Θα το ξανατσεκαρω μια από αυτές τις μέρες. Μακάρι να είναι κάτι τόσο απλό αλλά πραγματικά είναι το μόνο κακό από το shield,σε φάση που λέω πως γίνεται το mibox που έχω στο εξοχικό μου να δουλεύει τόσο άψογα..Πάντως θεωρώ πιο πιθανό να έχεις θέμα με παρεμβολές παρά να έχεις ελαττωματικό remote. Κι εμένα έτσι έκανε κάποτε,ξεσύνδεσε όλα τα usb και πάρτα λίγο μακριά απο το shield για δοκιμή. Κάνε reboot,unpair/pair και δες αν αλλάζει κάτι μετακινώντας λίγο το shield,κάποιοι είχαν επιτυχία βάζοντάς το και κάθετα πχ. Δεν σου λέω βέβαια να κάνεις όλη την ταλαιπωρία και να το δουλεύεις έτσι μετά,απλά για να καταλάβεις αν όντως φταίει κάτι πέραν του remote. Εμένα πχ έφταιγε ένα συγκεκριμένο στικάκι,μόλις το κατάλαβα έβαλα ένα καλώδιο επέκτασης να πάει πιο μακριά και όλα δούλευαν ξαφνικά.
Θα παω στα 50mbps, 7-8 εχω σημερα. Στο κοδι επιτελους θα αξιοποιηθει το 1080 της real debride, αφου μεχρι τωρα δεν τολμουσα να παιξω λογω κολληματωναν το bit rate γινόταν 30 mbps τότε θα σου έλεγα ναι αλλά με 7/8 mbps απλά δεν ...
Και σε μένα τα remote, τόσο το original όσο και το κινέζικο (που έχουμε αναφέρει μερικές σελίδες πιο πίσω) δουλεύουν άψογα. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Και είναι μόνιμα 2 hdd πάνω στο shield με usb συν τα Bluetooth ακουστικά.
Περιεργως έκανα για άλλη μια φορα unpair, force close & and clear data από τις ΒΤ εφαρμογές και προς το παρόν δουλεύει καλά (οκ, ο υπάρχει μια όχι καλή επαφή με τις εντολές του volume αλλά τουλάχιστον το κοντρόλ ακούει και δεν παλεύω να το κάνω να λάβει μια εντολή).Δεν έχουν θέμα όλοι οι δίσκοι/στικάκια. Το πρόβλημα υπήρχε σε πολύ κόσμο,αυτός ήτανε άλλωστε και ο λόγος που σε κάποιο από το Oreo update και μετά έβαλαν επιλογή usb compatibility mode,ώστε να δουλεύει σε 2.0 η θύρα και να μειώσει το πρόβλημα. Εδώ μια πρόχειρη εξήγηση από nvidia employer https://www.reddit.com/r/ShieldAndroidTV/comments/8qisu5/usb_modes/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.