Νvidia control panel

bros400pgm

AVClub Enthusiast
Ρε παιδια, που πηγε το option του κεντρου ελεγχου της nvidia που σου παρειχε την δυνατοτητα να κανεις shortcuts για να αλλαζει την απεικονιση στην επομενη συσκευη προβολης, στα Vista?

Στα XP υπηρχε και μου ειχε λυσει τα χερια.

αντε ντε...
ο κύριος λόγος που δε βάζω ακόμα nvidia...
αναμένεται να ενσωματωθεί σε μελλοντικούς drivers... φέξε μου και γλύστρησα...

Καλα, τι τους εμποδισε να το βαλουν και στους drivers για Vista?

Ρε, γαμωτο, και ηταν τοσο καλο, και αλλαζες τηλεοραση με προβολεα στο αψε σβησε.

Δεν υπαρχει.

Μονο αμα βαλεις εκεινο με τις μπαρες που το ρυθμιζεις on the go, ποσο χωρο θα πιασει στην οθονη σου (σου φερνει ακριβως την αναλυση), αλλα και παλι δεν το βλεπω να δουλευει.

Re: Απάντηση: Νvidia control panel

Δεν υπαρχει.

Μονο αμα βαλεις εκεινο με τις μπαρες που το ρυθμιζεις on the go, ποσο χωρο θα πιασει στην οθονη σου (σου φερνει ακριβως την αναλυση), αλλα και παλι δεν το βλεπω να δουλευει.

δηλαδη δεν υπαρχει στους καινουργιους drivers και θα πρεπει να βαλω παλαιοτερους?(σε xp)

εχω δηλωσει dualview-πρωτευον οθονη το μονιτορ - σειρα μονιτορ και μετα πλασμα.
ουσιαστικα ομως η πλασμα ειναι επεκταση του μονιτορ.
εαν πατησω δηλαδη printscreen παιρνω το παρακατω αποτελεσμα:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    26.2 KB · Views: 16
Νομιζω τους xp δεν τους δεχεται στα vista. Αλλα δεν εχω δοκιμασει. Λες να γινεται?:rifle::rifle:

Κανονικα σε dual view, θα επρεπε να επερνες στην μια οθονη το desktop του η/υ, και στην αλλη μονο το background picture.

Μαλλον, δεν υποστηριζει την αναλυση που εχεις δωσει στην plasma. Δοκιμασε καποια αλλη αναλυση.

Αν δηλωσεις clone, παιρνεις το ιδιο desktop και στις δυο, αλλα με διαφορετικες αναλυσεις στην καθε μια (αναλογα τι θες). Αλλα ουτε και αυτο βλεπω να δουλευει στην 6800ultra που εχω.

Γενικως δεν βλεπω να μπορεις να λειτουργησεις τα xp ως htpc, εαν εχεις nvidia καρτα.

Αν θες βαλε μια πιο καλη φωτο γιατι δεν φαινεται τιποτα (ειναι πολυ μικρη)

το καλυτερο που καταφερα, ειναι να χρησιμοποιω μονο την μια οθονη(πλασμα) για να μου δωσει την επιλογη της προσαρμογης(overscan).
μεχρι εδω καλα...
εαν απο την πλασμα ,γυρισω στο μονιτορ ,επισης κανενα προβλημα.
στην περιπτωση που επιλεξω παλι πλασμα ,εχει χαθει η επιλογη προσαρμογης γιατι εχει ΞΕ-τσεκαριστει η επιλογη "χειρισμος ως HDTV" οποτε εχει κλεισει και η αντιστοιχη περιοχη.
δεν ξερω ρε παιδια-πολυ μπερδεμα μου φαινεται το nvidiacontrol.....
φτιαχνεις το ενα,χαλαει το αλλο.
στο ati contlrol εχω την εντυπωση οτι τα πραγματα ηταν ευκολοτερα με ξεκαθαρες ρυθμισεις και διαχωρισμο των 2 οθονων.
για βοηθατε λιγο γιατι βλεπω να επιστρεφω στην κοκκινη πλακετα....

Υ.Γ. που μπορω να κατεβασω τους 158.22 ?(μηπως και διορθωσουμε κατι...)

Απάντηση: Re: Νvidia control panel

Υ.Γ. που μπορω να κατεβασω τους 158.22 ?(μηπως και διορθωσουμε κατι...)

Δεν ξερω αν υπαρχουν για vista, αλλα και να υπαρχουν, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα εχουν το ιδιο control panel.

Δεν βλεπω να γινεται τιποτα, παρα να περιμενουμε να βγαλει επιτελους control panel ιδιο με τον xp, αλλιως παιρνουμε κατι τετοιο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510552

Re: Απάντηση: Re: Νvidia control panel

Δεν ξερω αν υπαρχουν για vista, αλλα και να υπαρχουν, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα εχουν το ιδιο control panel.

Δεν βλεπω να γινεται τιποτα, παρα να περιμενουμε να βγαλει επιτελους control panel ιδιο με τον xp, αλλιως παιρνουμε κατι τετοιο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510552

bros-μαλλον εγω σε μπερδεψα...
οτι αναφερω ειναι σε περιβαλλον xp και το παλευω απο εχθες το μεσημερι.
τωρα με βοηθησε το save του προφιλ αλλα και παλι με μονη οθονη.

υ.γ. την 1950 την ζαχαρωνα και εγω ,αλλα σκεφτηκα το directx10 και το h/a...διαφορετικα η τιμη της ειναι χωμα....

A, για xp μιλας?

Θελεις να χρησιμοποιεις dual view ή clone? ή να ενναλασεις οθονες?

Κανονικα θα επρεπε να σου αποθηκευει τις ρυθμισεις καθε οθονης ξεχωριστα.
Ανοιξε ενα νεο thread,μηπως σε βοηθησουν και αλλοι.

A, για xp μιλας?

Θελεις να χρησιμοποιεις dual view ή clone? ή να ενναλασεις οθονες?

Κανονικα θα επρεπε να σου αποθηκευει τις ρυθμισεις καθε οθονης ξεχωριστα.
Ανοιξε ενα νεο thread,μηπως σε βοηθησουν και αλλοι.

ok,ευχαριστω...

δηλωνω 1024χ768-που ειναι και η φυσκη αναλυση της tv-κανω "εφαρμογη" και φαινεται οτι την δεχεται αλλα με ενδειξη του "information" της tv 1080i...!!
εαν του κανω scaling και στην συνεχεια "εφαρμογη" γυριζει σε 1920χ1080....!!
το ιδιο μου κανει και στο 1280χ720(στα 50hz).στα 60hz παιζει κανονικα.