Στο τελευταίο update δεν παίζειΝα ρωτήσω σε όποιον έχει περάσει Netflix στο Kodi κι παίζει κανονικά έχει κάνει το τελευταίο update στο Shield;
.... έχω δοκιμάσει άπειρες φορές μόνο στα win 10 παίζει.
Το παλεύω καιρό αλλά προς το παρόν δεν έχω καταφέρει καν να παίξω 4k μεσω kodi στο νετφλιξ, πόσο μάλλον atmos... Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο τιπ? Λογικά κάτι δεν κάνω καλά...Προσωπικά για έναν πολύ απλό λόγο... μέσω KODI το NETFLIX υποστηρίζει ATMOS στο shield![]()
Το παλεύω καιρό αλλά προς το παρόν δεν έχω καταφέρει καν να παίξω 4k μεσω kodi στο νετφλιξ, πόσο μάλλον atmos... Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο τιπ? Λογικά κάτι δεν κάνω καλά...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Πέρασα σε pie, όλα καλά μέχρι στιγμής.το tv app repo δεν δουλεύει καθόλου όμως
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαίνεται ίδιο, βάζει όλες τις εφαρμογές;Σε εμένα το tv app repo δεν δούλευε και πριν την αλλαγή. Τελευταία χρησιμοποιώ το παρακάτω:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luegete28.appsdrawerfree
Μεταχειρισμένο το πήρες;Καλημερα.
Ειχα αυτο το προβλημα που ανεφερα στο post #4125 . Μπήκα fastboot με συνδυασμο πληκτρων απο το controller και εκανα hard reset. Ολα δειχνουν να ειναι καλα αλλα οταν κανω επανεκκίνηση μου εμφανιζεται το παρακατω μηνυμα και μετα bootαρει κανονικα χωρις προβλημα. Το ερωτημα μου ειναι πρεπει να κανω κατι γι αυτο; Ο bootloader δηλαδη ειναι ξεκληδωτος. Πρεπει να τον κλειδωσω;
Thanks!δυστυχώς έχω κάνει την αναβάθμιση..Το θέμα είναι πως το Netflix addon δεν φαίνεται να παίζει πλέον μετά την αναβάθμιση του Shield... Αν το ηξερα ίσως να μην την είχα κάνει καθώς τις atmos ταινίες/σειρές του Netflix τις έβλεπα έτσι.
Αν πάντως είσαι ακόμα στην προηγούμενη έκδοση, τότε στο kodi έχω στις ρυθμίσεις για τον ήχο (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Ήχος) τσεκαρισμένα όλα στο audio passthrough (εκτός από DTS-HD γιατί δεν υποστηρίζει η ηχομπάρα μου) και οπωσδήποτε το dolby digital plus (καθώς έτσι περνάει το netflix atmos).
Στο πρόσθετο του Netflix στις ρυθμίσεις, στο τελευταίο tab EXPERT, θέλει τσεκ στο "Enable Dolby Digital Plus (DDPlus HQ and Atmos on Premium)
Έχω τσεκάρει επίσης HEVC, HDR ενώ έχω uncheck VP9 και το Dolby Vision που δεν το υποστηρίζει το Shield. Εννοείται τσέκ το "Force support of HDCP 2.2"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.