Nvidia Shield Android TV 4K

Εκεί που το διάβασες δεν θα έλεγαν αναλυτικά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκεί που το διάβασες δεν θα έλεγαν αναλυτικά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν διαβασα επισημη ανακοινωση. Μονο φημες. Απλα λεω μηπως ξερει καποιος κατι παραπανω

ρε παιδιά τι στο καλό πρέπει να κάνω να δούμε μια ταινία μέχρι 720 που έβλεπα μια χαρά χωρίς κολλήματα με το WDTV?? ΚΆΘΕ 1 λεπτό κολλήματα σπαστικό!! μιλάω για μέσω WiFi. άλλαξα κανάλια αλλά τα ίδια χάλια! πολύ εκνευριστικό!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε μια επανεκκίνηση το router σου!
100 φορές να έχω κάνει! τώρα δοκίμασα το 11 κανάλι και τουλάχιστον τελείωσε η ταινία χωρίς άλλη διακοπή ευτυχώς! πως το πάθε!

Τσεκαρε το ρουτερ σου αν έχει 5ghz wifi και θα βλέπεις απροβλημάτιστα και όλα τα 4Κ.
Αν έχει 2.4hghz μόνο μην περιμένεις πολλά πράγματα.

Παιδια μην αναβαθμισετε ακομα στην 8.0.0 εχει πολλα προβληματα γραφουν στο φορουμ της nvidia. Πολλα apps κρασαρουν, το kodi εχει προβληματα. Και σε μενα τα ιδια. Το novago, cosmotego μου παιζουν με σπασιματα ενω στο προηγουμενο update ηταν μια χαρα. Και τωρα δεν μπορω να γυρισω πισω...

Τσεκαρε το ρουτερ σου αν έχει 5ghz wifi και θα βλέπεις απροβλημάτιστα και όλα τα 4Κ.
Αν έχει 2.4hghz μόνο μην περιμένεις πολλά πράγματα.
δυστυχώς δεν έχει και επειδή είμαι στην αναμονή για οπτική που η wind θα μου δώσει δικό της ρουτερ δεν ξέρω εάν συμφέρει να πάρω ένα με 5ghz τώρα που ίσως δεν θα δουλεύει μετά!

Παιδια μην αναβαθμισετε ακομα στην 8.0.0 εχει πολλα προβληματα γραφουν στο φορουμ της nvidia. Πολλα apps κρασαρουν, το kodi εχει προβληματα. Και σε μενα τα ιδια. Το novago, cosmotego μου παιζουν με σπασιματα ενω στο προηγουμενο update ηταν μια χαρα. Και τωρα δεν μπορω να γυρισω πισω...
Αν και δεν είμαι φαν των αναβαθμίσεων χθες με έτρωγε το χέρι μου..Να σαι καλά για την προειδοποίηση..

Same Sh1t...Different Day

Έκανα την αναβάθμιση και στο Plex που χρησιμοποιώ κυρίως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα αναβαθμίστηκε και τα προβλήματα που είχα ποτέ δεν έκανε refresh , εξαφανίστηκαν. Πήρε και το καινούριο interface του!

Κανενα προβλημα και σε μενα που το εβαλα απο την πρωτη μερα..
Kodi, Netflix σε εμανα παιζουν κανονικοτατα
Θεματακια υπαρχουν σε οσουν εχουν -κυριως- Denon AVRs & σε μερικα apps οπου οι προγραμματιστες δεν ειναι ακομα ετοιμοι για το pie.
Θα λυθουν συντομα.
Πρακτικα για τους περισσοτερους δεν υπαρχει ζητημα

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Η 8.0.0 είναι αρκετές μέρες που τρέχει και ούτε σε μένα παρουσιάζει κάποιο θεμα.
Πριν λεγες μέρες μάλιστα έκανε και ένα άλλο μικρό update που στην αρχή νόμιζα πως ήταν το πέρασμα στην 9.0.0

Έκανα την αναβάθμιση και στο Plex που χρησιμοποιώ κυρίως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα αναβαθμίστηκε και τα προβλήματα που είχα ποτέ δεν έκανε refresh , εξαφανίστηκαν. Πήρε και το καινούριο interface του!
Ο μόνος λόγος που δεν αναβάθμισα ακόμα είναι λόγω προβλημάτων στο plex που διάβασα από χρήστες στο reddit. Ενθαρρυντικό το ότι σου δουλεύει μια χαρά.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε παιδιά τι στο καλό πρέπει να κάνω να δούμε μια ταινία μέχρι 720 που έβλεπα μια χαρά χωρίς κολλήματα με το WDTV?? ΚΆΘΕ 1 λεπτό κολλήματα σπαστικό!! μιλάω για μέσω WiFi. άλλαξα κανάλια αλλά τα ίδια χάλια! πολύ εκνευριστικό!

Αν εννοείς για streaming μεσώ kodi έχεις βάλει advanced settings xml?
Επίσης παίζει ρόλο η πηγή από τον παροχο που βλέπεις το λινκ επίσης βλέπεις free link ή έχεις realdebrid?

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Η 8.0.0 είναι αρκετές μέρες που τρέχει και ούτε σε μένα παρουσιάζει κάποιο θεμα.
Πριν λεγες μέρες μάλιστα έκανε και ένα άλλο μικρό update που στην αρχή νόμιζα πως ήταν το πέρασμα στην 9.0.0

Εννοεί το Experience 8.0 που είναι όντως Android 9.0 (αυτό που πήρες λίγες μέρες πριν λογικά ούτε μικρό ήταν αλλά και το Android 9.0 είχε), το λέω γιατί φαντάζομαι ότι κατάλαβες για έκδοση android.

