NTR82 DVB-T tuner & media player

Γεια σας παιδια .Ειμαι και εγω υποψηφιος αγοραστης (ΙΑΜΜ NTR82) μιας και η PHILIPS LCD που εχω υποστηριζει μονο MPEG2. Η σκεψη για τo γνωστo module οσο παει και απομακρυνεται λογο πιθανης ασυμβατοτητας , προβληματων λειτουργιας μετα απο αρκετη ωρα...... Μην εχοντας και media player νομιζω οτι το συγκεκριμενο ειναι μια ολοκληρωμενη λυση. Θελω ομως περισσοτερες πληροφοριες για την χρηση ως media player.Tι γινεται με τα "βαρια" mkv, τις ρυθμισεις στα frame rates (κολληματα στα 23.97 frames) οπου νομιζω δεν εχουμε αντιστοιχη ρυθμιση ;

Thanks

Anybody to reply.........

έχω δει να αναγράφεται το εξής κάπου για το προϊόν: - Recording and playback. Recording from any of its video and audio inputs (euroconnector, AV) via video camera, TV, DVB-T HD and so on. Playing H.264, WMV9, MKV (matroska), FLV, RB, MOV HD, MPEG2 HD (ts,tp), HD AVI, RMV, MPEG1/2 (mpg. vob. ifo, iso) , DivX (avi), Xvid (avi)...
Πως μπορείς να γράψεις εικόνα από την TV; Γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό λέει.
Ευχαριστώ

Αν έχει η TV έξοδο (..... μάλλον σπάνιο) μπορείς να κάνεις εγγραφή.

@haralabosg

Έχω ανοίξει ένα νήμα με tests για mediaplayers. Πάρε μία γνώμη αν θές.
Αν έχεις κάποιο συγκεριμμένο υπ'οψιν σου, πές μου πως μπορώ να το δοκιμάσω.

Last edited:
Αν έχει η TV έξοδο (..... μάλλον σπάνιο) μπορείς να κάνεις εγγραφή.

@haralabosg

Έχω ανοίξει ένα νήμα με tests για mediaplayers. Πάρε μία γνώμη αν θές.
Αν έχεις κάποιο συγκεριμμένο υπ'οψιν σου, πές μου πως μπορώ να το δοκιμάσω.

έχει δύο scart εκ των οποίων η μία λέει Ext1 δίνω από εκεί σήμα στο Novatron και γράφει. Παρατήρησα όμως ότι όταν άλλαξα κανάλι στην Tv από το χειριστήριό της η εγγραφή κόλλησε.

Η panasonic που έχω εγώ έχει την εξής συμπεριφορά. Όταν γράφεις η βλέπεις πρόγραμμα τηλεόρασης μέσα από το NTR δεν αφήνει να κάνεις αλλαγή καναλιού. Όταν γυρίσεις στην τηλεόραση, ενώ γράφεις, μπορείς να αλλάξεις κανάλι και δεν κολλάει αλλά συνεχίζει να γράφει το νέο κανάλι.

Είναι η :

Net Explorer Information Technology ΕΠΕ

http://www.netexplorer.gr/NTR82/tabid/87/Default.aspx
Φίλε μου μήπως μπορείς να βοηθήσεις γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ με το pc? Μπορείς να μου πεις αναλυτικά τι κάνουμε? Γιατί έχω μπαιρδευτεί? Ποιά ip βλέπω στο ntr και ποια βάζω στην αναζήτηση στο explorer στο pc? Kαι από που το βλέπω το ip στον ntr?:BDBDG54:

την διεύθυνση του NTR την βλέπεις από το κεντρικού εγκατάσταση, υπομενού δίκτυο, ρυθμίσεις ενσύρματου. Εφόσον έχει πάρει διεύθυνση στο δεξί μέρος της οθόνης η πρώτη γραμμή θα λέει ΟΝ: 192.168.1.10 (το νούμερο τυχαίο - τα δύο τελευταία τμήματα μπορεί να είναι διαφορετικά).
Αυτό το νούμερο θα πρέπει να δώσεις στη γραμμή διευθύνσεων του windows explorer (file explorer) ως εξής: \\192.168.1.10 - αντικαθιστώντας με την δική σου διεύθυνση. Αν θες μπορείς να κάνεις αντιστοίχιση δίσκου δικτύου ώστε να μην χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά και να το βρίσκεις έτοιμο κάθε φορά που ανοίγεις "Ο υπολογιστής μου".

