω 192.168.1.10 και από τον Windows Explorer στο PC δίνεις από τη γραμμή διευθύνσεων την IP ως εξής: \\192.168.1.10

Τελικά το κράτησα το μηχανάκι, μιας και καλύπτει τα περισσότερα που ήθελα.
Στην πορεία θα εξερευνώ τις δυνατότητές του.

Μία απορία :

Γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία μεγαλύτερα από 700-800 ΜB ;
Μέσω FTP (Filezilla) δεν έχω πρόβλημα με οποιοδήποτε μέγεθος.

Αργεί στην αρχή και έπειτα βγάζει μήνυμα "δεν μπορεί να βρεί τον προορισμό"

Μάλιστα σε κάποια στιγμή και ενώ είχα μεταφέρει αρχεία σε φάκελο , στην τελευταία ανεπιτυχή μεταφορά χαλασε και τον φάκελο και μου τον εμφανίζει σαν αρχείο που δεν μπορώ ούτε να το σβήσω.

Για την ακρίβεια : "Δεν ειναι δυνατή η αντιγραφή του ..... Το καθορισμένο ονομα δικτύου δεν είναι διαθέσιμο"

Last edited:
Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Πάντως με samba έχω μεταφέρει από το c200 στο NTR, mkv 15GB χωρίς πρόβλημα. Θα δω και από το PC.

Τελικά έκανα format τον δίσκο και όλα ΟΚ.

Και κάτι που είχα πεί σε προηγούμενο post, πως επιστρέφουμε στον προηγούμενο φάκελο, τελικά είναι πολύ απλό.
Πατάμε στο control το 'return'

Γεια σας παιδια .Ειμαι και εγω υποψηφιος αγοραστης (ΙΑΜΜ NTR82) μιας και η PHILIPS LCD που εχω υποστηριζει μονο MPEG2. Η σκεψη για τo γνωστo module οσο παει και απομακρυνεται λογο πιθανης ασυμβατοτητας , προβληματων λειτουργιας μετα απο αρκετη ωρα...... Μην εχοντας και media player νομιζω οτι το συγκεκριμενο ειναι μια ολοκληρωμενη λυση. Θελω ομως περισσοτερες πληροφοριες για την χρηση ως media player.Tι γινεται με τα "βαρια" mkv, τις ρυθμισεις στα frame rates (κολληματα στα 23.97 frames) οπου νομιζω δεν εχουμε αντιστοιχη ρυθμιση ;

Thanks

:grandpa:Εχω κάποιες παρατηρησούλες : 1) στον επίγειο ψηφιακό δέκτη στα κανάλια της ΕΡΤ μιας και δεν έχουμε ακόμα τα άλλα στο format 16:9 βγάζει μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά της οθόνης ενώ όταν βάζω τον δέκτη της tv παίζει κανονικά. 2) Σε κάποια hd αρχεία mkv από εξωτερικό σκληρό δίσκο παίζει τα δύο ή τρία πρώτα λεπτά και μετά μαυρίζει η οθόνη και σε πετάει στην αρχή στην επιλογή πηγής. 3) Κάποια άλλα αρχεία xvid στον εσωτερικό σκληρό παίζει σαν σε slow motion ή με κολλήματα. Σημειωτέων τα ίδια αρχεία στους συγκεκτιμέμους σκληρούς έχουν δοκιμαστεί σε άλλο media player και παίζει κανονικά. Ελπίζω να φτιαχτούν αυτά με μελλοντικό firmware γιατί είχα media player το έδωσα για να πάρω αυτό λόγω ψηφιακού δέκτη αλλά και αυτός ????????:furious3:

Εμένα τα δείχνει 16:9
Αν βάλω έξοδο TV PAL μου τα δείχνει όλα 16:9 (και της Digea)
Αν βάλω HDMI Auto μου δείχνει τα κρατικά + ΣΚΑΙ 16:9 και τα λοιπά της Digea 4:3

Για δες το.

Για τα αρχεία τα άλλα που λες, αν μπορείς ανέβασε κάποιο κομμάτι τους στο rapishare μήπως και καταλάβω κάτι.

Εμένα τα δείχνει 16:9
Αν βάλω έξοδο TV PAL μου τα δείχνει όλα 16:9 (και της Digea)
Αν βάλω HDMI Auto μου δείχνει τα κρατικά + ΣΚΑΙ 16:9 και τα λοιπά της Digea 4:3

Για δες το.

Για τα αρχεία τα άλλα που λες, αν μπορείς ανέβασε κάποιο κομμάτι τους στο rapishare μήπως και καταλάβω κάτι.
Mε hdmi τα κρατικά μου τα δείχνει όπως είπα και παραπάνω. Όσο αφορά τα αρχεία δεν ξέρω να τα ανεβάσω θα πρέπει να το δείς επιτ'οπου.

έχω δει να αναγράφεται το εξής κάπου για το προϊόν: - Recording and playback. Recording from any of its video and audio inputs (euroconnector, AV) via video camera, TV, DVB-T HD and so on. Playing H.264, WMV9, MKV (matroska), FLV, RB, MOV HD, MPEG2 HD (ts,tp), HD AVI, RMV, MPEG1/2 (mpg. vob. ifo, iso) , DivX (avi), Xvid (avi)...
Πως μπορείς να γράψεις εικόνα από την TV; Γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό λέει.
Ευχαριστώ

έχω δει να αναγράφεται το εξής κάπου για το προϊόν: - Recording and playback. Recording from any of its video and audio inputs (euroconnector, AV) via video camera, TV, DVB-T HD and so on. Playing H.264, WMV9, MKV (matroska), FLV, RB, MOV HD, MPEG2 HD (ts,tp), HD AVI, RMV, MPEG1/2 (mpg. vob. ifo, iso) , DivX (avi), Xvid (avi)...
Πως μπορείς να γράψεις εικόνα από την TV; Γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό λέει.
Ευχαριστώ

ΟΚ Το βρήκα!