Nvidia Shield Android TV 4K

Να ρωτήσω σε όποιον έχει περάσει Netflix στο Kodi κι παίζει κανονικά έχει κάνει το τελευταίο update στο Shield;
.... έχω δοκιμάσει άπειρες φορές μόνο στα win 10 παίζει.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Να ρωτήσω σε όποιον έχει περάσει Netflix στο Kodi κι παίζει κανονικά έχει κάνει το τελευταίο update στο Shield;
.... έχω δοκιμάσει άπειρες φορές μόνο στα win 10 παίζει.
Στο τελευταίο update δεν παίζει

καλησπερα σας. Να κανω το τελευταιο update του shield ? Αν κατι δεν παει καλα οπως διαβαζω τι μπορει να χαλασει το KODI? Το netflix η κατι αλλο?

Στο δικό μου δε πείραξε τίποτε λειτουργεί όπως πρέπει...πλην Netflix μέσω kodi, πρόβλημα με inputstream.adaptive.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Προσωπικά για έναν πολύ απλό λόγο... μέσω KODI το NETFLIX υποστηρίζει ATMOS στο shield ;)
Το παλεύω καιρό αλλά προς το παρόν δεν έχω καταφέρει καν να παίξω 4k μεσω kodi στο νετφλιξ, πόσο μάλλον atmos... Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο τιπ? Λογικά κάτι δεν κάνω καλά...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Το παλεύω καιρό αλλά προς το παρόν δεν έχω καταφέρει καν να παίξω 4k μεσω kodi στο νετφλιξ, πόσο μάλλον atmos... Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο τιπ? Λογικά κάτι δεν κάνω καλά...

Το θέμα είναι πως το Netflix addon δεν φαίνεται να παίζει πλέον μετά την αναβάθμιση του Shield... Αν το ηξερα ίσως να μην την είχα κάνει καθώς τις atmos ταινίες/σειρές του Netflix τις έβλεπα έτσι.

Αν πάντως είσαι ακόμα στην προηγούμενη έκδοση, τότε στο kodi έχω στις ρυθμίσεις για τον ήχο (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Ήχος) τσεκαρισμένα όλα στο audio passthrough (εκτός από DTS-HD γιατί δεν υποστηρίζει η ηχομπάρα μου) και οπωσδήποτε το dolby digital plus (καθώς έτσι περνάει το netflix atmos).

Στο πρόσθετο του Netflix στις ρυθμίσεις, στο τελευταίο tab EXPERT, θέλει τσεκ στο "Enable Dolby Digital Plus (DDPlus HQ and Atmos on Premium)
Έχω τσεκάρει επίσης HEVC, HDR ενώ έχω uncheck VP9 και το Dolby Vision που δεν το υποστηρίζει το Shield. Εννοείται τσέκ το "Force support of HDCP 2.2"

Το remote από το play store δουλεύει παιδιά? Αυτό της nvidia έχω κατεβάσει.Έπεσα κι εγώ θύμα αφηρημαδας...Αν όχι δέχομαι προτάσεις...

Same Sh1t...Different Day

Πέρασα σε pie, όλα καλά μέχρι στιγμής.το tv app repo δεν δουλεύει καθόλου όμως

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα.
Ειχα αυτο το προβλημα που ανεφερα στο post #4125 . Μπήκα fastboot με συνδυασμο πληκτρων απο το controller και εκανα hard reset. Ολα δειχνουν να ειναι καλα αλλα οταν κανω επανεκκίνηση μου εμφανιζεται το παρακατω μηνυμα και μετα bootαρει κανονικα χωρις προβλημα. Το ερωτημα μου ειναι πρεπει να κανω κατι γι αυτο; Ο bootloader δηλαδη ειναι ξεκληδωτος. Πρεπει να τον κλειδωσω;

Attachments

• jpg.jpg
    jpg.jpg
    87.6 KB · Views: 243
Μετά το τελευταίο update δεν μου αναγνωρίζει το usb stick με αποτέλεσμα να χάνω εφαρμογές που είχα εγκατεστημενες .Το έχει κάνει και σε άλλον αυτό?

