ντροπη μας

Re: Απάντηση: ντροπη μας

Ωστόσο,δεν πάει καιρός που το ιντερνέτ ήταν γεμάτο καταχωρήσεις,του στύλ γιατί η Ελλάδα κι οι Ελληνες είναι πρώτοι...

Αργήσαμε αλλά τουλάχιστον,άς έχουμε έστω και (πολύ) καθυστερημένα συναίσθηση του πολιτιστικού μας επιπέδου.Είναι μιά αρχή...

προσωπικώς θεωρώ αμφότερες της ακραίες τοποθετήσεις, τόσο τα εύκολα και άνευ αντικρύσματος "μπράβο μας", όσο και τα μονότονα "ντροπή μας" (που συχνά εννοούν "ντροπή σας" ή "ντροπή τους"), του αυτού επιπέδου σοβαρότητας.

ετσι ακριβως,,,,,εγω πιστευω οτι θα πρεπει να αρχισουμε το ξεκαθαρισμα
απο μεσα μας και μετα να ριξουμε ευθυνες στους αλλους...
το να ριξουμε την πετρα στον διπλα μας ειναι το ευκολο....αν την ριξουμε στο κεφαλι μας ποναει...
δεν μπορει ολο και κατι ασχημο εχουμε κανει και εμεις οι ιδιοι...
ας κατακρινει ο καθενας τα λαθη του και αφου τελειωσει ας αφορισει των αλλων...

φιλικα παντα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου

Απάντηση: Re: ντροπη μας

Ε τώρα... η γνωστή δημοσιογραφία του εύκολου "κατηγορώ" των τηλεοπτικών και όχι μόνο δελτίων. Τραγικότεροι και από τους κλασικούς δραματουργούς μας. Και ουσιαστική συμβολή στη βελτίωση του τόπου μηδέν.

Θα ήθελα μόνο να ήξερα, στην Ελβετία, που τα κατάφεραν πριν λίγα χρόνια και έφεραν να συγκρουστούν στον αέρα δύο αεροπλάνα, με δεκάδες θύματα, έβγαιναν τέτοιοι πηχιαίοι τίτλοι ("ντροπή" "αίσχος" κλπ) όπως εδώ? Ή στη Γερμανία που κατάφεραν τρισχειρότερα και μάλιστα στο έδαφος (τρένα)?. Εδώ τουλάχιστον μένουμε στις απλές καθυστερήσεις.

Καλό πράγμα η επισήμανση των κακώς κειμένων, θεωρώ ωστόσο υποβάθμιση το να γινόμαστε αναμεταδότες τέτοιου είδους δημοσιογραφίας. Και γιατί θα πρέπει να ντραπώ εγώ (φαντάζομαι το "μας" ως γενικότατο πιάνει όλους άρα και εμένα) για το ότι ελεγκτές και συνδικαλιστές τα έκαναν κουλουβάχατα.

Συμπαθεστατε ΣΕΝΤ
να σου θυμησω οτι η Γερμανια και η Ελβετια ΔΕΝ περιμενουν να ζησουν απο τον Τουρισμο ενω εμεις ΝΑΙ !

και να υπενυθμησω οτι αυτος ο τοπος η Ελλας εχει πολλα χαλια διοτι βγαινουν παρα πολλοι οπως εσυ ( και οπως εγω μερικες φορες) και δικαιολογουν τα Αδικαιολογητα κοιταζοντας πως τα καταφερε η ΔΕΝ τα καταφερε η ταδε .. προηγμενη χωρα !!!!

μονο που στις εκεινες χωρες το παθημα γινεται μαθημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο μη το ξεχνας !-bye-