baspav
AVClub Addicted Member
- 21 January 2010
- 1,805
Με wireless δεν γίνεται, εκτός αν έχεις το usb δεκτή που είχε βγει για PC.
Με Wired; Έχω και το Wired του που ήταν και για Xbox 360 και για PC.
Με wireless δεν γίνεται, εκτός αν έχεις το usb δεκτή που είχε βγει για PC.
Λυπάμαι αλλά δεν έχω wired και δεν το έχω δοκιμάσει. Googleαρε τοΜε Wired; Έχω και το Wired του που ήταν και για Xbox 360 και για PC.
Το τσίμπησα κι'εγω από αγγλια,το prime πότε μπορώ να το κλείσω;
Πόσο σε βγήκε;Το πήρα κ εγώ από Amazon UK. Ελπίζω να μην με απογοητεύει για τα φοβάμαι λίγο τα Android αλλά εμπιστεύομαι την nvidia.
Πόσο σε βγήκε;
Εμένα κομπλέ με το χειριστήριο 185.
179 έχει με το χειριστήριο, μόνο 6 ευρώ μεταφορικά έχει;Πόσο σε βγήκε;
Εμένα κομπλέ με το χειριστήριο 185.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα χωρίς το game controller βγήκε τελικά 161 με τα μεταφορικά. Το περίεργο ήταν όταν δοκίμασα τη μετατροπή να την κάνει το Amazon που έβγαζε 167 ! Τελικά πλήρωσα σε λίρες οπότε αναμένω την χρέωση της κάρτας για επιβεβαίωση.
Εμένα χωρίς το game controller βγήκε τελικά 161 με τα μεταφορικά. Το περίεργο ήταν όταν δοκίμασα τη μετατροπή να την κάνει το Amazon που έβγαζε 167 ! Τελικά πλήρωσα σε λίρες οπότε αναμένω την χρέωση της κάρτας για επιβεβαίωση.
Με το καλο να παραλαβετε οσοι αγορασατε χρησιμοποιωντας αυτην την πολυ καλη προσφορα! Πιστευω οτι το μηχανακι θα σας ικανοποιησει παρα πολυ. Εχει συγκεκριμενες αδυναμιες, τις οποιες δυστυχως μοιραζετε με αρκετα android media players, αλλα δεν εχει πολλες που χαρακτηριζουν αυτα. Σε γενικες γραμμες αν δεν θελετε να παιζετε bd menu και 3d, θα μεινετε απολυτα ικανοποιημενοι!
Ευχαριστούμε πολύ!!! Προσωπικά ούτε 3D βλέπω (ζήτημα να έχω δει 2-3 ταινίες τόσα χρόνια) ούτε τα bd menu με ενδιαφέρουν.
Στο μεταξύ, θα μας ήταν χρήσιμο αν σας είναι εύκολο να μας πείτε οι ήδη κάτοχοι μερικά tips, τι να προσέξουμε και κανένα οδηγό για να μην ψάχνουμε τις 222 σελίδες του νήματος και μπορεί και κάποια να έχουν αλλάξει με τον oreo.
Το plex σε τι σας εξυπηρετεί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.