Nvidia Shield Android TV 4K

δεν ξέρω από αυτά απλά αναφέρω τι γράφει εκείνη την στιγμή το παιχνίδι. γιατί με τρώει ο μικρός ότι "λαγκαρει" στο πισι που έχει μεγάλο ping, ενώ στο shield όχι!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

ξερει κανεις το μεγιστο μεγεθος σκληρου που αναγνωριζει το shield ?
Θελω να παρω εναν μεγαλο, 8ΤΒ ιδανικα να βαλω μερικες ταινιες και σειρες εκει....καθως και δικα μου βιντεο και φωτο.

ξερει κανεις το μεγιστο μεγεθος σκληρου που αναγνωριζει το shield ?
Θελω να παρω εναν μεγαλο, 8ΤΒ ιδανικα να βαλω μερικες ταινιες και σειρες εκει....καθως και δικα μου βιντεο και φωτο.

https://forums.plex.tv/t/tested-8tb-external-hard-drive-on-nvidia-shield/161593

δεν πιστευα οτι θα εχεις προβλημα τουλαχιστον μεχρι 8αρι. Το λινκ που παραθετω το αποδεικνυει.

ειχα εναν 4TB usb3 , τον δοκιμασα και δουλευει καλα.

Επειδη θελω να κατεβαζω μονο στο shield Πια, και ν αποδεσμευσω το PC μου, εχει δοκιμασει κανεις να κατεβαζει torrents κατευθειαν στο shield (στον εξωτερικο δισκο) ?

Εγω το δοκιμασα με bittorrent kai mtorrent, αλλα κατεβαζει πολυ αργα , απελπιστικα...χωρις λογο.

το ιδιο αρχειο στο pc κατεβαινει σφαιρα..... καμια ιδεα ?

YΓ... εχω τις free εκδοσεις των client αυτων (μτορρεντ-βιττορρεντ), να φταιει αυτο ?

ειχα εναν 4TB usb3 , τον δοκιμασα και δουλευει καλα.

Επειδη θελω να κατεβαζω μονο στο shield Πια, και ν αποδεσμευσω το PC μου, εχει δοκιμασει κανεις να κατεβαζει torrents κατευθειαν στο shield (στον εξωτερικο δισκο) ?

Εγω το δοκιμασα με bittorrent kai mtorrent, αλλα κατεβαζει πολυ αργα , απελπιστικα...χωρις λογο.

το ιδιο αρχειο στο pc κατεβαινει σφαιρα..... καμια ιδεα ?

YΓ... εχω τις free εκδοσεις των client αυτων (μτορρεντ-βιττορρεντ), να φταιει αυτο ?
Εγώ βάζω ένα λαπτοπ και κατεβάζει και από εκεί τα περνάω στο shield

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θελω να το αποφυγω αυτο...κατεβαζω πολυ μεγαλα αρχεια (4k hdr) , οποτε καταλαβαινεις οτι θελει ΠΟΛΥ χρονο να περασουν μετα αυτα τα αρχεια (50-100 GB!)

YG... κατι που διαπιστωσα (ισως εχει ειπωθει φυσικα στο παρελθον), ειναι οτι αν βαλεις καποιο αλλο store (πχ apkpure), τοτε σταματαει το αυθεντικο google play store να λειτουργει, δεν κατεβαζει τιποτα, ουτε κανει updates ( σε εφαρμογες και συστημα).

θελω να το αποφυγω αυτο...κατεβαζω πολυ μεγαλα αρχεια (4k hdr) , οποτε καταλαβαινεις οτι θελει ΠΟΛΥ χρονο να περασουν μετα αυτα τα αρχεια (50-100 GB!)

YG... κατι που διαπιστωσα (ισως εχει ειπωθει φυσικα στο παρελθον), ειναι οτι αν βαλεις καποιο αλλο store (πχ apkpure), τοτε σταματαει το αυθεντικο google play store να λειτουργει, δεν κατεβαζει τιποτα, ουτε κανει updates ( σε εφαρμογες και συστημα).
Με 1000αρα ethernet δεν νομίζω να παίρνει πολύ ώρα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δυστυχως παιρνει... κι εγω 1000αρα εχω, αλλα οι ταχυτητες που πιανει δεν ειναι μεγαλες δυστυχως.
Δεν ξερω αν φταιει ο εξωτερικος δισκος , το καλωδιο ή κατι αλλο.

