Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

What's New?

Android 6.0 Marshmallow Upgrade

There's more to love about NVIDIA SHIELDβ Android TV with Android 6.0 'Marshmallow'.

Enjoy a new background for your home screen, plus a redesigned Google Play Store.

Customize the recommendations row or re-order your app and game tiles. Go to Settings > Preferences > Home screen.

Turn your SD card or external USB storage into encrypted internal storage for your apps and games.

Set up a new SHIELD without any typing. Just say "OK Google, set up my device" from your phone and your Google account and Wi-Fi password will be automatically transferred to your TV.

New SHIELD Features

Access the power menu on the home screen by holding the Back button.

Seamlessly switch between surround sound and headset audio in Netflix app.

Added wireless support for SHIELD controller when charging via USB, including headset audio and voice search.

Improved color support for YUV 4:2:0 video playback.

Option to set 1080p 60Hz resolution on Ultra HD TVs.

Option to set RGB Full Range. Go to Settings > HDMI > Dynamic Range.

Improved support for Denon receivers.

CEC volume control for more audio receivers.

Supports the new Vulkanβ„’ API for high-efficiency access to SHIELD’s graphics hardware.
Optimizations for New Apps and Games

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

εχουμε κατι πολυ ντρανταχτο στο ματι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλο η κακο

Για μένα το καλύτερο ειναι οτι μπορείς να βάλεις μια SD ή ένα εξωτερικο USB και να τον δει σαν εσωτερικο δίσκο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

μπορείς να μου πείς πώς γινεται το sideload?Δεν το γνωρίζω.Ευχαριστω.

α) κάνεις install το Sideload Launcher - Android TV από το play κανονικά
β) κάνεις install το app που θες στο κινητό σου, του κάνεις ένα backup (π.χ. με τον es explorer στο κινητό σου), μετά παίρνεις το app από το κινητό και το βάζεις στο shield όπου το κάνεις install μέσω ενός explorer (π.χ. es explorer στο shield).
Επειδή λογικά δε θα στο βάλει στα apps στο home screen, το ανοίγεις μέσω του Sideload Launcher

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

α) κάνεις install το Sideload Launcher - Android TV από το play κανονικά
β) κάνεις install το app που θες στο κινητό σου, του κάνεις ένα backup (π.χ. με τον es explorer στο κινητό σου), μετά παίρνεις το app από το κινητό και το βάζεις στο shield όπου το κάνεις install μέσω ενός explorer (π.χ. es explorer στο shield).
Επειδή λογικά δε θα στο βάλει στα apps στο home screen, το ανοίγεις μέσω του Sideload Launcher

Με Air Droid έχεις δοκιμάσει κανεις sideloading?

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Ωραίο μηχάνημα τελικά το NVidia Shield Android TV. Από χτες του έκανα εξαντλητικές δοκιμές. ... Εγκρίνεται . Ιδιαίτερα από χτες - προχτες φαντάζομαι που βγήκε και η αναβάθμιση. (Δεν ξέρω τι προβλήματα είχε πριν) 23.976 υποστηρίζει. DTS-MA υποστηρίζει . Kodi Jarvis έχει επάνω και ο ήχος περνάει κανονικά. Στιβαρή κατασκευή πάντως.

ok περάστικε αλλά με άλλο τρόπο.Εγραψα το apk του openVPN σε φλασάκι και μέσα απο το kodi στην καρτέλα programms καταφερα και το έκανα install.Δεν ξερω αν ειναι ο σωστός τρόπος και αυτός...παντως εκανε connect κανονικα στο NordVPV που εχω

Απάντηση: Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

ok περάστικε αλλά με άλλο τρόπο.Εγραψα το apk του openVPN σε φλασάκι και μέσα απο το kodi στην καρτέλα programms καταφερα και το έκανα install.Δεν ξερω αν ειναι ο σωστός τρόπος και αυτός...παντως εκανε connect κανονικα στο NordVPV που εχω

εντάξει υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνουν και αφού περάστικε όλα καλά :)

Το βλέπει στο home screen του shield ή πας με το side load launcher;

Ρε παιδιά...για να μην ψάχνω: Ποια είναι η διαφορά XAPK από APK. Θέλω να κατεβάσω το Need for Speedβ„’ No Limits ..και το XAPK είναι 800mb ενώ το APK είναι 13mb......

Y.Γ. ώπα...βλακεία είπα. Τα apk's που ανέφερα παραπάνω είναι updates.........

θα το δοκιμασω κ εγω μολις σχολασω ,εχω vdsl να δω ποσο θα κανει

Μια χαρα και απο μενα ,κανενα θεμα!! κ εκανε περιπου 4 λεπτα να κατεβει(3.80) ακριβως!
Μια ερωτηση και και απο μενα,μεχρι ποσα giga περνει το slot micro sd?

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Μια χαρα και απο μενα ,κανενα θεμα!! κ εκανε περιπου 4 λεπτα να κατεβει(3.80) ακριβως!
Μια ερωτηση και και απο μενα,μεχρι ποσα giga περνει το slot micro sd?

Εγώ παιδιά απ'ότι διαβασα στο guide του site, σε exFAT format παίρνει 64 + γίγα http://support-shield.nvidia.com/android-tv-user-guide/index.htm#t=How_to_Use_a_Micro_SD_Card.htm

SHIELD has a microSD card slot for expandable storage up to the 128 GB limit of today’s microSD cards. In addition, SHIELD supports external USB hard drives.

Λογικά τα άρθρα και οι οδηγίες δεν είναι σημερινά... Η Sundisk εδώ και κάποιο καιρό έχει βγάλει microSD 200 GB. Επίσης δοκίμασα formats εξωτερικών (USB & hard drives) και βλέπει σίγουρα : FAT 32 & NTFS....

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Όχι δεν είναι, από το Q&A το πήρα

Ναι το ξέρω. Το είδα κι εγώ. Απλά οι άνθρωποι δεν μπορούν να παρακολουθούν συνέχεια τι αλλάζει... Εδώ που τα λέμε 128 γίγα δεν είναι και λίγα. Μια χαρά είναι .Εγώ μια 64άρα θα πάρω πάντως και πολύ είναι .

Τέτοια έχω...
Λοιπόν, με το Android m στην sdcard μπορείς να εγκαταστάσειςεγκαταστάσεις app μόνο αν την ορίσεις σαν εσωτερική μνήμη....