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημερα.
Ειχα αυτο το προβλημα που ανεφερα στο post #4125 . Μπήκα fastboot με συνδυασμο πληκτρων απο το controller και εκανα hard reset. Ολα δειχνουν να ειναι καλα αλλα οταν κανω επανεκκίνηση μου εμφανιζεται το παρακατω μηνυμα και μετα bootαρει κανονικα χωρις προβλημα. Το ερωτημα μου ειναι πρεπει να κανω κατι γι αυτο; Ο bootloader δηλαδη ειναι ξεκληδωτος. Πρεπει να τον κλειδωσω;
Μεταχειρισμένο το πήρες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Το θέμα είναι πως το Netflix addon δεν φαίνεται να παίζει πλέον μετά την αναβάθμιση του Shield... Αν το ηξερα ίσως να μην την είχα κάνει καθώς τις atmos ταινίες/σειρές του Netflix τις έβλεπα έτσι.

Αν πάντως είσαι ακόμα στην προηγούμενη έκδοση, τότε στο kodi έχω στις ρυθμίσεις για τον ήχο (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Ήχος) τσεκαρισμένα όλα στο audio passthrough (εκτός από DTS-HD γιατί δεν υποστηρίζει η ηχομπάρα μου) και οπωσδήποτε το dolby digital plus (καθώς έτσι περνάει το netflix atmos).

Στο πρόσθετο του Netflix στις ρυθμίσεις, στο τελευταίο tab EXPERT, θέλει τσεκ στο "Enable Dolby Digital Plus (DDPlus HQ and Atmos on Premium)
Έχω τσεκάρει επίσης HEVC, HDR ενώ έχω uncheck VP9 και το Dolby Vision που δεν το υποστηρίζει το Shield. Εννοείται τσέκ το "Force support of HDCP 2.2"
Thanks!δυστυχώς έχω κάνει την αναβάθμιση..

Το θέμα είναι ότι όταν πήγαινα στις ρυθμίσεις του προσθέτου δε μου έβγαζε καμία επιλογή, ήταν κενό εντελώς...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Φίλε Darudakos Καινούργιο από Amazon UK. Μίλησα με το support της Nvidia και μου είπαν πώς για κάποιο λόγο τυχαία ξεκληδωσε ο bootloader. Εντάξει τον ξανακλειδωσα αλλά δυστυχώς πάλι έγινε factory reset. Τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα. Το controller σταμάτησε να λειτουργεί. Όχι ότι δούλεψε και ποτέ σωστά αλλά τώρα δείχνει εντελώς νεκρό.Μπαταριες άλλαξα, χωρίς αποτέλεσμα. Μίλησα με Amazon UK και μου είπαν πως η εγγύηση για τα Περιφερειακά του shield είναι μόνο ένας χρόνος και για το shield 2 χρόνια. Όποτε η εγγύηση έληξε. Τώρα προσπαθώ να επικοινωνήσω με το support της nvdia. Από Amazon βέβαια μου είπαν πως αν δεν βρω λύση από Nvidia να ξαναμιλήσω μαζί τους. Δυστυχώς σε ένα φοβερό box όπως το shield έχουν βάλει ένα απαράδεκτο controller.

οποιος εχει προβλημα με το sideload ας κατεβασει αυτη την εφαρμογη...εαν δυσκολευτειτε με την λειτουργια υπαρχει και βιντεακι στο γιουτουμπι για το πως...το λινκ δικο μου
https://www.zippyshare.com/kybernhths

με το τηλεκοντρολ ,και εγω εχω θεμα, οταν σκαλωνει το κουναω με ταχυτητα σε διαφορες κατευθυνσεις και στρωνει μετα :)