δυστυχως παιρνει... κι εγω 1000αρα εχω, αλλα οι ταχυτητες που πιανει δεν ειναι μεγαλες δυστυχως.
Δεν ξερω αν φταιει ο εξωτερικος δισκος , το καλωδιο ή κατι αλλο.
Δε νομίζω ότι φταίνε αυτά. Μάλλον η CPU είναι "αργή" για τέτοιες δουλειές. Και εγώ ότι έχει τύχει να αντιγράψω σε USB του shield οι ταχύτητες είναι αργές (1000αρι δίκτυο κ εγώ).

Γιατι δεν βαζεις το elementum ή το quazar μεσα στο kodi που κατεβαζει τορρεντς και τα βλεπει και καπακι;

ήρθε σήμερα το flirc. άνοιξα το πρόγραμμα του στο πισι το έχω βάλει στο πισι σε μια usb θύρα. επιλέγω τον τύπο του κοντρόλ το Nvidia shield (πλέον το έχει) και απλα πατάω όπως λέει και στα αντίστοιχα πλήκτρα του άλλου κοντρόλ και περνάνε άμεσα. όμως δεν πράξη γίνεται αλλά αντί άλλων! τα κουμπιά κάνουν άλλα από αυτά του ορίτζιναλ! εαν έχετε κάποια ιδέα γιατί θα θεωρήσω πεταμένα λεφτά του flirc και σίγουρα θα πουλήσω το shield γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν 2 κοντρόλ (το Marantz RC2000 mk2) και του shield. δεν βολεύει καθόλου να έχεις πάνω από ένα κοντρόλ!

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

ήρθε σήμερα το flirc. άνοιξα το πρόγραμμα του στο πισι το έχω βάλει στο πισι σε μια usb θύρα. επιλέγω τον τύπο του κοντρόλ το Nvidia shield (πλέον το έχει) και απλα πατάω όπως λέει και στα αντίστοιχα πλήκτρα του άλλου κοντρόλ και περνάνε άμεσα. όμως δεν πράξη γίνεται αλλά αντί άλλων! τα κουμπιά κάνουν άλλα από αυτά του ορίτζιναλ! εαν έχετε κάποια ιδέα γιατί θα θεωρήσω πεταμένα λεφτά του flirc και σίγουρα θα πουλήσω το shield γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν 2 κοντρόλ (το Marantz RC2000 mk2) και του shield. δεν βολεύει καθόλου να έχεις πάνω από ένα κοντρόλ!

Τώρα μόλις κατέβασα το πρόγραμμα του flirc και ξαναπρογραμμάτισα τα κουμπιά σύμφωνα με το shield remote. Όλα δουλεύουν μια χαρά.
Τώρα που υποστηρίζει το shield remote μου έγινε πιο χρηστικό αφού τώρα έχει και back και home.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

σε ποιο τηλεκοντρόλ "έμαθες" τα κουμπιά του shield?
Τώρα μόλις κατέβασα το πρόγραμμα του flirc και ξαναπρογραμμάτισα τα κουμπιά σύμφωνα με το shield remote. Όλα δουλεύουν μια χαρά.
Τώρα που υποστηρίζει το shield remote μου έγινε πιο χρηστικό αφού τώρα έχει και back και home.

Καλησπέρα σε όλους!Χωρις να είμαι σχεδόν καθόλου γνωστής,αλλά κάτοχος από το 2009 ενός egreat m34a το οποίο έχει θέματα με τους νέους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και δεν τους βλέπει πια μάλλον λόγω τροφοδοσίας,αποφάσισα να αλλάξω μηχάνημα.Διαβαζω πολλές μέρες στο φόρουμ και ομολογώ ότι έχω πάθει πλάκα και ότι έχω μείνει πολυυυυυ πίσω.το δικό μου μηχάνημα το χρησιμοποιούσα μόνο για ταινίες από εξωτερικο σκληρό δίσκο που κατέβασα από torrents.Λεω λοιπόν να πάρω κάτι που θα είναι συμβατό με ότι παίζει για αρκετά χρόνια και καταλήγω στο shield.Αν καταφέρω να μάθω να κάνω και κάτι μέσω Ίντερνετ με αυτό θα είναι στα συν μου.Ταινιες θέλω να βλέπω σε φουλ ανάλυση απροβλημάτιστα,να διαβάζει όλους τους σκληρούς και να έχει Καλη υποστήριξη.
Έχω πάρει Καλη απόφαση;αν ναι γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια τρέχουσα προσφορά και που;
Ευχαριστώ και σορρυ για το μεγάλο post!!