Τώρα για τα προβλήματα... εγώ το μόνο που είδα που δεν το έκανε πριν είναι μέσα στο Kodi, μερικές φορές όταν τελειώνει μια ταινία ή πχ κάνεις κάτι και σταματάει το auto refresh, η οθόνη παραμένει ανενεργή (δεν γυρνάει στην προηγούμενη default ανάλυση/ hz) και πρέπει να κάνω βόλτα τα input απ την ηχομπάρα για να ξανάρθει η εικόνα.
Δεν το κάνει πάντα αλλά πριν δεν το έκανε ποτέ (εκτός αν πριν δεν έπαιζε το auto refresh γιαυτό δεν το έβλεπα). Ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμιση σχετικά στο kodi και πιθανόν να μην είναι καν θέμα της αναβάθμισης.
Είδα κάποια όχι σπασίματα αλλά να φεύγει το atmos και να ξανάρχεται 3-4 φορές σε μια ολόκληρη ταινία (που δεν μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν) αλλά αυτή η ταινία ήταν και 70gb μέσω NAS οπότε πιστεύω πως και για αυτό δεν έφταιγε η αναβάθμιση λογικά.

Κατά τα άλλα, δεν βλέπω κάτι περίεργο με την αναβάθμιση.. όλα γενικά πάνε το ίδιο καλά με πριν. Πιθανόν όμως είμαι απλά απ τους "τυχερούς" καθώς όντως υπάρχουν αρκετοί με διάφορα προβλήματα στα forum της nvidia. Άλλα λύνονται με ένα απλό restart (που οι χρήστες δεν έκαναν....), άλλα με εργοστασιακές ρυθμίσεις.. κάποια προβλήματα κάποιων χρηστών όμως είναι άλυτα ακόμα. Άλλωστε είμαι χρήστης με συγκεκριμένες ανάγκες (netflix, kodi, youtube, atmos) οπότε πιθανόν η τύχη μου να οφείλεται στο ότι μου έκατσαν να δουλεύουν οκ αυτά που εγώ χρησιμοποιώ. Ας περιμένετε λίγο όσοι δεν την έχετε κάνει την αναβάθμιση να βγει η πρώτη υποέκδοση!

Αν εννοείς για streaming μεσώ kodi έχεις βάλει advanced settings xml?
Επίσης παίζει ρόλο η πηγή από τον παροχο που βλέπεις το λινκ επίσης βλέπεις free link ή έχεις realdebrid?
ναι μέσω kodi μιλάω και η μετάδοση είναι ασύρματα μέσω WiFi από σκληρό που είναι οι ταινίες πάνω στο pc στο ίδιο δωμάτιο (σαλόνι). δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα άλλα που λες. εάν δοκιμάσω πχ μέσω vlc λες να είναι καλύτερα; (αλλά μου αρέσει το kodi με σκιν aeon mq8 η κάπως έτσι!

ναι μέσω kodi μιλάω και η μετάδοση είναι ασύρματα μέσω WiFi από σκληρό που είναι οι ταινίες πάνω στο pc στο ίδιο δωμάτιο (σαλόνι). δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα άλλα που λες. εάν δοκιμάσω πχ μέσω vlc λες να είναι καλύτερα; (αλλά μου αρέσει το kodi με σκιν aeon mq8 η κάπως έτσι!

Να σου πω ποτέ δεν έκανα αυτό που λες πάντα βλέπω streaming μέσω addons, το WiFi σου εκπέμπει στα 2.4 ή 5 που το έχεις ρυθμισμένο, δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα αλλά αντί για WiFi να χρησιμοποιηθεί ethernet?

Να σου πω ποτέ δεν έκανα αυτό που λες πάντα βλέπω streaming μέσω addons, το WiFi σου εκπέμπει στα 2.4 ή 5 που το έχεις ρυθμισμένο, δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα αλλά αντί για WiFi να χρησιμοποιηθεί ethernet?
δυστυχώς καλώδιο με τίποτα. και το ρουτερ δεν έχει καν 5ghz γμτ! εγώ ότι θέλω το κατεβάζω σε σκληρούς και μετά το βλέπω. δεν το κάνω με την κλασσική έννοια streaming από το net αλλά από το πισι εντός οικιακού δικτύου δηλαδή.

δυστυχώς καλώδιο με τίποτα. και το ρουτερ δεν έχει καν 5ghz γμτ! εγώ ότι θέλω το κατεβάζω σε σκληρούς και μετά το βλέπω. δεν το κάνω με την κλασσική έννοια streaming από το net αλλά από το πισι εντός οικιακού δικτύου δηλαδή.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος το πρόβλημα σου είναι στο ότι κανείς streamijng μέσω WiFi και στα 2.4ghz μήπως ο πάροχος σου δίνει κάποιο άλλο router και το δικαιουσε που να εκπέμπει και στα 5ghz γιατί λογικά θα δεις διαφορά, και εκεί που θα έβλεπες μεγάλη διαφορά είναι με καλώδιο, εγώ πριν καιρό είχα απλώσει 15 μέτρα καλώδιο.
Δεν ξέρω αν θα κάνει διάφορα αν βάλεις ένα advanced settings xml δεν είμαι σίγουρος βαν γνωρίζει κάποιος άλλος φίλος μπορεί να στο επιβεβαίωση.