την διεύθυνση του NTR την βλέπεις από το κεντρικού εγκατάσταση, υπομενού δίκτυο, ρυθμίσεις ενσύρματου. Εφόσον έχει πάρει διεύθυνση στο δεξί μέρος της οθόνης η πρώτη γραμμή θα λέει ΟΝ: 192.168.1.10 (το νούμερο τυχαίο - τα δύο τελευταία τμήματα μπορεί να είναι διαφορετικά).
Αυτό το νούμερο θα πρέπει να δώσεις στη γραμμή διευθύνσεων του windows explorer (file explorer) ως εξής: \\192.168.1.10 - αντικαθιστώντας με την δική σου διεύθυνση. Αν θες μπορείς να κάνεις αντιστοίχιση δίσκου δικτύου ώστε να μην χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά και να το βρίσκεις έτοιμο κάθε φορά που ανοίγεις "Ο υπολογιστής μου".
To ntr το είδα από το pc. To pc πως θα δω από το ntr και με ποιόν τρόπο αφού πηγαίνω στις πηγές, στο δίκτυο και μετά μου βγάζει Rtd 1283 πατάω οκ και μου ζητάει user name και ωδικό πρόσβασης. Βάζω αυτά του ntr αλλά μου λέει λάθος. Τι κάνω?:BDBDG54:

Θα πρέπει όταν πηγαίνεις Επιλογή πηγής --> Δίκτυο να βλέπεις και την ομάδα εργασίας που ανήκει το pc.
Έχεις κάνει κάποιο φάκελο στο pc κοινόχρηστο ;

Το ίδιο και από Διαχείριση αρχείων --> Δίκτυο

Last edited:
όταν στο NTR πας στο δίκτυο σου δείχνει τα workgroup (ομάδες) που υπάρχουν στο δίκτυο σου. Μπορεις αν θες να αλλάξεις από το μενού του NTR - εγκατάσταση/δίκτυο/όνομα ομάδας - το όνομα της ομάδας για το NTR να είναι το ίδιο με αυτό στο PC. Το όνομα ομάδας στο PC το βλέπεις με δεξί κλικ "Ο υπολογιστής μου", Ιδιότητες, Όνομα Υπολογιστή και κάπου στη μέση λέει ομάδα εργασίας.

Σε κάθε περίπτωση στην ίδια ή διαφορετική ομάδα εργασίας όταν διαλέγεις δίκτυο από το NTR το πρώτο που σου δείχνει είναι οι διαθέσιμες ομάδες εργασίας. Όταν επιλέξεις ομάδα εργασίας σου δείχνει τους υπολογιστές που ανήκουν σε κάθε ομάδα. Εκεί θα πρέπει να διαλέξεις το όνομα του υπολογιστή και να καθορίσεις όνομα χρήστη και κωδικό.

Αν δεν σου εμφανίζει στο δίκτυο την ομάδα εργασίας που ανήκει ο υπολογιστής σου δώσε του λίγο χρόνο μια που την αναζήτηση στο δίκτυο δεν την κάνει συνέχεια αλλά σε συγκεκριμένα διαστήματα.

Η panasonic που έχω εγώ έχει την εξής συμπεριφορά. Όταν γράφεις η βλέπεις πρόγραμμα τηλεόρασης μέσα από το NTR δεν αφήνει να κάνεις αλλαγή καναλιού. Όταν γυρίσεις στην τηλεόραση, ενώ γράφεις, μπορείς να αλλάξεις κανάλι και δεν κολλάει αλλά συνεχίζει να γράφει το νέο κανάλι.

Η έξοδος τι ονομασία έχει; μήπως και δουλέψει και σε μένα;
Ευχαριστώ

Η έξοδος τι ονομασία έχει; μήπως και δουλέψει και σε μένα;
Ευχαριστώ

Έκανα κάτι άλλο. Πάτησα Home αφού ξεκίνησα την εγγραφή και αυτή συνέχισε κανονικά, αλλά όταν άλλαξα κανάλι έγραφε στο νέο κανάλι.

Μολίς το αγορασα και εγώ. Προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα αλλά στις ρυθμίσεις μου βγαζεί "can't find wirelles device" εχω δοκιμάσει με μια NETGEAR N300 και μία BELKIN G αλλά τίποτα. Help..