Πάντως πιστεύω ότι αν με αφήσει να μπω στο δίκτυο θα τον δω τον δικτυακό δίσκο γιατί όσο και αν έψαξα advance sharing δεν βρήκα και εκτός αυτού με το firmware 55 τον έβλεπα κανονικά άρα δεν μπορεί τώρα να μην είναι ορατός. Αλλά μου βγάζει λάθος κωδικό και όνομα χρήστη όταν πάω να μπω. Τι γίνεται λάθος?
Παιδιά γειά σας και από μένα.
Τελικά επειδή έχω ψιλομπερδευτεί, προγραμματισμένες εγγραφές κάνει η υπάρχει πρόβλημα;
Εννοώ μέσω χρονοδιακόπτη κι όχι μέσω EPG.
Φίλε Xrthammp...τα φώτα σου!
Αν ναι, μάλλον θα το αγοράσω.
Ευχαριστώ!
Χρήστος
Να κανω μια ερωτηση. Θελω να παρω ενα home theater. Το NTR82 το συνδέω πανω στο HOME theater ή στην TV για να εχω τον ηχο απο τα ηχεια
ευχαριστω φιλε το εχω κανει και παιζει τελεια. Τωρα να ρθει και η ψηφιακη στην πατρα να δουμε πως θα ειναιΑν θέλεις συνδέεις την οπτική έξοδο ήχου από το NTR στην αντίστοιχη οπτική είσοδο ήχου που λογικά θα έχει το HOME THEATER που θα πάρεις.
Έτσι ο ήχος από τα ψηφιακά κανάλια, μουσική, ταινίες του ΝΤR θα το ακούς από το HOME THEATER.
//dfinikis :ADFAD2:
To wiffi donge είναι το AL-9604R USB Wireless Adapter
Μπορείς να το βρεις εδώ:
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=18445
και εδώ:
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=172&pd=18050
Φίλε xrthammp κάποια βοήθεια στα παραπάνω? Μου ζητάει κωδικό στο δίκτυο του βάζω αυτά που έχω δώσει στις ρυθμίσεις δικτύου και δεν μου τα δέχεται. Και επίσης δεν μου βγάζει τουλάχιστον με την 59 έκδοση ήχο απ'το hdmi στο home cinema. Με την 61 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Tελικά το πήρα απο το play247. το εβαλα επάνω και συνδέθηκε αμέσως με το wifi. το μονο ομως που καταφερα είναι το internet radio. Δεν μπορώ να δω τον υπολογιστή αλλά και απο τον υπολογιστή δεν μπορώ να δω το ntr82. Τι κάνω λάθος?? ή τι δεν κάνω??
Κοίτα αν και τα 2 μηχανήματα είναι στο ίδιο workgroup και στο ίδιο subnet. Τον εσωτερικό δίσκο τον έκανες format με το NTR. Στο PC τι λειτουργικό έχεις? Στο sharing του δίσκου τι δικαιώματα έχεις δώσει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.