Nvidia Shield Android TV 4K

Με wireless δεν γίνεται, εκτός αν έχεις το usb δεκτή που είχε βγει για PC.

Με Wired; Έχω και το Wired του που ήταν και για Xbox 360 και για PC.

Έστω με καλώδιο μπορείς να παίξεις με του Xbox;

Στο ιταλικό αμαζον βγαίνει στα 160 με το prime, σε κανένα άλλο υπάρχει φτηνότερα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Το τσίμπησα κι'εγω από αγγλια,το prime πότε μπορώ να το κλείσω;

εξαντλησε τον δωρεαν μηνα σου. Μπορει να αγορασεις και τιποτα αλλο μεσα σε αυτον τον μηνα ή τουλαχιστον να δεις τιποτα απο prime video.

Το πήρα κ εγώ από Amazon UK. Ελπίζω να μην με απογοητεύει για τα φοβάμαι λίγο τα Android αλλά εμπιστεύομαι την nvidia.

Το πήρα κ εγώ από Amazon UK. Ελπίζω να μην με απογοητεύει για τα φοβάμαι λίγο τα Android αλλά εμπιστεύομαι την nvidia.
Πόσο σε βγήκε;

Εμένα χωρίς το game controller βγήκε τελικά 161 με τα μεταφορικά. Το περίεργο ήταν όταν δοκίμασα τη μετατροπή να την κάνει το Amazon που έβγαζε 167 ! Τελικά πλήρωσα σε λίρες οπότε αναμένω την χρέωση της κάρτας για επιβεβαίωση.

Εμένα χωρίς το game controller βγήκε τελικά 161 με τα μεταφορικά. Το περίεργο ήταν όταν δοκίμασα τη μετατροπή να την κάνει το Amazon που έβγαζε 167 ! Τελικά πλήρωσα σε λίρες οπότε αναμένω την χρέωση της κάρτας για επιβεβαίωση.

Οκ,μόλις την έστειλα.ελπίζω για το κάτι παραπάνω σε ποιότητα εικόνας από τα beelink μου

Item(s) Subtotal:
GBP 158.32
Postage & Packing:
GBP 7.22
Total Before VAT:
GBP 128.18
VAT:
GBP 39.73
Total:
Promotion Applied:
-GBP 46.33
Grand Total:
GBP 158.94
Payment Grand Total:
EUR 186,64

αναλυτικά.... (και αύριο κι'εγω παραλαμβάνω το note 5:cool4:)

Την έστειλα εντάξει ή θα τραβήξει 200 ; *photo removed as per poster request*

Last edited by a moderator:

γενικα, σε ολες τις αγορες σας ειτε σε δικτυακα καταστηματα ειτε οταν πατε εξωτερικο και αγορασετε απο φυσικο καταστημα, να προτιματε την μετατροπη σε ευρω να την κανει η τραπεζα σας. Ειναι προτιμοτερο να πληρωνετε στο τοπικο νομισμα, διοτι η τραπεζα σας κραταει μικροτερη προμηθεια.

Με το καλο να παραλαβετε οσοι αγορασατε χρησιμοποιωντας αυτην την πολυ καλη προσφορα! Πιστευω οτι το μηχανακι θα σας ικανοποιησει παρα πολυ. Εχει συγκεκριμενες αδυναμιες, τις οποιες δυστυχως μοιραζετε με αρκετα android media players, αλλα δεν εχει πολλες που χαρακτηριζουν αυτα. Σε γενικες γραμμες αν δεν θελετε να παιζετε bd menu και 3d, θα μεινετε απολυτα ικανοποιημενοι!

Τελος, οσο περιμενετε τα μηχανακια σας (και ανυπομονειτε ;) ) να σας προτεινω να ριξετε μια ματια στο νημα του plex ή και σε σχετικα βιντεο guides στο youtube. To shield ειναι ενα ικανοτατο plex server το οποιο μπορει να σας βοηθησει να απολαμβανετε τη βιβλιοθηκη των media σας, εντος και εκτος σπιτιου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Με το καλο να παραλαβετε οσοι αγορασατε χρησιμοποιωντας αυτην την πολυ καλη προσφορα! Πιστευω οτι το μηχανακι θα σας ικανοποιησει παρα πολυ. Εχει συγκεκριμενες αδυναμιες, τις οποιες δυστυχως μοιραζετε με αρκετα android media players, αλλα δεν εχει πολλες που χαρακτηριζουν αυτα. Σε γενικες γραμμες αν δεν θελετε να παιζετε bd menu και 3d, θα μεινετε απολυτα ικανοποιημενοι!

Ευχαριστούμε πολύ!!! Προσωπικά ούτε 3D βλέπω (ζήτημα να έχω δει 2-3 ταινίες τόσα χρόνια) ούτε τα bd menu με ενδιαφέρουν.

Στο μεταξύ, θα μας ήταν χρήσιμο αν σας είναι εύκολο να μας πείτε οι ήδη κάτοχοι μερικά tips, τι να προσέξουμε και κανένα οδηγό για να μην ψάχνουμε τις 222 σελίδες του νήματος και μπορεί και κάποια να έχουν αλλάξει με τον oreo.

Ευχαριστούμε πολύ!!! Προσωπικά ούτε 3D βλέπω (ζήτημα να έχω δει 2-3 ταινίες τόσα χρόνια) ούτε τα bd menu με ενδιαφέρουν.

Στο μεταξύ, θα μας ήταν χρήσιμο αν σας είναι εύκολο να μας πείτε οι ήδη κάτοχοι μερικά tips, τι να προσέξουμε και κανένα οδηγό για να μην ψάχνουμε τις 222 σελίδες του νήματος και μπορεί και κάποια να έχουν αλλάξει με τον oreo.

αν αρχιζεις και διαβαζεις τα παλια θα δεις οτι ασχολουμαστε με "παιδικες ασθενειες" της συσκευης που πλεον δεν υπαρχουν (hd audio passthrough). Το kodi και το plex υποστηριζουν hd audio passthrough κανονικοτατα χωρις πολυ ψαξιμο. Βαζεις τελευταιο kodi και αν θελεις plex και τελειωνει το παραμυθι.
Παλαιοτερα χρησιμοποιουσαμε το es file manager αλλα διαβασαμε οτι ειχε spyware και αρκετοι μετακινηθηκαμε στο x-plore (και τα δυο δωρεαν apps). Υπαρχουν διαφοροι οδηγει στο youtube και να παιξει με emulators παλαιοτερων consoles. Τα ειχα κανει αλλα δεν επαιξα και πολυ και τα ξηλωσα.
Το αλλο που εχει ενδιαφερον, αν εχεις καρτα γραφικων nvidia σε gaming pc, ειναι το gamestream οπου streamαρεις το παιχνιδι απο το pc στο shield, και παιζεις αραχτος στον καναπε. Εχει δοκιμαστει και δουλευει μια χαρα.

Γενικα ειναι λυση plug n play (οπως θα επρεπε να ειναι ολα!). Για οποιαδηποτε απορια εδω ειμαστε...

ΥΓ: δεν εχω ασχοληθει καθολου με 4k/hdr επειδη δεν εχω τετοια τηλεοραση, οποτε εκει δεν μπορω να βοηθησω καθολου.