NTR82 DVB-T tuner & media player

Καλή η προσπάθεια με το firmware 76.
Δυο θεματακια έχω να παρατηρήσω
Το πρώτο είναι ότι μετά από διακοπή ρεύματος το μηχάνημα ανάβει μόνο του και το δεύτερο αφορά το YouTube που ενώ τώρα παίζει μια χαρά, δεν λειτουργεί το pause.
Και ένα τρίτο γνωστό σε όλους αλλά το αναφέρω ξανά, το θέμα της ταξινόμησης των καναλιών.

@svizi
Ειχα κανει share καποια folder για να τσεκαρω αλλα δυστυχως δεν μου τα εβλεπε... καμια ιδεα πως μπορω να τα δω?????

Συνήθως είναι θέμα antivirus/firewall δοκίμασε με απενεργοποιήμένο και αν δεις τους φακέλους ψάξε στις ρυθμίσεις του antivirus.

Καλή η προσπάθεια με το firmware 76.
Δυο θεματακια έχω να παρατηρήσω
Το πρώτο είναι ότι μετά από διακοπή ρεύματος το μηχάνημα ανάβει μόνο του και το δεύτερο αφορά το YouTube που ενώ τώρα παίζει μια χαρά, δεν λειτουργεί το pause.
Και ένα τρίτο γνωστό σε όλους αλλά το αναφέρω ξανά, το θέμα της ταξινόμησης των καναλιών.

Το θέμα με την διακοπή ρεύματος υπήρχε εξαρχής.

Συνήθως είναι θέμα antivirus/firewall δοκίμασε με απενεργοποιήμένο και αν δεις τους φακέλους ψάξε στις ρυθμίσεις του antivirus.

Θα το δω και θα ενημερωσω. Ευχαριστω...

Να σου πω την αλήθεια δουλεύω κυρίως με NFS και αυτή τη στιγμή δεν έχω το μηχάνημα μπροστά μου.

Το έχω σετάρει και εγώ για NFS αλλά σε 3 διαφορετικούς NFS Servers που το δοκίμασα (PCH C200, ETrayz, PC+Hanewin) παίζει πιο αργά από τη σύνδεση με Samba.!!!!!!! Τις δοκιμές τις έκανα με τα firmware .64, .73, .75, .76, με gigabit Ethernet και 3 διαφορετικά switches (3Com, Netgear).
Τις δοκιμές τις έκανα σε βαριά αρχεία (blu ray ISO, m2ts, mkv), σε ελαφριά αρχεία δεν έχεις λόγο να πας σε NFS μια χαρά τα παίζει και με Samba. Σε κατάσταση Samba λοιπόν και με βαριά αρχεία έχω συχνές μικρές διακοπές στην εικόνα και σχεδόν καθόλου ήχο (αναμενόμενο). Σε NFS ... κόλαση ... μετράω frames!!!!

Εσένα σου παίζει καλά με NFS?

Σε δοκιμές με το A200 και NTR82 και NTR-S20, η απόδοση ήταν πολύ καλύτερη από το samba. Σπασίματα μηδέν. O router είναι ο Thomson που δίνει η forthnet.

Εγώ γιατί δεν βλέπω καθόλου youtube με το fw76?
Καλημέρα ,
Δες αν θέλεις την σύνδεσή σου στο δίκτυο.
Και μια παρατήρηση,με την ver76 το μηχάνημα ανοίγει και κλείνει πολύ πιο γρήγορα από ότι πριν.

Με το firmware 76 μου έκανε 2 φορές corrupt το αρχείο dtv_channel.txt και δεν έβλεπα τίποτα από το tuner του. Έπρεπε να κάνω scan τα κανάλια απο την αρχή. Και τις 2 φορές έγινε μετά απο άναμα του μηχανήματος.

Μήπως ξέρετε σε ποιό email address μπορώ να ζητήσω υποστήριξη?
Πάντως στο "contact us" στο site http://novatron.co.kr/eng δεν μου απάντησαν που τους έστειλα email από της 03/01/2011.

Με το firmware 76 μου έκανε 2 φορές corrupt το αρχείο dtv_channel.txt και δεν έβλεπα τίποτα από το tuner του. Έπρεπε να κάνω scan τα κανάλια απο την αρχή. Και τις 2 φορές έγινε μετά απο άναμα του μηχανήματος.

Πάντως στο "contact us" στο site http://novatron.co.kr/eng δεν μου απάντησαν που τους έστειλα email από της 03/01/2011.

Γιατι δεν προσπαθης να το λυσεις πρωτα με την εταιρεια εδω στην Αθηνα?? Μηπως ο xrthammp μπορει να βοηθησει??? Εγω παντως θα ειχα την επαφη με Κορεα ως την τελευταια εναλλακτικη.

