Μα βρε συ δεν το αγοράζει κανένας για να παίζει παιχνίδια. Το αγοράζει ίσως ΚΑΙ για να παίζει παιχνίδια. Έχω παίξει mkv 40gb, μεγαλύτερο δεν έχω.
"Πόσα gb παιχνίδι" είναι άτυχης η ερώτηση. Ξέρω ότι ανεβαίνει έως 4k αλλά αυτό έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών του PC, το shield λειτουργεί σχεδόν σαν "οθόνη".
Εγώ έχω παίξει 50 αρι.Μα βρε συ δεν το αγοράζει κανένας για να παίζει παιχνίδια. Το αγοράζει ίσως ΚΑΙ για να παίζει παιχνίδια. Έχω παίξει mkv 40gb, μεγαλύτερο δεν έχω.
"Πόσα gb παιχνίδι" είναι άτυχης η ερώτηση. Ξέρω ότι ανεβαίνει έως 4k αλλά αυτό έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών του PC, το shield λειτουργεί σχεδόν σαν "οθόνη".
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι σε προβλημάτισε ή έθιξε και πήρες επιθετική στάση. Μπορείς να μας πεις τι συνέβη;Εμ εκεί θέλω να καταλήξω μπήκες στο νόημα ...πόσο σημαντικό είναι το δυνατό hardware αν και εφόσον οι απαιτήσεις είναι μεγάλες .
Άντε τώρα να κανείς streaming το call of duty η καμία ταινία 4K 90 GB.
Το όλο θέμα έχει να κάνει καθαρά να λέμε στον κόσμο τα όρια που έχει το καθένα media player κτλ δηλαδή ξεκάθαρα τι δεν μπορεί να διαβάσει δηλαδή τα όρια που μπορεί να φτάσει .
Διαβάζει και κάνει τα πάντα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα .
Μιλάμε για 4 k hdr hevc αρχεία όχι 4K h264 που έχει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας .Εγώ έχω παίξει 50 αρι.
Να ψάξω για μεγαλύτερο;
Έχει ειπωθεί κάπου ότι έχει κάποιο συγκεκριμένο όριο μεγέθους αρχείου ;
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι σε προβλημάτισε ή έθιξε και πήρες επιθετική στάση. Μπορείς να μας πεις τι συνέβη;
Εμ εκεί θέλω να καταλήξω μπήκες στο νόημα ...πόσο σημαντικό είναι το δυνατό hardware αν και εφόσον οι απαιτήσεις είναι μεγάλες .
Άντε τώρα να κανείς streaming το call of duty η καμία ταινία 4K 90 GB.
Το όλο θέμα έχει να κάνει καθαρά να λέμε στον κόσμο τα όρια που έχει το καθένα media player κτλ δηλαδή ξεκάθαρα τι δεν μπορεί να διαβάσει δηλαδή τα όρια που μπορεί να φτάσει .
Διαβάζει και κάνει τα πάντα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα .
Μιλάμε για 4 k hdr hevc αρχεία όχι 4K h264 που έχει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας .
Να βλέπουμε και καμία φωτογραφία .
Η έντονη ειρωνεία που εισέπραξες ήταν απάντηση στην ελαφρά ειρωνεια που εκφρασες στο #2253. Αλλά δεν έχει σημαδια, πάμε παρακάτω. Τι ήταν αυτό που σε οδηγησε να ξεκινήσεις να γράφεις; Λόγω του prime deal το αγόρασαν μερικοί ακόμα άνθρωποι οι οποίοι σαν ενθουσιώδεις αγοραστές έσπευσαν να κάνουν ερωτήσειςΠροσωπικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ...
Θέλω όλοι μας να είμαστε συγκεκριμένοι για αυτά που γράφουμε εκεί είναι όλο το θέμα μου .
Μόνο τις ειρωνείες να αφήσουμε ...τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο .
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα πιο βαριά που υπάρχουν γονατίζει και pc αν και εφόσον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει .Το πόσο μεγάλο αρχείο μπορεί να παίξει δεν έχει κάνει με το καθεαυτό μέγεθος του αρχείου αλλά καθαρά με το αν υποστηρίζεται ο codec και το bitrate (το οποίο φυσικά ανεβάζει το μέγεθος).
Εσύ δηλαδή είσαι 100% σίγουρος πως 90GB δεν παίζει το Shield; Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά;
Δεν έχω ακόμη Shield το αναμένω από Amazon.
Αν το Call of Duty είναι στη λίστα με τα streaming games ή αν έχεις καλό PC που το σηκώνει φυσικά και θα παίξει.
Οκ τώρα πήρα χαμπάρι τι έχει γίνει. Έχετε ξεκινήσει αντιπαράθεση από άλλο νήμα. Είδα και εγώ κακο χαμό και λέω "τι στο διάολο έγινε ξαφνικά;!"![]()
Όχι. Πληρώνεις πάρα πολλά για έναν πολύ μικρό δίσκο. Καλύτερα να βάλεις επάνω usb3 εξωτερικούς.Αξίζει η αγορά τους με τον δίσκο ενσωματωμένο;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν βλέπω κάποιο θέμα σε 75gb hevc
![]()
![]()
Φυσικά με kodi
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.