Κοίτα αν και τα 2 μηχανήματα είναι στο ίδιο workgroup και στο ίδιο subnet. Τον εσωτερικό δίσκο τον έκανες format με το NTR. Στο PC τι λειτουργικό έχεις? Στο sharing του δίσκου τι δικαιώματα έχεις δώσει?
Φίλε misterio είναι καλό μηχάνημα. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια. Τώρα σε κάτι εξεσυζητημένα μπορεί να μπερδεύται λίγο. Γιατί το να βλέπει τον δικτυακό δίσκο δεν νομίζω ότι για κάποιους είναι και πανάκεια. Στον ήχο προφανώς μπορεί να φταίει και το δικό μου home cinema και να μπερδεύει τις εξόδους. Επειδή το έψαξα πριν το πάρω μπορω να σου πω ότι κάνει τα περισσότερα και έχει και καλή υποστήριξη. Θα σου πρότεινα να το πάρεις. Αλλά η επιλογή είναι δική σου. Ψάξτο και παρε αυτο που καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις σου. Τώρα φίλε swisstec και μένα κάνει streaming δεν είπα ότι δεν κάνει. Εγω έχω άλλο πρόβλημα και καταλαβαίνει ο φίλος ο Σπύρος τι θέλω να βλέπω. Μιλάμε για δικτυακό δίσκο και όχι για υπολογιστή. Περιμένω το επόμενο firmware μήπως και μου λύσει το πρόβλημα ή θα γυρίσω στο 55 δεν ξέρω.
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έποιασα τα ψηφιακά κανάλια της Digea χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο epg μου δείχνει αγγλικά. Εχω Ελληνική γλώσσα και ελληνικό region. Τι πρέπει να κάνω για να δω Ελληνικό epg?
Επιβεβαιώνω το πρόβλημα - έχω το firmware 61. Καλό είναι να αναφερθεί στους Κορεάτες αν είναι δυνατόν. :idea:
//dfinikis
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.