Όταν λες ότι σου έκανε corrupt το συγκεκριμένο αρχείο πως το ξέρεις; Βγάζει κάποιο μήνυμα; Μήπως έχει προηγηθεί επεξεργασία με το channel manager του συγκεκριμένου αρχείου;

Τέλος έχει κανείς άλλος από το forum παρόμοιο πρόβλημα;

Όταν λες ότι σου έκανε corrupt το συγκεκριμένο αρχείο πως το ξέρεις; Βγάζει κάποιο μήνυμα; Μήπως έχει προηγηθεί επεξεργασία με το channel manager του συγκεκριμένου αρχείου;

Τέλος έχει κανείς άλλος από το forum παρόμοιο πρόβλημα;

Καλησπέρα,
1. δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα ... απλά δεν έδειχνε κανένα κανάλι (μαύρη οθόνη με τις περιγραφές των καναλιών μόνο, star, mega κλπ).
Το έσβησα το άναψα ... καμμία αλλαγή (όλες οι άλλες λειτουργίες λειτουργούσαν κανονικά.
2. Ναι είχα κάνει επεξεργασία του αρχείου την πρώτη φορά με το DTV Channel manager αλλά όχι την δεύτερη γιατί μου μπήκαν και εμένα ιδέες.
3. Όταν έκανα scan τα κανάλια επανήλθαν και τις 2 φορές.
3. Τώρα είμαι στην τρίτη "προσπάθεια" πάλι με επεξεργασμένο αρχείο και θα έπρεπε να το είχε κάνει (ώς προς το διάστημα που έχει περάσει σε σχέση με τις 2 πρώτες φορές) αλλά μέχρι τώρα είναι οκ.
4. Υπάρχει κάτι που παρατήρησα σχετικά με το πρόβλημα και τώρα το έχω απομονώσει σαν συμβάν για να δώ τι φταίει (θέλω να σιγουρευτώ και αν καταφέρω να το επαναλάβω θα σας ενημερώσω σχετικά).

Απορια για sreaming απο pc μεσω ασυρματου δικτυου δεν παιζει υποτίτλους..
Κανω κατι λαθος ή δεν υποστηρίζει το μηχανημα τιν δυνατότητα.. Ειμαι με firm73
ευχαριστω εκ το προτέρων

Απορια για sreaming απο pc μεσω ασυρματου δικτυου δεν παιζει υποτίτλους..
Κανω κατι λαθος ή δεν υποστηρίζει το μηχανημα την δυνατότητα.. Ειμαι με firm73
ευχαριστω εκ το προτέρων

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν πας να κάνεις εγγραφή από κανάλια mpeg2 (ΕΤ-ΝΕΤ-ΣΙΝΕ)κτλ μου βγάζει μήνυμα HDD unusable. Κάνει εγγραφή σε αυτά τα κανάλια μόνο με το Time shift.

Καλησπέρα,
1. δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα ... απλά δεν έδειχνε κανένα κανάλι (μαύρη οθόνη με τις περιγραφές των καναλιών μόνο, star, mega κλπ).
Το έσβησα το άναψα ... καμμία αλλαγή (όλες οι άλλες λειτουργίες λειτουργούσαν κανονικά.
2. Ναι είχα κάνει επεξεργασία του αρχείου την πρώτη φορά με το DTV Channel manager αλλά όχι την δεύτερη γιατί μου μπήκαν και εμένα ιδέες.
3. Όταν έκανα scan τα κανάλια επανήλθαν και τις 2 φορές.
3. Τώρα είμαι στην τρίτη "προσπάθεια" πάλι με επεξεργασμένο αρχείο και θα έπρεπε να το είχε κάνει (ώς προς το διάστημα που έχει περάσει σε σχέση με τις 2 πρώτες φορές) αλλά μέχρι τώρα είναι οκ.
4. Υπάρχει κάτι που παρατήρησα σχετικά με το πρόβλημα και τώρα το έχω απομονώσει σαν συμβάν για να δώ τι φταίει (θέλω να σιγουρευτώ και αν καταφέρω να το επαναλάβω θα σας ενημερώσω σχετικά).

Λοιπόν έγινε και τρίτη φορά (corrupt το αρχείο και επαναφορά με scan). Βρήκα το μηχάνημα ανοικτό ενώ σίγουρα το είχα αφήσει σβηστό (standby), πράγμα που είχε γίνει και την δεύτερη φορά (άναψε μόνο του), την πρώτη φορά δεν θυμάμαι αν το είχα κλείσει. Επειδή διακοπή ρεύματος δεν έγινε κάνω κάποιες σκέψεις αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος τι το επηρεάζει.