Nvidia και προηγμένος χρονισμός.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,393
Οσοι έχετε κάρτες γραφικών nvidia δοκιμάστε απο την καρτέλα διαχείρισης της ανάλυσης να δημιουργίσετε προηγμένο χρονισμό με την τρέχουσα αναλυσή σας επιλέγοντας σαν πρότυπο χρονισμού μειωμένο κενο video-cvt.

H αλλαγή της ποιότητας της εικόνας σε εμένα είναι θεαματική.

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας σε αναπαραγώγη video και γένικα στίς αλλαγές που παρατηρείτε.

Θα σου ήταν εύκολο να εξηγήσεις πως γίνεται αυτό με κάποιο σκρινσοτ γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτε στα πρόπερτις της κάρτας;;;

Απο την καρτέλα ''αναλύσεις και ρυθμοι ανανέωσης οθόνης'' στο κάτω μέρος πατάς το ''προηγμένος χρονισμός'',σου βγάζει όρους χρήσης που πρέπει να διαβάσεις και σου ανοίγει την καρτέλα.

Δυστυχώς το laptop που γράφω στην δουλειά δεν υποστηρίζει προηγμένους χρονισμούς για να ανεβάσω screen shots.

Ανοίγουμε τον πίνακα ελέγχου nvidia.
Πάμε στην διαχείριση προσαρμοσμένων αναλύσεων και πατάμε δημιουργία.
Στο πλαίσιο που ανοίγει πατάμε για προχωρημένους και ακολούθως στο πρότυπο χρονισμού επιλέγουμε μειωμένο κενό cvt.

Πατάμε έλεγχος και ΟΚ.

Αποδεχόμαστε τους όρους χρήσης και αμέσως βλέπουμε την ερώτηση των windows για αποθήκευση των ρυθμίσεων.

Πατάμε ΟΚ και αυτό ήταν.

Πολύ καλή δουλειά κάνουν και τα παρακάτω φίλτρα:

Snap11.jpg

Χωρίς να το παρακάνουμε φυσικά.

Περιμένω απάντηση για το ανάστροφο τελεσινέ.
Νομίζω οτι έχω λίγο καλλίτερη εικόνα όταν το τσεκάρω.

Η επιλογή για ανάστροφο τελεσινέ δεν εμφανίζετε στους 162.18 μόνο στούς 158.27 από το λίνκ παραπάνω.

ΓΙα αυτο δεν το έβλεπα στην εεκδοση που χρησιμοποιώ δεν εχω custom χρονισμους αν και απο οτι θυμαμαι με κάποιο σκάλισμα ενεργοποιήτε αυτη η επιλογη γιατι δεν θέλω να αλλάξω έκδοση... θα το ψάξω