Nvidia Shield Android TV 4K

Καλησπέρα, κάτοχος δορυφορικού πακέτου COSMOTE,για πολλά χρόνια, τον τελευταίο καιρό όμως η εφαρμογή με έχει εξοργίσει
Ξαφνικά σταμάτησε να παίζει στο SHIELD pro 2017 που έχω στο οποίο έπαιζε για χρόνια απροβλημάτιστα- Ξαφνικά μια μέρα μου ζήτησε κωδικό χρήστη κ.τ.λ και δεν ξαναλειτούργησε ποτέ. Με το που βάζω τα στοιχεία- με κάθε τρόπο QR ή πληκτρολόγηση user name password- μου λέει try again later
Εννοείται clear cache, (un) install κ.τ.λ και δεν κάναν κάτι....
Μπορεί να μπει με sideloading η εφαρμογή απο αλλού ή άλλη έκδοση κατεβασμένη (αν δεν λέεω βλακεία)? Καμιά άλλη ιδέα?
 
ένα παράξενο πράγμα συμβαίνει.. έχουμε στο σπίτι 2 iphone και εγώ samsung android. εγώ και το ένα iphone άνετα κάνω cast πχ ένα βίντεο στο shield πατώντας το εικονίδιο του στο YouTube. το άλλο iphone όταν πατάς το εικονίδιο έχει μόνο airplay κατι,σύνδεση με κωδικό ..δεν δείχνει πουθενά το shield.
να σημειώσω ότι στο shield είχα διαβάσει και έχω κατεβάσει μια εφαρμογή airplay... δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει με το ένα iphone ( 15 pro max ειναι,το αλλο ειναι 15 pro).

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk
 
Καλησπέρα, ποια έκδοση λειτουργικού είναι η σταθερότερη χωρίς προβλήματα για το 2017?
 
Χθες το βράδυ και ενώ είχα αρχίσει κανονικά μια προβολή ταινίας μέσω του Shield ξαφνικά το τ/χ (το original) σταμάτησε να λειτουργεί. Έβγαλα και ξαναέβαλα τις μπαταρίες 2-3 φορές, τις άλλαξα με φρέσκες αλλά νάδα ! Υπόψη ότι τους τελευταίους μήνες λόγω προειδοποιήσεων για άδειες μπαταρίες τις αλλάζω υπερβολικά συχνά, περίπου κάθε 2 μήνες, χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Δηλαδή κάτι δεν πάει καλά.
Και ενώ το πήρα απόφαση ότι το τ/χ πάπαλα, και είχα αρχίσει το ψάξιμο για αγορά καινούργιου, το πρωί μετά από μια ακόμα βγάλε-βάλε μπαταρίες λειτούργησε ! Αλλά για πόσο ακόμα ?
Έχω και ένα άλλο τ/χ, το Q5 αλλά δεν ήταν συνδεδεμένο οπότε χωρίς πρόσβαση στο μενού του Shield δεν μπορούσα να το συνδέσω.
Το ερώτημα μου είναι... αν πάρω κάποιο καινούργιο και στο μεταξύ έχει σταματήσει να λειτουργεί το παλιό, πως θα το συνδέσω ? Και υπάρχει κάποιο tip για σύνδεση π.χ του Q5 όταν δεν έχω πρόσβαση στο μενού του Shield ?
To Shield μου είναι μοντέλο του 2017, αγορά το 2018.
Αυτό το έχει πάρει κάποιος, θα δουλεύει με το δικό μου Shield ?
 
Και ποντίκι κουμπώνεις με usb.

Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ! Απλά συνδέω το ποντίκι ? δεν χρειάζεται κάποια εφαρογή ? Θα το δοκιμάσω απόψε έτσι κι αλοιώς ...
Και άλλη μια ερώτηση... το τ/χ Q5 ενώ παλιά έμενε σταθερά συνδεδεμένο, τώρα ξεσυνδέεται συνέχεια. Παίζει κάποια ρύθμιση ?
 
Παίζει αμέσως, έχω χρόνια βέβαια να το δοκιμάσω, αλλά το είχα κάνει σε διακοπές που ξέχασα το remote.

Για το άλλο ψάξε λίγο στις επιλογές προγραμματιστή, έχει μια επιλογή να μην αποσυνδέεται μετά απο λίγη ώρα.
 
Παρέλαβα πριν λίγο το καινούργιο Remote από αμαζον (έχω το 2017 και πήρα του 2019).Δουλεύει άψογα κι όλα καλά. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ενώ το κουτί ήταν σφραγισμένο το Remote είχε μέσα μπαταρίες..
Να ανησυχώ ότι το αμαζον μου πούλησε μτχ για καινούργιο?

Same Sh1t... Different Day
 
Καλημέρα έχω ένα θεμα με τα δύο Nvidia TVShielrd pro 2019 που έχω είναι το εξής.
Τοποθετώ στο ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος έχει περίπου 40 ταινίες και δεν μου παίζει δυο
Τοποθετώ τον σκληρό.στο άλλο.καο παίζουν κανονικά οι δύο ταινίες που δεν έπαιζαν στο άλλο.
Εχω παρατηρήσει ότι και τα δύο έχουν διαφορετικές εκδόσεις Kodi κάνω απεγκατασταση την μια εφαρμογή Kodi την πιο παλιά την κατεβάζω και εμφανίζεται η ίδια που διέγραψα τι πρέπει να κάνω για να βάλω την πιο πρόσφατη.
 
Προσπαθώ να τοποθετήσω τη λειτουργία 24p στο vlc αλλά μετά αφού κοιτάω στις πληροφορίες αναγράφεται 60 p
Στο κωδικό παίζει.κανονικα θεωρώ το vlc ,πιο.φιλικό για αυτό το προτιμώ κάποια βοήθεια
Οι ταινίες είναι γραμμένες στο εξωτερικό όλες σε 24p τι δεν κάνω καλά